• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ARGANNAHObezita
    GINGERCAT
    GINGERCAT --- ---
    ARGANNAH: na něj evoluce evidentně zapomněla, tak o ní aspoň píše :-/
    CARODEJNICE
    CARODEJNICE --- ---
    ARGANNAH: :D Tjn, dává to smysl asi takový, jako paleo dieta. "obtížnější je její transport v případě nemoci či rychlého ústupu" Rychlej ústup mě dostal do kolen :D
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    CARODEJNICE: Bože, to je zase blábol. Chtěla bych mít stovku za každý výskyt slova evoluce nebo evoluční v jeho článku.
    CARODEJNICE
    CARODEJNICE --- ---
    Nevím, kam s tím, ale jsem šokovaná. Při "práci" jsem narazila na tenhle literární skvost... opravdu moc citlivě napsaný názor.

http://www.prozeny.cz/...y/jak-to-vidi-chlap/37373-jak-to-vidi-chlap-proc-o-obezni-zeny-muzi-nestoji

Ahááá... on to psal Hausmann! No tak to pak jó :D A na fotce v článku takovej fešák :D

ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    Stomach Surgery to Get Thin, But Not Necessarily Happy
    http://nymag.com/nymetro/health/features/1868/
    NYX
    NYX --- ---
    Tohle je zajimave

RICCIONE
    RICCIONE --- ---
    ARGANNAH: Souhlasím jako někdo, kdo prodělal bariatrickou úpravu žaludku (bandáž). Málo z těchdle bab zhublo komplexní změnou stravovacích návyků a životního stylu. :-)
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    A ještě chceme obrázek týchž žen rok po fotce "po"!

(Určitě mě tu někdo zas nařkne z kyselých hroznů, ale já prostě nemám ráda bezhlavou propagaci velkých hubnutí bez ohledu na použitou metodu a dlouhodobé výsledky. V důsledku je to kontraproduktivní a velké váhové skoky sem a tam jsou daleko zdraví nebezpečnější, než když holka prostě zůstane tlustá.)
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    CARODEJNICE: hezká motivace
    CARODEJNICE
    CARODEJNICE --- ---
    OBRAZEM: Ženy, které dokázaly zhubnout až na polovinu své váhy - iDNES.cz
    http://ona.idnes.cz/obrazem-zeny-ktere-zhubly-dcf-/dieta.aspx?c=A140929_161815_dieta_jup
    CARODEJNICE
    CARODEJNICE --- ---
    ARGANNAH: Díky, to je zajímavý. Budu držet palce, zejména s tou minimalizací těch stresů.
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    ZUZKAOU: Nj. Ovšem ten klíčový rozdíl je v tom, že u bodybuildingu je v mém případě nějaká šance na úspěch. Strašná spousta pozitivních věcí začala jako mizerná kompulzivní kompenzace.

Ale jak jsem psala, teď mám momentálně dost výrazně jiné starosti než si klást cíle ve sportech, které jsem dělala naposled před patnácti lety.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    ARGANNAH: snaha o kontrolu a získání uznání pomocí proměny svého těla do nepřirozené podoby, s drastickými dietami a negativním dopadem na zdraví.

Bodybuilding a nebo PPP?
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    MART1NKA: O kulturistkách nebyla řeč, to je fakt extrém, navíc se mi nechce žrát žádnou chemii a už vůbec tak nechci vypadat. Fitnessky jsou super, ale to předpokládá minimalizovat tělesný tuk a na to prostě v tuhle chvíli už dlabu. Možná až budou děti větší a život se trochu uklidní, ale teď rozhodně FAKT jako ne.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    ARGANNAH: Na bikini fitness určite ano, ale kulturistky určite nie sú žiadne vtáčatká, rovnako tak nie sú zrovna najvkusnejšie.
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    MARKYSHA: ale prd kreatin jsem nejedla, bcaa, už jsem dlouho mimo :-)
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    MART1NKA: Výsledky by byly na obálku časopisu jenom tehdy, kdybych si nechala operativně předělat celou kostru. ;) A jinak máš pravdu. :)
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    ARGANNAH: Tak stále môžeš veľa cvičiť i v posilke a jesť normálne resp. pridať trošku bielkoviny a výsledky síce nebudú na obálku časopisu, ale budeš sa cítiť výborne. Ja si odmietam vážiť jedlo či jesť nejaké suplementy, ale výsledky vidno.
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    MARKYSHA: Hele, co ti budu povídat, když jsem začala svoji hubnoucí kariéru, měla jsem 88 kilo. Asi ten poměr svaly-tuk vypadal tehdy trochu jinak, to jo, ale stejně jsem mohla mít navíc tak max 5-10 kilo tuku, a já chtěla husa hubnout na 60 a míň a vypadat jak modelka. Cajthamlová to výstižně, byť nelichotivě popsala jako "rotvajler chce vypadat jako krysařík".
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam