• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ARGANNAHObezita
    MEANKITTY11
    MEANKITTY11 --- ---
    GENTIANA: Můžem rituálně pálit časopisy, co mají na obálce vysmátou paní s titulkem "Zhubla sem o 50 kg za půl roku" a hned vedle je fotka nějakých 1500 kcal muffinů a titulek Upečte si nebesky báječné dezerty! Pokud to tam není k dostání, můžu dodat.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---

co si o tom myslite? vyskocilo to na mna na facebooku ako priklad lenivosi americanov
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    JAJITA: a tož to by snad uznal i Havlíček a spol., že na pitevně nelze vytáhnout sendvič nebo krabičku se salátem a drobit si do mrtvoly.
    MANXX: no, záleží, jak definuješ normálnost:D Mimochodem, já mám o číslo menší hadry a zatím jsem přibrala asi tři kila. Tvaroh, zahrada, tvaroh, kolo, tvaroh, courání po lese.
    MAR_TINA: muhehe. Yntelygentní knihu o dietách nemám, ale někde se nám válí nějaký ty příručky typu Jak se stát jásavým blbem v sedmi snadných lekcích.
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    MAR_TINA:
    MAR_TINA: Já tě miluju.

MAR_TINA: kalorie jsou pro mě španělská vesnice, pokud nejde o něco kolem kotů.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    MAR_TINA: ano, pro mě dřív nebyl problém udržet denní příjem na 5500 kJ, jenomže když polovina z toho byla zkonzumována ve formě sladkostí po desáté hodině večerní, bylo mi to celkem k prdu. A teď jím stejně nebo i o něco víc.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Ano, dá se jíst normálně, hýbat se a k tomu hubnout.

Je důležité si uvědomit, že měřítko jíst normálně z hlediska metabolismu může vypadat zcela jinak než z hlediska pocitu a chuti (obézního) člověka. Až se ta chuť a pocit hodně přiblíží tomu fyziologicky normálně, bude to na pravé cestě běžně jíst a zároveň hubnout. Jo, pro rychlejší hubnutí je třeba přidat navíc sport či lehce jídlo ubrat, aby nastala mírná nerovnováha.

PS: krom kalorií a pravidelnosti hraje velkou roli složení potravy. Není 1000 kJ jako 1000 kJ, záleží na tom, v čem jsou obsažené.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    ZUZKAOU: přesahuju ho.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    MADIETTA: to se snadno ověří - dosáhneš na bazální (sic) metabolismus a nebo ne?
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    MANXX: to je hloupost.
    MEANDER
    MEANDER --- ---
    MAR_TINA: Nene, nic takového, jsou to lepší humory než co jiného :-D
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    MANXX: no že říkáš, jak jsem to měla jednoduchý a že je to sci-fi...
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MANXX:
    MEANDER: co tahkle sraz s rituálním pálením podobných návodů a knih? :D
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    MANXX: a jinak teda nevím, proč jsem teď na pranýři, abych řekla pravdu...
    MEANDER
    MEANDER --- ---
    MANXX: Tys neviděla tu snůšku blábolů, co mám doma, kde se píše o tom, že řepová šťáva vyčistí lymfu a odplaví všechny viry a toxiny, které dělají rakovinu, že ne? :-D
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    MANXX: jím míň a jím strašně pravidelně a nedopuju se po nocích cukrem. Více spím a pohybuju se. Zní to jednoduše, ale nebylo to tak úplně snadný.

JAJITA: s čímže? :-D
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    JAJITA:
    "Dieta? Já vím...."
    JAJITA
    JAJITA --- ---
    MADIETTA: Hlavně bych nerada, abys to brala nějak negativně, akorát, že si na tebe vzpomenu tak 4x do týdne, hlavně s tím buíčkem ;-)
    :D
    JAJITA
    JAJITA --- ---
    MANXX: Akorát neuvedla ty litry chlastu :D
    JAJITA
    JAJITA --- ---
    MADIETTA: mě na tu dělenou stravu dovedla tvoje odpověď, že si klidně dáš zvlášť přílohu mimo 3 hlavní jídla :-)
    JAJITA
    JAJITA --- ---
    MAR_TINA: Mno, o té energii jsem přesvědčená, že jí máš víc...
    A vzhledem k tomu že, že už asi všichni (i já!) víme, koho máš doma za muža, tak si myslím, že je rád za babu s elánem a energií víc, než za nervní kozu s dokonalými mírami ;-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam