GAF: Přesně tak, ať si každý najde/zkusí to své. Tak mě napadlo při čtení toho tvého příspěvku, jestli ta kniha, kterou jsem tady s radostí doporučil ostatním, nepůsobí jako něco "šamanského a nepodloženého". Osobně na zázračné bylinky nevěřím a kouzla taky ne. Ověm díky tomu, že Dr. Pagano, který je autorem té knihy, je chiropraktik, v bibliografii se odkazuje na téměr 50 odborných knih a studií, které stvrzují jeho poznatky a opírá se o věděcké výzkumy, tak nemám vůbec pocit, že by se jednalo o nějaké střelby to tmy. Jeho argumenty jsou podloženy 40 letou praxí. U čtení té knihy proste ve všem stojí pevně na zemi a konečně mám pocit, že jsem tu nemoc pochopil, našel jsem v ní sebe a své chyby a řešení, jak to změnit.
Řada lidí se spokojí s tím, že lupénka je dedičná a neléčitelná. Řadu jet jsem to takto všem říkal a plně tuto skutečnost přijal. Ale ve knize se o těch genetických předpokladech dozvíte trochu více. Já jsem tam našel společné body u mé mamky a babičky, které ovšem lupénku nemají, ale trpí podobnými autoimunitními nemocemi.
PIPENA: To rád slyším:) Já už knihu koupil 3x:) Jednu jsem dal mamce, protože je tam řada informací i pro ne-lupénkáře a jednu jsem daroval kamarádovi (také nemá lupénku), který si jí prolistval a zaujala ho. Dej určitě vědět, jak na tebe zapůsobila.