Ahoj,
nevidi tu nekdo to tech iOS developement profilu? Ja se tim porad patlam a zapominam, jak to fungovalo. Jsem si tedka konecne povedlo nastavit build server, ktery jednou za cas X, udela - Win,Mac,Linux, Android a iOS build (ipa).
Jedinej problem mam s iOS buildem, respektive s profilama (Xcode 5.11), kde jsem v ramci experiementovani vymazal, profil se spravnym App ID a ted mam v ramci toho webovyho prehledu profilu, profil ktery se jmenuje - {NazevAplikace}2 a {NazevAplikace}XXYY a tak, ale uz se mi tam nedari vytvorit ten puvodnim zadoucim jmenem aplikace (bez suffixu). Na fyzicky zarizeni build dostanu, i tak, ale problem je, ze ten buildovaci Xcode skript (rucne ten ipad udelam, ale ten plugin je cizi bez zdrojaku a ten check tam ma) to proste bez toho zmrsenyho presnyho sparovani productName, respektive bundleName nezere, takze tam musim pouzivat ten zprznetenej nazev.
Tzn. jedinej problem, kterej mam, je jak vytvorit libovonej (respektive zamyslenej zaznam) s tim zadoucim App ID v ramci Apple dev accountu - kterej se mirroruje na buildovaci machiny. Ted mi Xcode zahlasi pri otevreni projektu, ze ID nesedi, objevi se mi tam na uvodni general zalozce maly button fix, ale namisto toho spravnyho zaznamu se mi na webu, udela jen nejaky wildcard profile - kde je namisto jmena aplikace "*" a ten, ten buildovaci kram nezere.
Nejlip to asi vysvetlim obrazkem, potrebuju do tabulky nize pridat zaznam(tzn. vytvorit profile), kde bude na pravy strane - string ve formatu com.companyName.ProductName namisto jen ty wildcard *, co je videt nahore, ostatni ty zamazany zaznamy jsou ok, jen obsahujou nejaky to versovani navic - ktery vzniklo v ramci pokusovani, kdysi davno, hlavne v diky tomu, ze se jsem chtel mit na prvne vic verzi aplikace aplikace kvuli testovani, tak se nejak saskovalo s tim produkt a bundle namem (kdyby nekdo potreboval dohledam jak, pro tuhle diskuzi to neni podstatny).