• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PAULMUADDIBStrana svobodných občanů 1.56% v parlamentních volbách.
    Než získáte přesvědčení jací Svobodní jsou podle toho, co se píše zde v klubu, podívejte se prosím nejdříve jestli diskutující mají se Svobodnými něco společného zde [ FRONEMA @ Strana svobodných občanů 5.24% v eurovolbách. Gratulujeme ]
    rozbalit záhlaví
    COOLER
    COOLER --- ---
    PLANDAK: já to nechápu. VB byli čistými plátci do EU. Proč mají tedy zvyšovat daně? Jen jestli tady někdo nelže. To by mohl být dobrý důvod opakovat celé parlamentní volby. :)
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    Británie bude muset podle ministra financí po brexitu zvýšit daně

Britský ministr financí George Osborne, který patřil mezi hlavní zastánce setrvání v EU, řekl BBC Radio 4, že život v Británii nyní nebude tak růžový, jako byl za členství v evropském bloku. „Rozhodně budeme muset poskytnout lidem fiskální jistotu, budeme muset ukázat zemi i světu, že vláda dokáže vyjít se svými prostředky,“ řekl Osborne. Na dotaz, zda tím myslí růst daní a pokles výdajů, odpověděl: „Ano, přesně tak.“ „Život nebude tak růžový, jako byl uvnitř EU,“ řekl.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    COOLER
    COOLER --- ---
    PLANDAK: Dominik Feri je Láďa Hruška české politiky :)
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    THETAN: :-D okis :-D na to vazne nema smysl reagovat :-D Ale pobavila mne tva predstavivost :)
    THETAN
    THETAN --- ---
    PLANDAK: senilní, nahluchlej ? ale fuj. Případům jako Feri a spol bude časem stačit služba jeho bustě v knihovně havla.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    PLANDAK: je nutno si vybrat úhlavní nepřátele podle vlastních sil a schopností, proto vyhrává narkoleptickej děda a banda hipíků z hatefree.
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    Ja ty vase komplexy z knizete nikdy nepochopim :-D :-D Vzdyt je to senilni a nahluchlej uz par let neskodnej deda :-D :-D
    THETAN
    THETAN --- ---
    PLANDAK: jo jo to se mu to kecá, pážeti Knížete...jako každému, kdo dělá Topákům bačabazi.
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    OMNIHASH: po ovoci poznáte je...
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    COOLER: ufo hřebenář, otava šabata... to bude ten sofistikovanej svobodnej metahumor.
    WANTON
    WANTON --- ---
    Jenom taková blbost, možná nahraná, ale vypadá legit.

girlfriend explains why she voted out of EU
    https://www.youtube.com/watch?v=XDdLxTXBaAY
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    VYHULENY_UFO: z tvého psaného textu vyplývá akorát to, že ses v hrebenarovatění dotáhl na dosud jasně vedoucího Otavu :)
    WANTON
    WANTON --- ---
    VYHULENY_UFO: Takže sere. :-)
    WANTON
    WANTON --- ---
    VYHULENY_UFO: Tebe ten Brexit opravdu stále sere? Fakt je tak těžký ho skousnout a jet dál?
    WANTON
    WANTON --- ---
    VYHULENY_UFO: Další blábol, aneb nahlížení do mysli marxisty. Tohle ti opravdu přijde dobré k postování? Tohle je tvoje úroveň? Jestli ano a není to jen úmyslné trolování, tak je to smutné.
    WANTON
    WANTON --- ---
    VYHULENY_UFO: To je dobrý blábol. Ta ženština píše dle "Přání je otcem myšlenky.".
    WANTON
    WANTON --- ---
    LONESTAR: Mně, přiznám se, dělá radost, jak to odpůrci Brexitu nemohou skousnout. Někteří i několik dnů po hlasování, jak je vidět u našeho místního nejoblíbenějšího kašpárka. Představme si, jak by tu excelovali, kdyby Brexit nedopadl. :-)))
    WANTON
    WANTON --- ---
    SAMOUT: Díky jednomu článku v Týdnu mi mohl jeden sunman na fb vyplísnit za hoax. :-(

Jsem si říkal, to je Týden, tam zdroje ověřovat nemusím, ti si to hlídají, a ono kulový. :-)
    COOLER
    COOLER --- ---
    tvl a už toho mam dost! já chci konečně nějaký prachy od Putina! furt tu o tom čtu, ale nikdo mi nic nedal!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam