• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PAULMUADDIBStrana svobodných občanů 1.56% v parlamentních volbách.
    Než získáte přesvědčení jací Svobodní jsou podle toho, co se píše zde v klubu, podívejte se prosím nejdříve jestli diskutující mají se Svobodnými něco společného zde [ FRONEMA @ Strana svobodných občanů 5.24% v eurovolbách. Gratulujeme ]
    rozbalit záhlaví
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    THETAN: Hele netusim o kom mluvis, ja jejich volbu respektuji a budou sni zit. Jen porad nechapu ten vas optimusmus kdy po vystoupeni z EU v UK nikdo neslavi, lidi jsou nasrani ze to vubec proslo, ze jim hodinu po zverejneni hlasovani lidri zacli rikat ze tam lhali, s tim nepocitali a ze vlastne nemaji VUBEC zadnej plan. Hlavni protagoniste brexitu se na cely viken schovali pred verejnosti a radsi ani nelezli ven aby nekomu nemuseli cokoliv rikat. Cele mi to pripada jako zfusovana komedie na kterou se lidi bezmozkove nachytali a najednou zjistuji ze je to trosku jinak. Cetl jsem v nejakym br. deniku rozhovor z mensiho mesta ktere se opravilo temer komplet z penez EU, z penez EU se tam dotuji mista a dalsi veci a lidi po te co hlasovali pro brexit se divili ze uz nebudou zadne prispevky z EU. Predstava ze vse bude jako drive jen jim bruselsky urednik jiz nebude nic narizovat a havet z vychodni evropy zmizi a bude blahobyt je rychle prejde, nejspise proto nikdo nechce byt ten co k brexitu zaveli a bude rikat lidem "No jo no, jste imbecilove, ale mate to co jste chteli"....
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    THETAN: nehlede na to, ze REMAIN strana si ve lzich a propagande jela nemene silne
    THETAN
    THETAN --- ---
    PLANDAK: jee zase těch 350 milionů??? ještě jsem nepotal politika, který neříkal občas blbosti, lhal a je jedno co zastupuje.
    Tím to nezlehčuju, ale to, jak je to v případě Brexitu jednotraně akcentováno je opravdu v celém kontextu žvástů politiků směšné. Navíc ta pachuť pohrdání lidmi, kdy je jim podsouváno, že právě ten venkovskej plebs tupě volil tak právě kvůli lžím - a pochopiitelně vůbec né proto že EU jde do pekel . Na druhou stranu až svazácké linkování této propagandy, kde to jen jde.

OTAVA
    OTAVA --- ---
    Kolik skod dokazala napachat nejistota v 2008, kolem Grexitu a tak dale. V dnesni dobe je duvera a stabilni prostredi pomerne zasadni vec a cim dele bude Britanie ostrovem nejistoty, tim vic je to bude stat.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    DANCHEZ: Odpovidal jsem na to stejne v klubu VV. Mozna te to dost prekvapi, ale tim ze vystoupis z EU se z tve zeme tak enjak nestane najednou raj na zemi. Bude tam nejake obdobi a to pravdepodobne dost dlouhe, kdy budou velmi vysoke transformacni naklady a ztracene investice spojene se strachem z nejistoty.
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---

DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    COOLER: politika a tlak na druhe referendum
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    COOLER: napr.
    COOLER
    COOLER --- ---
    PLANDAK: jak nedaří mazat stopy? vždyť nic nemažou. já vyhrát volby, tak dám pak na stránky taky Thank you.
    Why Vote Leave - Vote Leave
    http://www.voteleavetakecontrol.org/why_vote_leave

spíš by mě zajímalo, proč mají zvyšovat ty daně.
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    COOLER: Tak nekdo ocividne lhal a jaksi se mu nedari mazat stopy a je tak trosku bezradnej kdyz vyslo to co vlastne ani nechtel....

Brexit campaign wipes its homepage amid accusations of false promises - CNET
    http://www.cnet.com/news/brexit-leave-campaign-wipes-website-amid-accusations-of-false-promises/
    THETAN
    THETAN --- ---
    No to co seteď děje je fakt masírka. Všechno špatně, mají plán, nemají, lhali, marmite a octové chipsy zdraží. Ta jenostraná a tupá propaganda je opravdu do očí bjící. Demokratura jak vyšitá.
    Zdá se, že příprava na 2. kolo ceremoniálu. Jojo soudruzi se jen tak nedají.
    Lisabon je příkladem..
    COOLER
    COOLER --- ---
    PLANDAK: já to nechápu. VB byli čistými plátci do EU. Proč mají tedy zvyšovat daně? Jen jestli tady někdo nelže. To by mohl být dobrý důvod opakovat celé parlamentní volby. :)
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    Británie bude muset podle ministra financí po brexitu zvýšit daně

Britský ministr financí George Osborne, který patřil mezi hlavní zastánce setrvání v EU, řekl BBC Radio 4, že život v Británii nyní nebude tak růžový, jako byl za členství v evropském bloku. „Rozhodně budeme muset poskytnout lidem fiskální jistotu, budeme muset ukázat zemi i světu, že vláda dokáže vyjít se svými prostředky,“ řekl Osborne. Na dotaz, zda tím myslí růst daní a pokles výdajů, odpověděl: „Ano, přesně tak.“ „Život nebude tak růžový, jako byl uvnitř EU,“ řekl.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    COOLER
    COOLER --- ---
    PLANDAK: Dominik Feri je Láďa Hruška české politiky :)
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    THETAN: :-D okis :-D na to vazne nema smysl reagovat :-D Ale pobavila mne tva predstavivost :)
    THETAN
    THETAN --- ---
    PLANDAK: senilní, nahluchlej ? ale fuj. Případům jako Feri a spol bude časem stačit služba jeho bustě v knihovně havla.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    PLANDAK: je nutno si vybrat úhlavní nepřátele podle vlastních sil a schopností, proto vyhrává narkoleptickej děda a banda hipíků z hatefree.
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    Ja ty vase komplexy z knizete nikdy nepochopim :-D :-D Vzdyt je to senilni a nahluchlej uz par let neskodnej deda :-D :-D
    THETAN
    THETAN --- ---
    PLANDAK: jo jo to se mu to kecá, pážeti Knížete...jako každému, kdo dělá Topákům bačabazi.
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    OMNIHASH: po ovoci poznáte je...
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam