• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ARGANNAHObezita
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MONROE: tady máš příbalový leták. O játrech nic, ale sajrajt je to děsivý. http://www.farmaceutika.info/adipex-retard
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MONROE: to nevím, to poradí někdo jiný. Léka a alkohol by se obecně míchat neměly.
    A po lemondu bych se poblila, to by byla dieta :D
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MONROE: tak ať nepije alkohol, když má tu dietu. Zkus jí to podat takto, to by mohlo zabrat ;)
    Alkohol a hubnutí nejdou dohromady.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MONROE: A proč bere adipex? Jestli chce zhubnout, ať vynechá alkohol. Po adipexu nezhubne bez diety a když už teda pomocné pilule, tak ať k nim nasadí dietu, ať to má smysl.
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    ARGANNAH: nevím, co všechno se vylouhuje, ale extrakce probíhá supekritickým CO2, což je v zásadě neškodná procedura
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    ZUZKAOU: Náhodou trápila jsem se tím včera, ale dneska jsem ráda, že jsem to udělala, projednou se nic nestalo a to energetické zlepšení je fakt markantní. Snad to chvíli vydrží. :)

(Chápej, za celé dosavadní těhotenství, tj. šest a půl měsíce, se mi podařilo nepřibrat ani deko, resp. na začátku to šlo lehce dolů, pak lehce nahoru zpět na původní váhu, pohodička), a teď už to ale začíná pěkně startovat a to člověku prostě není příjemné, zvlášť když se to pojí s hlady, chutěmi a únavou, tak holt řeším věci víc, než bych je řešila normálně.)
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    ARGANNAH: hele pokud teda čokoláda je takové zlo, že je potřeba se tím trápit, tak nešlo by to simulovat hrnkem oslazeného (dobrýho) kakaa a nebo rozpuštěná čokoláda (kostička 80% na 1 dcl mlíka a trochu osladit a třeba přidat ). Ve dvou deci takového nápoje máš pak toho tuku a cukru výrazně méně.
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    KEMENTARI: Hele, posledních x dní nedělám nic jiného, než že vymýšlím, jak to udělat, abych nebyla unavená. Myslím, že spím dost (jsem na volné noze a manžel dělá doma, tak můžu celkem spát kdy chci), jím dost (a fakt dobré složení stravy bych řekla) a nejsem v nějakém zásadním stresu, a přesto prostě chcípám kudy chodím a už mi začíná být chvílemi zatěžko ujít pár set metrů. Jediné, co teď nárazově velmi pomohlo (a říkám to s velkým uzarděním), je ta včerejší čokoláda. Dneska jsem po ní ráno běhala po loukách asi půl hodiny jako srna (běhala = čti plížila se pomalým tempem a stejně dýchala jak hroch, když se vynoří). :)

Ale říkám si, vydržet ještě dva a půl měsíce hnípání, pak se to narodí a budu mít snad zas energie dost. :)
    AIJA
    AIJA --- ---
    MAR_TINA:
    No představ si...prý nový životní styl.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    AIJA: 10 měsíců?!
    AIJA
    AIJA --- ---
    Tak jsem pročetla tu Mačingovou a vlastně ani nechápu, jak to někdo fakt může dodržovat.
    Navíc teda, když tu byla taková urputná diskuze o játrech, tak polovina té zeleniny je tam pro ně dost zatěžující.
    Proto asi kolegyně potřebuje cigára a víno nebo pivo k tomu, aby se dostala do lehké euforie a vydržela to těch deset měsíců a byla odhodlaná vytrvat i nadále :-)
    A ty kecy kolem jsou teda fakt výživné.
    KEMENTARI
    KEMENTARI --- ---
    ARGANNAH: Já vím, že se to lehko řekne a těžko udělá, ale mně vždycky pomůže zvýšit množství spánku na maximum (tak, abych prostě nebyla unavená) a dopovat se vymačkanou pomerančovou šťávou. :)
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    MAR_TINA: Ve třetím týdnu už je i maso ;)
    Já ji nijak nehájím, ale cítila jsem se dobře, hlad jsem neměla, zhubla jsem na kila i na centimetry a většina jídel mi chutnala. Dlouhodobě se to držet určitě nedá (a nemá), s tím souhlasím.. ale pokud někdo ve zkouškovém jede režim prakticky jen na pečivu s něčím, těstovinách s něčím a alkoholu (jako třeba já), tohle je docela dobrá ukázka, že to jde i bez takových "základních" věcí :D
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    MAR_TINA: jistě - tuto variantu jsem nebrala moc v potaz, spíš jsem si představila misku dušené mrkve. Mňam.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ZUZKAOU: nevařenou mrkev taky trávíš zatraceně dlouho.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    MAR_TINA: tak trochu rozdílu bude mezi listovou a kořenovou zeleninou. Ale ze listové zeleniny není moc co vymačkat, když má člověk jen jeden žaludek.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ZUZKAOU: taky si myslím.

Začínám chápat, proč lidé říkají, že mají po zelenině hlad. Když se jí sní moc, třeba velký velmi dietní salát rajčata, okurka, listí a jen trocha light mozarelly - zaplní se žaludek velkým objemem obtížně stravitelného jídla. Rozrušit stěny zeleninových buněk a vymačkat z nich cukr musí trvat hodiny, tedy se do krve cukr nedostane včas.

A ten salát si dám třeba k večeři, vzorně 3 hodiny po malé svačině. Zásoba energie ze svačiny je vyčerpaná a přichází přirozený malý hlad. Žaludek si obdrží vycpávku, ale cukr se uvolňuje tak pomalu, že hodinu po salátu jsem ve skutečnosti 4 hodiny po posledním využitém jídle. A přichází obří hlad způsobený zeleninou.

Amen :)
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    MAR_TINA: tři kila ředkviček se objemově do žaludku vůbec nemůžou vejít, ne?
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ZUZKAOU: po týdnu Mačingové budeš prosit o klystýr
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam