• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ARGANNAHObezita
    BECKO
    BECKO --- ---
    Prosím o pomoc. Hledáme do videoklipu obézního muže pro jednu menší, ale výraznou roli. Natáčet se bude v Praze začátkem října a je potřeba, aby se dotyčný nebral až tak úplně vážně a byl schopný udělat si ze sebe trochu srandu. Jakékoliv tipy prosím do pošty, díky!
    TINA_SALO
    TINA_SALO --- ---
    TEDDYBEDDY: nn, někdo tu musí být, aby je vedl (třeba já, ofkoz :-DDD)
    (humor)
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Obezita a imunita
    Lucas Tafur: Adipose tissue & Immunity: The basics 1
    http://www.lucastafur.com/2012/02/adipose-tissue-immunity-basics-1.html
    Lucas Tafur: Adipose tissue & Immunity: The basics 2
    http://www.lucastafur.com/2012/02/adipose-tissue-immunity-basics-2.html
    TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---
    TINA_SALO: ..." většina lidí se vyvinula proto, aby byla ovládána, směrována a regulována"... Ne většina, ale všichni. Většina lidí ( včetně profesorů) si to akorát neuvědomuje ;)
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    MURAMIXA: to je aktivni. A ze nepolkne.... to nepolkne kde kdo :)
    MURAMIXA
    MURAMIXA --- ---
    BERUSKA_CA: Segra, kdyz byla tehotna a mela ni vazne chut tak si lokla, ale nepolkla a vyplivla.. :)
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    _BENNY: clanek nemuzu ani docist. Vubec mi to logika nebere.
    Kdyby byl nekdo laskav a vysvetlil mi, jak se pasivne pije kola?
    TINA_SALO
    TINA_SALO --- ---
    _BENNY: to ještě nedokazuje, že tomu rozumí a že není zaujatej - i když to vystudoval :-D
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    TINA_SALO: díky za nabídku, ale nemám zájem.
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    TINA_SALO: psal ho pomateny pravicak lec stale sociolog ;)
    TINA_SALO
    TINA_SALO --- ---
    ECLECTICA: áááno :-D jak říkáš :-D Absolutní monarchie je moje vysněné zřízení :-D

A teď pokud se na mě toužíte sesypat, tak mi nadávejte do pošty, protože mám soucit s moderátorkou :-D
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    TINA_SALO: A co ty? Ty ses předpokládám vyvinula proto, abys vedla a ovládala, viď?
    TINA_SALO
    TINA_SALO --- ---
    MADIETTA: Ten článek je vyhnaný trošku do absurdna - a stopro ho psal nějakej pomatenej levičák, nicméně párkrát jsem se u něj zasmála a s několika těmi tezemi, proti nimž se autor ohrazuje, musím souhlasit :-D To bude zase mínusů, ale prostě ANO, JE potřeba něco dělat s počtem lidí na této planetě (je nás tu ku**a moc!!!), ano, JE pravda, že většina lidí se vyvinula proto, aby byla ovládána, směrována a regulována (a to říká celá naše pedagogická rodina - ten harvardský profesor fakt ví, o čem mluví :-))) ) A taky nemám nic proti pralesu na Šumavě (asi jsem pražský intelektuál), a taky bych bez mrknutí oka vystěhovala romské sídliště (stačí se podívat, jak vypadá Chánov nebo košický Luník IX, žejo). Jinak spousta těch konstrukcí je vyloženě k smíchu. Smutné na tom je, že pokud tady tímhle způsobem uvažuje víc lidí, obávám se, že druhý vítězný únor se blíží :-/
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    _BENNY: to je ale hodně hloupý, blbě napsaný a špatně vyargumentovaný článek.
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    brzo vas stejne zdani a pak zakazou... :-)

A už to tu máme. Po pasivním kouření přichází pasivní pití koly | Finmag.cz
    http://www.finmag.cz/cs/finmag/ekonomika/a-uz-to-tu-mame-po-pasivnim-koureni-prichazi-pasivni-piti-koly/
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    BARA_ONLY_ONE, MANXX: Argannah ležela s čtyřicítkami se zánětem prsu. A když to tu vidím, mám pocit, že mi ta teplota zase začíná stoupat.

MEANKITTY11: Mám pro tu agresivní reakci sice hluboké pochopení, ale říkala jsem jasně, že osobní urážky tu nechci, takže první varování.

QUORRA: Za těch několik blbců a podobných věcí jsem ti to první varování chtěla dát taky, ale popravě, za tu píču debilní to bude rovnou sbohem a šáteček.

ALL: Nechce se mi s tím vším mazat, takže zmizely jen agresivní příspěvky (včetně jedné agresorky). A požádala bych vás, abyste jídlo v porodnicích řešily v mateřských klubech (kde se to beztak řeší každou chvíli). Jo, taky jsem dostala po prvním porodu hrachovou kaši a na jídlo jsme nadávaly s ženskýma v porodce úplně všechny, a to je prý Motol ještě celkem v pohodě. Nicméně tady je to oftopik, takže se vrátíme k obezitě. Děkuji za pochopení, konec hlášení.
    MALKE
    MALKE --- ---
    GENTIANA: To on ji neofoukl, dechem ji sterilizoval.
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    CORNELA: hlavně že víš, co tady kdokoli z nás doma jí. Já ti to říkám furt, ty jsi tak jasnovidná, že bys měla dát vale medicíně a otevřít si věštírnu.

CORNELA: no, tak ty UL popři. Vynechám tu ságu, jak rodila moje matka, neb je to dlouhý a ty bys odvětila cosi o hysterických blbkách zfefovaných hormonama, ale mám lepší. Otec utrpěl drobnou autonehodu kdesi na Vysočině a ošetřoval ho v Třebíči doktor na pohotovosti, ožralý jak dělo. Spadla mu jehla na zem, tak ji zvedl, známým gestem ofoukl a pokračoval v šití.

CORNELA: no, jenomže i mladý a jinak zdravý člověk po slepáku nebo čemkoli, když leží jako placek a bolí ho břicho, dvakrát nestojí o fazole, zelí a čerstvý chleba z důvodů, který každý normální člověk kromě tebe chápe. Kromě toho, já jsem mladá, zdravá a s poněkud zrakveným trávením, jinými slovy, je mi špatně po kde čem, aniž to byla přímo alergie nebo něco. Holt mi musíš věřit, že polívku z pytlíku v půli případů vyzvracím a v druhé půli případů je mi zle, teda, teď už takové věci nejím, protože jsem poučitelná. A jak se co vaří a dá vařit i relativně za pár šupů, to je jaksi součástí mé práce, takže mi hned tak někdo nenakecá, že za ten mizerný peníz to nemůže být chutné a dobře udělané. Na nerozvaření nudlí není potřeba pět let praxe v Alcronu a to, že nadmout pacienta s bolavým břichem a okolím je pitomost, není potřeba doktorát z výživologie.

QUORRA: tak se nech od někoho kopnout do břicha a pak si dej hromadu fazolí, jistě ti bude mnohem lépe.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    no mě by hlavně zajímalo, proč čočku a jiné nadýmavé potraviny servírují v Podolí, což je nemocnice specializované pouze na gynekologii a porodnictví. To je fakt epic fail sestavovatele jídelníčku, "zapomenout" na to, že většina pacientek je po porodu.
    MALKE
    MALKE --- ---
    CORNELA: Zvlášť kuchyň? Jakože diabetici nemusejí mít zvlášť kuchyň, ale kdyby se čočka neměla dávat rodičkám, tak by to bylo zapotřebí řešit novým barákem? Já fakt někdy uvažuju, jestli jsi normální.

Ale jinak je ta debata fascinující. X lidí si stěžuje na jídlo (jistěže nejenom tady), a co se dozvíme od výkvětu našeho zdravotnictví? Že se to musí vydržet, pionýři, beztoho doma žerem sračky, tak co si stěžujem. Že třeba někdo dělá blbě svoji práci (protože co si budem namlouvat - nemocnice mívají občas taky externího dodavatele jídla, a tomu se to asi vyplatí, že, ten to nedělá pro modrý voči ředitelů - a přidávám do placu svou oblíbenou historku, že v jedné nemocnici, a to není UL, stával rohlík jeden čas v nákupu SEDM KORUN, takže v penězích problém tak docela není, že), to tady vůbec nepadlo. Jasně, proč by měl někdo makat, když můžu zavolat manželovi, aby mi přinesl jogurt.

Jistě že to tak nakonec vyřeším. Jsem velká holka, neptala jsem se, co mám dělat, když mi nechutná jíst. Ale fakt mi způsob toho řešení - ať už od TINY_SALO nebo od CORNELY připadá na hlavu. Hlavně neobtěžovat placený personál svou přítomností.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam