Na druhou stranu, na 170 kilo se člověk nevykrmí jenom tím, že bude jíst s přítelem teplé tučné večeře. Respektive jinak řečeno, co asi normálního člověka motivuje k tomu, aby ve dvou sežral k večeři čtyři pytlíky rejže (a to nepočítám omáčku)? A co hůř, paní začala řešit celou věc po rozchodu - to mi přijde celé trochu podezřelé. Jestli ona se paní Zuzana za pár měsíců, až se hodí do pohody a třeba si najde nového chlapa, nezačne poznenáhlu zase přežírat, aby si hubnutí a pohyb vykompenzovala. Tu bych poslala primárně k psychologovi, teda.
Další věc, co mě zarazila, že oni na ní byli občas i poměrně hnusní, hlavně na začátku a pak s tím podrazem na konci, a na ní nebyla vidět jediná negativní emoce, žádná "no jděte do háje, takhle mě vyšplouchnout", žádné "má to 96% masa? má, tak o co vám jde", ani stín, že by jí vadilo, jak sezvali celý barák a ztrapnili ji před ním. Jenom snaživý úsměv hodné holčičky, co všechno spolkne a mile se u toho usmívá a pak se večer jde někam kompenzačně přežrat. Samozřejmě mohlo to být sestříhané, ale nepřišlo mi.