• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PAULMUADDIBStrana svobodných občanů 1.56% v parlamentních volbách.
    Než získáte přesvědčení jací Svobodní jsou podle toho, co se píše zde v klubu, podívejte se prosím nejdříve jestli diskutující mají se Svobodnými něco společného zde [ FRONEMA @ Strana svobodných občanů 5.24% v eurovolbách. Gratulujeme ]
    rozbalit záhlaví
    WANTON
    WANTON --- ---
    LINKOS:
    WANTON: Jo a pokud nejsi libertarián a napravo, tak doporučuji přejít k protiargumentu s hygienickými předpisy. ;)
    WANTON
    WANTON --- ---
    LINKOS: Slovo "kontrola" je tam špatně. Proč? Např. komunisti rádi všechno a všechny kontrolovali. Obvykle se "kontrola", tj. regulace, užívá k monopolizaci odvětví státem zabráněním přístupu jiných podnikatelů na trh nebo k zabránění konzumace služby nebo výrobku spotřebitelem. Klasická totalitní praktika státu.
    LINKOS
    LINKOS --- ---
    WANTON: proč?
    WANTON
    WANTON --- ---
    LINKOS: Ano.
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    LINKOS: REACH je byrokratický kočkopes
    SMEs warn of ‘REACH leakage’ ahead of EU chemical review – EurActiv.com
    http://www.euractiv.com/...policymaking/news/smes-warn-of-reach-leakage-ahead-of-eu-chemical-review/
    LINKOS
    LINKOS --- ---
    COOLER:"Nový systém kontroly chemikálií zajistí, aby se nejpozději od roku 2020 používaly pouze chemické látky se známými vlastnostmi a to způsobem, který nepoškozuje životní prostředí a zdraví člověka."

To je špatně?
    WANTON
    WANTON --- ---
    COOLER: jj, svým způsobem je Brexit rovněž revolucí, mohou zrušit spoustu věcí, které předtím nemohli, jen proto, že "to již po UK nechce EU".
    COOLER
    COOLER --- ---
    Pápá. Brexitová vláda zrušila ministerstvo klimatu - Blog iDNES.cz
    http://kremlik.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=536965
    WANTON
    WANTON --- ---
    WANTON
    WANTON --- ---
    THETAN
    THETAN --- ---
    COOLER: klasickej kolaborant...jinak včera nebo předevčírem jsem tu propagandu omylem viděl. Vždy mě fascinuje jak si k názorům k EU berou do studia týpky kteří jsou profesionální hujeři. Co asi tak můžou kecat.
    Jinak k těm svobodám, to že jsme měli stížené v německu makat a taky to "šlo" :-)) mu jaksi uniklo.
    COOLER
    COOLER --- ---
    BRETA: jo a Prouza tam hlídal kvalitu. asi takovým stylem jako dělá dobro pro nás v politice :)
    BRETA
    BRETA --- ---
    COOLER: si dělal v Partners poradentství? :) řekněme, že nemám důvod ti nevěřit, důkazy nejsou třeba...máš ty fotky?
    COOLER
    COOLER --- ---
    WANTON: to se pleteš. prouza je typickej prospěchář. on ví, že mele sračky a je za to královsky placenej. s ufem to nemá nic společnýho.
    COOLER
    COOLER --- ---
    BRETA: tak politické názory už jsi zmínil. jinak taky lže, podvádí manželku a vydírá. Předpokládám, že teď budeš chtít slyšet nahrávky, vidět fotky a ukázat rozhodnutí soudu, že je to pravda :) řekněme, že jsem s ním pár let pracoval. to ti bude muset stačit :)
    BRETA
    BRETA --- ---
    WANTON: včera sem propagandu nesjížděl, takže mi to uniklo...
    WANTON
    WANTON --- ---
    BRETA: Co perla, to blábol, ale napíšu jen to, co mne na něm pobavilo včera, když mi z televize s vážnou tváří tvrdí, že MY budeme jednat o tom, aby u nás skončili EU agentury, co mají opustit UK. Pak mne dostalo, že Česká televize tenhle nesmysl celý den na ČT24 pouštěla dál a brala ho vážně.
    BRETA
    BRETA --- ---
    BRETA
    BRETA --- ---
    COOLER: co je špatnýho na Prouzovi? samozřejmě kromě toho, že je eurofederalista, socan atd...
    WANTON
    WANTON --- ---
    VYHULENY_UFO: Prouza je snad ještě větší kokot než ty a to už je co říct. Na tvůj level jen tak někdo nemá.
    COOLER
    COOLER --- ---
    VYHULENY_UFO: TOP09 cituje ČSSD a ještě k tomu Prouzu :D asi mu to napsala Merkelová :) v jednání má samozřejmě pravdu a o tom, jestli je czexit správně nebo ne, ukáže hlavně budoucí směřování unie. nebo i s tím nesouhlasíš? :)
    BRETA
    BRETA --- ---
    COOLER: napíšeš mi, na co se tě mám zeptat :) no vidíš, to už mi vykouzlilo úsměv na tváři :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam