• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GATTA_NERAJedináčci- výhody a nevýhody
    BAARKA
    BAARKA --- ---
    ANICHQA: to moje mama mela podobny problem, akorat kvuli tomu byla pak desne dlouho v nemocnici..a me to tenrakt docela vzalo, bylo mi asi pet..
    BAARKA
    BAARKA --- ---
    SARAJ: uplne souhlasim, tata ma od dvacet, osmnact a deset let starsi sourozence a poradny vztah ma jenom k ty o deset let starsi.
    ANICHQA
    ANICHQA --- ---
    Moje matka teda po me jeste byla tehotna, mela to byt dvojcata, ale nakonec to nevyslo. Moc jsem toho ani nelitovala.
    ANICHQA
    ANICHQA --- ---
    NIKKY: ja jsem si sourozence neprala nikdy. Vubec jsem nechapala deti, co se tesily na sve budouci bratricky a sestricky.
    JULYZ
    JULYZ --- ---
    na druhej strane, ak píšete, že nadmerný záujem rodičov o vašu osobu vás obťažuje, táto zmena spôsobená novým súrodencom môže byť dosť úľavná :o)
    NIKKY
    NIKKY --- ---
    SARAJ: No ja se ani moc nedivim..uprimne jsem si sourozence prala jen do urcity doby..a pak uz ani ne..nevim, asi urcita sobeckost, zvyk zit ve trech a pocit, ze rodice (ktery me samozrejme obcas dost stvou) jsou jenom moji..:)
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    EINSTEIN: hele,tak to budes jedinacek dal a ten - bude taky... takze si rodice vychovaji 2 jedinacky:)

    zas takova traga to snad neni
    EINSTEIN
    EINSTEIN --- ---
    CORNELA: 40tnici
    GATTA_NERA
    GATTA_NERA --- ---
    BAARKA: já taky :)
    BAARKA
    BAARKA --- ---
    EINSTEIN: ja bych mela radost..
    EINSTEIN
    EINSTEIN --- ---
    najhorsie je, ze ani rodicia si to nenaplanovali...
    EINSTEIN
    EINSTEIN --- ---
    tak uz nebudem jedinacik, fakt fasa dostat v 18 rokoch surodenca...
    Prezit nejako 4. rocnik a potom sa zdekovat na vysoku. :( :( :(
    S tym uz nemohli take 2 roky pockat :(
    BAARKA
    BAARKA --- ---
    SARAJ: my jsme celkem mala rodina a navic mame pribuzny v zahranici..ale i presto jsem v kontaktu s tetou, strejdou a bratrancema mini. jendou tydne v kontaktu.. u nas to celkem taky jede, ale nebylo to jednoduchy vzdycky...moje puberta se s tatou nekamaradila o on s ni..
    PIZI
    PIZI --- ---
    SARAJ: Kontakt s rodinou? Co nejmene.
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    GATTA_NERA: stejny u mne:)
    GATTA_NERA
    GATTA_NERA --- ---
    SARAJ: přítel je pořád v kontaktu i telefonicky, má dobré vztahy s rodinou. Já to mám jiné, jak je maminka na mě fixovaná, tak má potřebu o mě vědět úplně všechno, to je pro mě nepříjemné, takže tolik spontánně nevolám. Trochu příteli závidím jeho rodinu, je u nich veselo, u nás jsou všichni vážní.
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    jinak ja jsem v ty praci srovnavala odbornou a popularne naucnou literaturu na toto tema - byl to velky boom v dobe kdy jsem to psala...ale pobavilo to.. moje mamka je treba nejmladsi ze 3 dcer - benjaminek a je to neuveritelne videt ve vyberu jejich partneru,chovani, vztahu k rodicum ... tak mne obcas desi co ctu o jedinaccich
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    GATTA_NERA: rada bych,ale zemrela v mem pocitaci a pac jsem byla blba,tak jsem nezazalohovala...takto zahucelo mnoho seminarek...


    hele jak casto udrzujete kontakt se svoji rodinou? drahej je totiz z celkem velky familie a treba vanoce, narozeniny atp fakt jedou ...a ja se necejtim
    BAARKA
    BAARKA --- ---
    TAPINA: ja to mam takhle s bratrancema..mam dva starsi bratrance cca o deset let, josu to francouzove, ale mame k sobe desne blizko, jsme neco jak jejich mala sestra a vzdycky kdyz se vidime, tak delame dojem desne sehranyho tymu!:)
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Můj manžel je takový atypický druh sourozence. Má bráchu staršího o 10 let, který v 16 letech emigroval. Ale když se třeba jen jednou za rok sejdou, tak je na nich vidět, jak k sobě nějakým způsobem patří, baví se jako kdyby se viděli minulý týden.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam