POZITRON: A jak Vám to měřili? Jde o to, jestli to byl nějaký seriózní bodystat, kteří používají i lékaři nebo ta s prominutím s*ačka, kterou Ti strčí jen do rukou, ona zapípá a vyjede Ti výsledek. S tou mám prima zkušenost, když jsem si šla zaběhat, celá v obtaženém černém, 173 cm/ 58 kg a slečna mi na tom ukazovala, že trpím nadváhou a kde je to nejhorší. Ptala jsem se jí, jestli si dělá srandu a bylo vidět, že se dost stydí, když si mě prohlížela, za blbosti, co mi říká. Většinou Ti s tímhle tragickým výsledkem totiž nabídnou jejich báječný a jedinečný hubnoucí program, produkty, sušený syrovátky nadopovaný sacharidama a další kraviny, které Tě vysvobodí z toho děsného těla...
Jinak BMI je stále ve všech studiích uznávaný systém měření nadváhy, obezity i podváhy a podle toho obezitu rozhodně nemáš (
http://www.vypocet.cz/...BMI_Vyska=164&BMI_Vaha=73&submit=Spo%E8%EDtej+BMI&Email=%40&Email_Type=HTML) Tím nechci říct: necvič, nejez zdravěji, nechoď víc na procházky. Ale rozhodně nepropadej panice ;)