• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    XARGHREMOSKA ...recepty, tipy & triky
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    MOIRAIN: to máš jen částečně pravdu. ta nádoba během pečení rozhodně neni studená a to bez ohledu na to co peču.
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    RAINBOF: ne, nebylo by jak to provést a vzhledem k tomu, že remoska peče seshora, nebyl by to asi ani dobrý nápad
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    MOIRAIN: hele a zkousela jsi pect ve vice patrech ?
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    MONJIE: ti furt píšu, že jsme tam několik let pekli úplně všechno
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    MONJIE: zkoušel, výsledky dobrý ale málo se jich tam veje :) jo a doporučuju přiklopit alobalem aď si nespálíš vršky :)
    MONJIE
    MONJIE --- ---
    zeptam se na pracny a orechy, zkousel jste nekdo pest v remosce v tech formickach?
    MONJIE
    MONJIE --- ---
    tak my pecem, teda luxus! diky moc za tipy!
    MONJIE
    MONJIE --- ---
    BRAMBOROVANAT: kdyz tak prijdu na radu:)
    BRAMBOROVANAT
    BRAMBOROVANAT --- ---
    MUFLONEK: taky peču cukroví v remosce, dávám to na pečící papír a vždy to vyndám s tim a naložim další, je to hnedle upečené..
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    MONJIE: dávka těsta je taková, jakou potřebuješ, recepty se co do surovin neliší
    MONJIE
    MONJIE --- ---
    MUFLONEK: jdeme do toho!
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    že bych taky zkusila upéct cukroví v remosce? Zatím jsem jen ukecala kamarádku a pekla jsem u ní, protože má troubu.o)
    MONJIE
    MONJIE --- ---
    a mnozstvi na testo normalni?
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    MONJIE: tak přehazovat pečící papír, no
    MONJIE
    MONJIE --- ---
    morain mam jenom jednu misku:(
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    MONJIE: normálně, jen to chce víc misek a měnit, ideálně na pečícím papíře/fólii
    MONJIE
    MONJIE --- ---
    INCUBUS: mi prijde, ze nejvic vydrzi ty predpotopni typy
    MONJIE
    MONJIE --- ---
    jak pecete v remosce cukrovi? prosim o tipy
    ZRK
    ZRK --- ---
    Nemám troubu...mám remosku - stačí:)

    Moje poslední jídlo z ní - Cínan s pečenými brambory na másle a tymiánu.



    Recept naprosto jednoduchý - na pánvi jsem rozpustila máslo, vložila do ní hrst tymiánu a na tom lehce osmahla z obou stran osoleného a pomoučeného celého pouze vnitřností a šupin zbaveného cínana. Do remosky jsem vložila na čtvrtky pokrájené maličko předvařené brambory (se slupkou!), posolila, na ně ryby a zalila jsem to tím výpekem. Pekla cca 40 minut. Výborná záležitost! Jednoduchý a relativně levný - obě porce všehovšudy 100Kč dohromady;)
    INCUBUS
    INCUBUS --- ---
    musím si koupit novou Remosku..... o víkendu mi upadlo víko a ulomila se rukojeť s vypínačem... fňuk... :o(((
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam