• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ARGANNAHObezita
    TYET
    TYET --- ---
    ZUZKAOU: to je těžký tohle posoudit z nějakýho videa, kdybych byla já na jejím místě, vůbec bych netušila, proč bych měla bejt nasraná, z mýho hlediska se k ní chovali úplně normálně, trochu ji zlobili, ale ne zlomyslně, bylo to v legraci, takže bys třeba o mně potom řekla, že polykám konflikty, což by nebyla pravda... to, že si nevěří a je hodně zatažená a uzavřená ještě nemusí znamenat, že v sobě dusí nějakou zášť, spíš nemá ráda sama sebe, vnitřní prázdnotu sytí jídlem
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    TYET: no pokud jsem milá, protože se chci zavděčit a vnitřně se tím užírám, neumím řešit konflikty a pak to zajídám, tak je sice fajn, že usmívám se na lidi, jejichž chování mě zraňuje, ale tenhle vzorec dost dotyčnému škodí.

Asi se míjíme v tom, co chápeme pod pojmem milá - ale pro mě to je laskavý člověk, který to nemá jen v úsměvu na tváři a polykání konflitků.
    TYET
    TYET --- ---
    ZUZKAOU: když je někdo nešťastnej a osamělej, neznamená to přece ještě, že musí bejt nasrávací a nepříjemnej, já neříkám, že je to spokojená ženská, říkám, že na mě působila tak, že je milá, nevidím v tom rozpor
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    TYET: čímž se dotáváme k oblíbené otázce, jestli se do takové obezity, v tak mladém věku dá dostat bez závažných ran v psychice.

Neviděla jsem to a nějak mě to ani neláká, takže se do debaty nezapojím, ale prostě nevěřím, že pokud by yba autenticky milá, nevzrušivá a spokojená, tak prostě zůstane v nějaké nadváze a nebo v prvním pásmu obezity.
    TYET
    TYET --- ---
    ARGANNAH: tak jsem byla zvědavá, kde na ni byli hnusní a nic takovýho jsem nezaznamenala, vždyť byli všichni tři fajn! Ona to zvládla a doufejme, že vydrží, vypadá jako milá ženská, co si nebere všechno osobně a má smysl pro humor, líbila se mi.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    POZITRON: on jí hlavně to místo pasu nemohl najít. Je to nějak definované, ale blbě se to hledá, když to je skryto tukem.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    POZITRON: Když já třeba mám nejužší místo někde pod prsama, kde se mi neukládá skoro žádný tuk. To bych mohla mít i panděro jak letitý pivař a pořád bych byla pod nebezpečnou hranicí.
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    vsimli jste si, ze ji havlicek meril pas v nejsirsim miste bricha? tedy cca v oblasti pupiku? a okomentoval to slovy, ze jejich 137cm je o 50 vic, nez zdrava hranice? myslela jsem, ze ta nebezpecna hranice (jo, zobecnena, vim, jo, zalezi na svalovem korzetu, vysce a dalsich vecech) obvodu pasu u zen tech cca 80cm se ma merit v "pase", tedy naopak v nejuzsim miste. tak jak to je?
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    PETGRIDUS: no ale na začátku v těch fotkách vypadá skoro na šedesát, je to neuvěřitelná změna.. na pořad nekoukám, nemohl by tu někdo hodit odkaz online ? na tohle bych se podívala..
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ARGANNAH: ano, taky mě překvapilo, že se nerozplakala vůbec nad ničím. A ten kolega v práci, co jí dával nějaou čokoládu na stůl, byl taky hodně hnusnej.

Přijde mi jako model hodná holka, co se musí zavděčit všem a kompenzuje to přejídáním.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Asi si ten díl pustím. Ono mi bylo divné už to, jak podávali upoutávku v novinách. Paní má 170 kg, protože za 3 roky s přítelem přibrala hrůzostrašných 25. Aha, takže dokud jí nevyvařoval přítel a měla jen 145, tak bylo všechno v naprostém pořádku?
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    Na druhou stranu, na 170 kilo se člověk nevykrmí jenom tím, že bude jíst s přítelem teplé tučné večeře. Respektive jinak řečeno, co asi normálního člověka motivuje k tomu, aby ve dvou sežral k večeři čtyři pytlíky rejže (a to nepočítám omáčku)? A co hůř, paní začala řešit celou věc po rozchodu - to mi přijde celé trochu podezřelé. Jestli ona se paní Zuzana za pár měsíců, až se hodí do pohody a třeba si najde nového chlapa, nezačne poznenáhlu zase přežírat, aby si hubnutí a pohyb vykompenzovala. Tu bych poslala primárně k psychologovi, teda.

Další věc, co mě zarazila, že oni na ní byli občas i poměrně hnusní, hlavně na začátku a pak s tím podrazem na konci, a na ní nebyla vidět jediná negativní emoce, žádná "no jděte do háje, takhle mě vyšplouchnout", žádné "má to 96% masa? má, tak o co vám jde", ani stín, že by jí vadilo, jak sezvali celý barák a ztrapnili ji před ním. Jenom snaživý úsměv hodné holčičky, co všechno spolkne a mile se u toho usmívá a pak se večer jde někam kompenzačně přežrat. Samozřejmě mohlo to být sestříhané, ale nepřišlo mi.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    TAPINA: ANo, na tom začátku. Na vytknutí bylo, že měla se změnou počkat, aby viděli skutečný jídelníček a problémy. Dále, že když už začala, jedla málo a omezený sortiment. Ne 96% šunku a sojovku.
    Paní díky tomu, že začla sama měla na kastinku 170kg, v pořadu něco přes 160 a na konci 148kg a jí zachrání každé kilo co nejdříve dole.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    MAR_TINA: Já jsem to neviděla, ale to bylo na začátku, když se přijdou podívat, co jí člověk "normálně"? Paní asi udělala tu chybu, že se pokusila o zdravý jídelníček moc brzy. Oni jí podle scénáře prostě něco vytýkat musí.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    PETGRIDUS: Musím říci, že hned na začátku mě Havlíček už naštval. Paní se pokusila o zdravé jídlo a měla ledničku prázdnou - jasný, vytknout jí, že jí málo. Ale pérovat ji za 96% krůtí šunku, protože v ní je škrob a éčko? CCa 2g ze 100g? Co už má kupovat? Totéž mleté krůtí maso 20g bílkovin, 10g tuku je dle mě v pořádku. Že tam není z které části krůty se nezblázní, jsou to odřezky vzniklé při vykošťování a semleté, takže něco stehen, něco prso, asi křídla, bez kůže, bez kostí. Tak o co mu jde? Pak vytknul ještě hořčici - co vadí na semletých semenech, octu a koření? Konzervanty ve lžičce hořčice nikoho dospělého ještě nezabily. A nakonec sojovku. A na té teda není špatného nic, je to fermentovaná sója. To chce, aby jedli kuřecí prsa v páře bez ochucení?

Dorazila to Cajthamlová vyčítáním větší krabičky pomela s sebou na návštěvu.
    MURAMIXA
    MURAMIXA --- ---
    PETGRIDUS: Neskutečně prokoukla..
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    Zuzana odvrací pomalou sebevraždu. Za tři měsíce zhubla na 148 kilo - iDNES.cz
    http://ona.idnes.cz/jste-to-co-jite-ucetni-zuzana-zhubla-na-148-kilogramu-fxi-/dieta.aspx?c=A120329_142835_dieta_pet
    MALKE
    MALKE --- ---
    TAPINA: Já to po minulé zkušenosti fakt nehrotím. Jako vodvařená z toho nejsem, ale co jsem nabrala, bylo do půl roku dole, a to jsem se tři měsíce nemohla kvůli císaři hejbat (kojila jsem taky jenom dva a půl měsíce, pak šlus). IMO co člověk shodí do roka po porodu (eventuálně po ukončení kojení), je prostě přirozené. Něčí tělo to snáší v pohodě, něčí se chystá na hladomor, já jsem si v loterii vytáhla blbý los, nenadělám nic.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Hm, 25. týden a 10 kg nahoře. Ale já přibírám plynule od samého začátku, nevolnosti jsem měla výhradně nalačno, takže jsem furt jedla, abych nezvracela, a hýbat se zatím docela můžu, takže pořád dost chodím.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam