• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ARGANNAHObezita
    MALKE
    MALKE --- ---
    CORNELA: Á, diskreditace oponenta tím, že poukážeme na to, jak si to moc bere. Tradiční, ale ne zcela spolehlivá metoda.

Tak ještě jednou: je mi fuk, jestli pokládáš někoho, kdo na adipex napíše recept, za totálního magora. Je to irelevantní. Také je irelevantní, co se píše v učebnici interny z roku 2010.

Faktem je, že Adipex v současné době není zakázaný, jak jsi tvrdila. Mluvit okolo toho můžeš klidně ještě pár dalších postů, ale to, že zkrátka kulové víš a nejsi schopná si to ani progooglovat, žádné další řeči nezmění. (Relevantnější než lekarna.cz je totiž právě databáze toho SÚKL, na který jsem odkazovala. Škoda že nejsi schopná nadatlovat do počítače www.sukl.cz )
    AIJA
    AIJA --- ---
    CORNELA:
    Ten orlistat je vysírací. Je spíš výchovný, protože jakmile zhřešíš, tak se posereš. Čili když nebudeš jíst tuky nebo tedy spíš omezíš na minimum a pak spolkneš nějaký lipo, tak to bude mít stejný efekt, ale nepostihne tě fekální inkontinence...:-)
    MALKE
    MALKE --- ---
    CORNELA: Nezkoušej přesunout debatu do roviny je/není škodlivý a jaké má nežádoucí účinky (o kterých mimochodem vím, ale to není podstatné).

Jasně jsi řekla, že JE ZAKÁZANÝ U NÁS.

A to zkrátka není pravda, jakkoliv se to pokusíš opentlit.

Navíc, pro tvou informaci, je indikací BMI nad 30, nikoliv nad 35.

Mám taky použít mrkací smajlík, jakože jsi neschopná (mrk mrk), nebo to stačí takhle a místo řečí se konečně podíváš aspoň na ten SÚKL?
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    CORNELA: Vždyť se smí normálně předepisovat.
    ADIPEX RETARD 30X15MG Tobolky : Lékárna.cz
    http://www.lekarna.cz/adipex-retard-30x15mg-tobolky/

zakázaná je meridia, pokud vím.
    MALKE
    MALKE --- ---
    AIJA: Není zakázaný. Už jsme to tu s Cornelou řešily, evidentně si to nezapamatovala a nenamáhá se podívat do databáze. On jeden čas byl, ale pak ho zase povolili.
    AIJA
    AIJA --- ---
    CORNELA:
    Vím to určitě, že fasujou. Někteří s tím i šmelí...
    AIJA
    AIJA --- ---
    CORNELA:
    Zakázanej? A proč ho teda fasujou naši hrdí a mrštní vojáci? Armáda místo toho aby jim zvedla prdele ze židlí někde na cvičáku, tak je nechá sedět v kanclech a vymejšlet kraviny s kantýnou u nosu.
    MALKE
    MALKE --- ---
    MONROE: Ať na to nechlastá, adipex je svinstvo i sám o sobě. Řeknu to takhle: já to brala, občas jsem se na to napila a játra mám v pořádku, jenže to bylo stylem dvě deci za měsíc, protože mi DOOPRAVDY nedělá problém si alkohol odříct úplně.

Obecně považuju za lepší alkohol zatrhnout, protože u většiny lidí bývá "občas pivko" stejný, jako u mě "občas čokoláda". Dneska bych si dala kousek čokolády, zejtra trošilinku zmrzliny, pozejtří pár brambůrků a do roka a do dne já neprojdu futrama a ona bude mít játra v hajzlu. Lepší neriskovat.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    MONROE: já bych jednu chvíli brala snad cokoliv, ještě že jsem nikdy nepokročila dál než za myšlenky a nedostala se k nikomu, kdo by mi byl ochoten něco předepsat.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MONROE: tady máš příbalový leták. O játrech nic, ale sajrajt je to děsivý. http://www.farmaceutika.info/adipex-retard
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MONROE: to nevím, to poradí někdo jiný. Léka a alkohol by se obecně míchat neměly.
    A po lemondu bych se poblila, to by byla dieta :D
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MONROE: tak ať nepije alkohol, když má tu dietu. Zkus jí to podat takto, to by mohlo zabrat ;)
    Alkohol a hubnutí nejdou dohromady.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MONROE: A proč bere adipex? Jestli chce zhubnout, ať vynechá alkohol. Po adipexu nezhubne bez diety a když už teda pomocné pilule, tak ať k nim nasadí dietu, ať to má smysl.
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    ARGANNAH: nevím, co všechno se vylouhuje, ale extrakce probíhá supekritickým CO2, což je v zásadě neškodná procedura
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    ZUZKAOU: Náhodou trápila jsem se tím včera, ale dneska jsem ráda, že jsem to udělala, projednou se nic nestalo a to energetické zlepšení je fakt markantní. Snad to chvíli vydrží. :)

(Chápej, za celé dosavadní těhotenství, tj. šest a půl měsíce, se mi podařilo nepřibrat ani deko, resp. na začátku to šlo lehce dolů, pak lehce nahoru zpět na původní váhu, pohodička), a teď už to ale začíná pěkně startovat a to člověku prostě není příjemné, zvlášť když se to pojí s hlady, chutěmi a únavou, tak holt řeším věci víc, než bych je řešila normálně.)
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    ARGANNAH: hele pokud teda čokoláda je takové zlo, že je potřeba se tím trápit, tak nešlo by to simulovat hrnkem oslazeného (dobrýho) kakaa a nebo rozpuštěná čokoláda (kostička 80% na 1 dcl mlíka a trochu osladit a třeba přidat ). Ve dvou deci takového nápoje máš pak toho tuku a cukru výrazně méně.
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    KEMENTARI: Hele, posledních x dní nedělám nic jiného, než že vymýšlím, jak to udělat, abych nebyla unavená. Myslím, že spím dost (jsem na volné noze a manžel dělá doma, tak můžu celkem spát kdy chci), jím dost (a fakt dobré složení stravy bych řekla) a nejsem v nějakém zásadním stresu, a přesto prostě chcípám kudy chodím a už mi začíná být chvílemi zatěžko ujít pár set metrů. Jediné, co teď nárazově velmi pomohlo (a říkám to s velkým uzarděním), je ta včerejší čokoláda. Dneska jsem po ní ráno běhala po loukách asi půl hodiny jako srna (běhala = čti plížila se pomalým tempem a stejně dýchala jak hroch, když se vynoří). :)

Ale říkám si, vydržet ještě dva a půl měsíce hnípání, pak se to narodí a budu mít snad zas energie dost. :)
    AIJA
    AIJA --- ---
    MAR_TINA:
    No představ si...prý nový životní styl.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    AIJA: 10 měsíců?!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam