• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ARGANNAHObezita
    rozbalit záhlaví
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    _BENNY: clanek nemuzu ani docist. Vubec mi to logika nebere.
    Kdyby byl nekdo laskav a vysvetlil mi, jak se pasivne pije kola?
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    _BENNY: to je ale hodně hloupý, blbě napsaný a špatně vyargumentovaný článek.
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    brzo vas stejne zdani a pak zakazou... :-)

A už to tu máme. Po pasivním kouření přichází pasivní pití koly | Finmag.cz
    http://www.finmag.cz/cs/finmag/ekonomika/a-uz-to-tu-mame-po-pasivnim-koureni-prichazi-pasivni-piti-koly/
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    BARA_ONLY_ONE, MANXX: Argannah ležela s čtyřicítkami se zánětem prsu. A když to tu vidím, mám pocit, že mi ta teplota zase začíná stoupat.

MEANKITTY11: Mám pro tu agresivní reakci sice hluboké pochopení, ale říkala jsem jasně, že osobní urážky tu nechci, takže první varování.

QUORRA: Za těch několik blbců a podobných věcí jsem ti to první varování chtěla dát taky, ale popravě, za tu píču debilní to bude rovnou sbohem a šáteček.

ALL: Nechce se mi s tím vším mazat, takže zmizely jen agresivní příspěvky (včetně jedné agresorky). A požádala bych vás, abyste jídlo v porodnicích řešily v mateřských klubech (kde se to beztak řeší každou chvíli). Jo, taky jsem dostala po prvním porodu hrachovou kaši a na jídlo jsme nadávaly s ženskýma v porodce úplně všechny, a to je prý Motol ještě celkem v pohodě. Nicméně tady je to oftopik, takže se vrátíme k obezitě. Děkuji za pochopení, konec hlášení.
    MALKE
    MALKE --- ---
    GENTIANA: To on ji neofoukl, dechem ji sterilizoval.
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    CORNELA: hlavně že víš, co tady kdokoli z nás doma jí. Já ti to říkám furt, ty jsi tak jasnovidná, že bys měla dát vale medicíně a otevřít si věštírnu.

CORNELA: no, tak ty UL popři. Vynechám tu ságu, jak rodila moje matka, neb je to dlouhý a ty bys odvětila cosi o hysterických blbkách zfefovaných hormonama, ale mám lepší. Otec utrpěl drobnou autonehodu kdesi na Vysočině a ošetřoval ho v Třebíči doktor na pohotovosti, ožralý jak dělo. Spadla mu jehla na zem, tak ji zvedl, známým gestem ofoukl a pokračoval v šití.

CORNELA: no, jenomže i mladý a jinak zdravý člověk po slepáku nebo čemkoli, když leží jako placek a bolí ho břicho, dvakrát nestojí o fazole, zelí a čerstvý chleba z důvodů, který každý normální člověk kromě tebe chápe. Kromě toho, já jsem mladá, zdravá a s poněkud zrakveným trávením, jinými slovy, je mi špatně po kde čem, aniž to byla přímo alergie nebo něco. Holt mi musíš věřit, že polívku z pytlíku v půli případů vyzvracím a v druhé půli případů je mi zle, teda, teď už takové věci nejím, protože jsem poučitelná. A jak se co vaří a dá vařit i relativně za pár šupů, to je jaksi součástí mé práce, takže mi hned tak někdo nenakecá, že za ten mizerný peníz to nemůže být chutné a dobře udělané. Na nerozvaření nudlí není potřeba pět let praxe v Alcronu a to, že nadmout pacienta s bolavým břichem a okolím je pitomost, není potřeba doktorát z výživologie.

QUORRA: tak se nech od někoho kopnout do břicha a pak si dej hromadu fazolí, jistě ti bude mnohem lépe.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    no mě by hlavně zajímalo, proč čočku a jiné nadýmavé potraviny servírují v Podolí, což je nemocnice specializované pouze na gynekologii a porodnictví. To je fakt epic fail sestavovatele jídelníčku, "zapomenout" na to, že většina pacientek je po porodu.
    MALKE
    MALKE --- ---
    CORNELA: Zvlášť kuchyň? Jakože diabetici nemusejí mít zvlášť kuchyň, ale kdyby se čočka neměla dávat rodičkám, tak by to bylo zapotřebí řešit novým barákem? Já fakt někdy uvažuju, jestli jsi normální.

Ale jinak je ta debata fascinující. X lidí si stěžuje na jídlo (jistěže nejenom tady), a co se dozvíme od výkvětu našeho zdravotnictví? Že se to musí vydržet, pionýři, beztoho doma žerem sračky, tak co si stěžujem. Že třeba někdo dělá blbě svoji práci (protože co si budem namlouvat - nemocnice mívají občas taky externího dodavatele jídla, a tomu se to asi vyplatí, že, ten to nedělá pro modrý voči ředitelů - a přidávám do placu svou oblíbenou historku, že v jedné nemocnici, a to není UL, stával rohlík jeden čas v nákupu SEDM KORUN, takže v penězích problém tak docela není, že), to tady vůbec nepadlo. Jasně, proč by měl někdo makat, když můžu zavolat manželovi, aby mi přinesl jogurt.

Jistě že to tak nakonec vyřeším. Jsem velká holka, neptala jsem se, co mám dělat, když mi nechutná jíst. Ale fakt mi způsob toho řešení - ať už od TINY_SALO nebo od CORNELY připadá na hlavu. Hlavně neobtěžovat placený personál svou přítomností.
    SOLEI
    SOLEI --- ---
    CORNELA: ?
    ono nejde jen o čočku, ale třeba i o čerstvý chleba a nějak nerozumím tomu proč by se kvůli tomu musela dělat zvlášť kuchyň. Vždycky se dělá jídel několik. Určitě se celá nemocnice necpe jen řízkem z brkaší. Takže opravdu nevidím problém v tom, pro tu skupinku, která by některá jídla neměla jíst vyčlenit misku rýže.
    Osobně kašlu na chutnost či nechutnost... je to výživa. Když jsem ležela v nemocnici s mandlema jako pěsti a plivala vlastní sliny protože jsem je prostě nebyla schopna polknout tak jsem zjistila, že bulovka má mnohem poživatelnější jídlo než menza na FEL. Mně zachraňovaly kamarádky džusem a piškotama.
    A souhlasím s tím, že jde o lidi... sama jsem potkala víc milých sester než milých doktorů. A když mi naservírovali nomáčku ve které byla paprika tak sestřičky neměly problém donést mi holé brambory s máslem.
    QUORRA
    QUORRA --- ---
    ZUZKAOU: Mně přijde, že trollíš spíš ty :D.
    QUORRA
    QUORRA --- ---
    ZUZKAOU: Al proč mi odpovídáš na to, na co už jsem dostala několik odpovědí? Mě spíš zaráží, co ty považuješ za extrémně debilní dotaz, přijde mi to zcestný. Opravdu nemám povinnost znát všechny taje mateřství, není to alfa mega mého, a věřím, že by neměla být ničího, života.
    QUORRA
    QUORRA --- ---
    ZUZKAOU: Na to jsem se neptala. Ptala jsem se, proč když matka dostane fazole, proč to nadme dítě. No a teď co je na tom extrémně debilního?
    QUORRA
    QUORRA --- ---
    ZUZKAOU: A nechceš mi vysvětlit, co je na mém dotazu extrémně debilního?
    QUORRA
    QUORRA --- ---
    ZUZKAOU: ?? První opravdu nevím, kde vidíš, druhé mě uráží.
    QUORRA
    QUORRA --- ---
    ZUZKAOU: Já tomu věřím.

Ale spíš nevěřím tomu, proč mám šest mínusů za nevinný dotaz.
    CORIOLANUS
    CORIOLANUS --- ---
    QUORRA
    QUORRA --- ---
    CORNELA: Jo ty jsi psala krom Motola, já jsem slepá.
    CORIOLANUS
    CORIOLANUS --- ---
    CORNELA: a napada te treba, ze to je proste blbe, ze je to jidlo stejny? ze opravdu neni bezva tyrat novorozence nadmutym brichem? ja s tebou castokrat souhlasim (i kdyz mi uplne nesedi styl, kterym informace podavas) ale tohle uz je fakt trochu pres caru.. jako me je u zadele jestli dostanu uho s rozvarenejma kolinkama, ale krucifix naservirovat matce po porodu fazole nebo cocku a pravdepodobne tak potrestat jeji dite brichabolem a ji tim padem nedostatkem spanku a iluzi, ze je spatna matka, protoze svoje dite nedokaze utisit, je na presdrzku.. na jedne strane jsme schopni zachranovat pulkilovy embrya, na strane druhe nejsme schopni po porodu zajistit stravu ktera nenadyma.. to mi prijde vtipny az k placi..
    QUORRA
    QUORRA --- ---
    CORIOLANUS: Moje zkušenost teda je, že jsem spíš potkala líný sestry než doktory blbce, ale v zásadě je to jedno. Vím, že jsou sestry, co makají tvrdě a dělají svoji práci dobře,a takový já uznávám a plně respektuju.
    CORIOLANUS
    CORIOLANUS --- ---
    QUORRA: no, to je takovy zjednodusovani ve stylu, jak se bazanti tesi, az se budou moci jako mazaci, vybit na dalsich bazantech.. jako ano, jsou sestry kravy, ale pak jsou taky ty ve stylu me mamy, ktery za minimalni plat v domove duchodcu umyvaly posrany zadky, oblikaly ve ctyri rano zesnule a celily nesmyslnym obvinenim, ze starikovi ukradly z supliku padesatikorunu.. na me nekdo jecet, posrat se mi, nebo na nocni umrit, zamknu se na sesterne a vyckam na ranni stridani smen.. jako stale si stojim za nazorem, ze vetsina sester (a vetsina tech ktery jsem osobne poznala) dela za ty prachy fakt super praci.. rozhodne jsem potkala vic arogantnich doktoru nez bezohlednych sester.. naposledy napriklad pana doktora na pohotovosti, ktery mi po telefonu nebyl schopen rict, jestli po trech dnech silnych prujmu a horecek mam prijet nebo ne..
    QUORRA
    QUORRA --- ---
    CORNELA: Já mám 3 týdny pedofilie už teď ve čtvrťáku ;). A víc až pak.
    QUORRA
    QUORRA --- ---
    CORIOLANUS: Jojo, tak to je. My jsme měli ošetřovatelskou praxi v nemocnici proto, abychom se k sestrám v budoucnu jako doktoři chovali lépe, když budeme vidět, jak makají...a ve mně to vzbudilo akorát větší nenávist k nim a těším se, až je budu moc pořádně seřvat :D.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam