• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PAULMUADDIBStrana svobodných občanů 1.56% v parlamentních volbách.
    Než získáte přesvědčení jací Svobodní jsou podle toho, co se píše zde v klubu, podívejte se prosím nejdříve jestli diskutující mají se Svobodnými něco společného zde [ FRONEMA @ Strana svobodných občanů 5.24% v eurovolbách. Gratulujeme ]
    rozbalit záhlaví
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    WANTON: Ale moc by chteli aby mohli.
    WANTON
    WANTON --- ---
    VYHULENY_UFO: Svobodní nemohou za tvé problémy.
    THETAN
    THETAN --- ---
    VYHULENY_UFO: tak to jsem rád, že tu někdo bdí jestli jsem dost vyzrálej...
    WANTON
    WANTON --- ---
    Vystoupení z EU: Bohatý lord sepsal důrazný dopis. A v Holandsku vyšel průzkum, který Brusel šokuje | ParlamentniListy.cz – politika ze všech stran
    http://www.parlamentnilisty.cz/...razny-dopis-A-v-Holandsku-vysel-pruzkum-ktery-Brusel-sokuje-439583
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    VYHULENY_UFO: Pokud to bude Vladimír Franz, tak třeba modrozelenou.
    COOLER
    COOLER --- ---
    VYHULENY_UFO: neřeším barvu kůže, nejsem rasista, abych dělil lidi na černý a bílý. rozhoduji se podle IQ pod 90
    COOLER
    COOLER --- ---
    Miroslav Jahoda

Další mezinárodní výzkum potvrdil, že Česká republika patří na špici z hlediska bezpečnosti a mírumilovnosti. Myslím, že to přesně potvrzuje slova Benjamina Kurase, že Češi staví na nejvyšší místo klidu a "pohodu".
    V důsledku toho nevyhledáváme konflitky a vše bereme s velkou rezervou. Nevadí nám Vietnamci, Mongolové, Rusové, Mexičani nebo Japonci. Nevadí nám vlastně žádná národnost. Jediné, co vadí, je ideologie, u které víme, že pohodu a klid nepřináší, ale bere ji.
    A z toho jsou sluníčkáři zoufalí. To nejhorší, co se jim může stát je, že se otevřeně začne mluvit o tom, že nám opravdu vadí jen ta ideologie a rasismus v původním smyslu zde nikdy neexistoval.
    COOLER
    COOLER --- ---
    THETAN: to se nekomentuje. píchá se to nitrožilně a pak se to bleje do klubů, kde to nikoho nezajímá.
    THETAN
    THETAN --- ---
    VYHULENY_UFO: joo tak plátek toho udavače s stb praktikama Čulíka...no nema cenu komentovat
    COOLER
    COOLER --- ---
    VYHULENY_UFO: TOP09 nevolím kvůli Kalouskovi, ale kvůli FERImu. To je totiž budoucnost nás, elity národa.
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    VYHULENY_UFO: samozrejme jsem to myslel tak, ze je nepusti dovnitr, nebo je rovnou zastrasuji
    Journalists Harassed at Secretive Bilderberg Conference
    http://www.breitbart.com/london/2016/06/09/journalists-harassed-secretive-bilderberg-conference/
    COOLER
    COOLER --- ---
    VYHULENY_UFO: volím TOP09
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    VYHULENY_UFO: oligarchističtí tahači nitek si dávaj sedánek, samozřejmě opět tajně a bez novinářů
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    COOLER
    COOLER --- ---
    VYHULENY_UFO: já myslim, že tady nejde o neomarxismus, ale o čistou tupost :)
    BONGI
    BONGI --- ---
    VYHULENY_UFO: fasisti + sunmeni EU ... dobra kontradikce. Koukam, ze fantazie pri hledani nalepek nema hranice. :D
    WANTON
    WANTON --- ---
    VYHULENY_UFO: Co dělají nižší formy života ve svém volnu mne opravdu nezajímá. ;)
    WANTON
    WANTON --- ---
    VYHULENY_UFO: Svobodní nemohou za tvé problémy. :-)))
    BONGI
    BONGI --- ---
    COOLER: Ceske noviny - vydava CTK. Minimalne je delaji profesionalove a ostatni noviny jejich zpravy prejimaji, akorat, ze polejou kecupem nebo horcici, dodaji komentare od "znalcu" anebo si nejake dalsi primo vymysli na tema..
    WANTON
    WANTON --- ---
    VYHULENY_UFO: Takže ten kreten jsi byl ty. Dalo se to čekat.
    COOLER
    COOLER --- ---
    DANCHEZ: kámo, já vůbec nevím, o koho jde. jen jsem si jak říká ufo jako absolvent vysokoškolského studia přečetl pár článků, které kritizují vyváženost primy a parlamentních listů a došel jsem k názoru, že ty články nejsou vyvážené a rozhodně neodpovídají novinářské etice. krom toho, že si pisálek připadá jako že je něco víc, než kolegové, kteří od britských listů odešli do výše uvedených médií.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam