MAR_TINA: muž se dostal při 185 cm na 135 kg a jí teda strašně, nesnídá, tučný věci, po večerech chipsy, čokláda, buráky...pak začal aktivně hrát tenis, jídlo nijak nezměnil a zhubnul aktuálně na 113 kg. Já měřím 160 cm, rodila jsem ve 122, po porodu zhubla na 100 kg, pak ještě na 95 a pak přišly ty angíny, kdy se stravování vyznačovalo tím, že jsem nejedla nic a pak jsem jedla normálně do těch 7000 kj, psala si to do Kalorických tabulek, sledovala i poměr tuků-sacharidů-bílkovin a ztloustla na 125 kg, pak jsem byla na tý Dornově metodě, protože mě bolely kyčle a podle fyzioterapeutky se mi posunula jedna noha, to mi pomohlo v pohybu, že jsem se začala hýbat ještě víc a hlavně už mi nevadily schody,zhubla jsem na 110 kg, jeli jsme k moři, kde jsme hodně chodili a byla jsem tam spokojená a zhubla jsem zase na 100, pak se to zašprclo, ale netloustla jsem a pak jsem stravování nezměnila, ale občas jsem vynechala sport, protože mě trápily deprese a byla hrozně unavená, už jen normální fungování mě stálo hodně sil, ztloustla jsem na 110 kg, když jsem začala zase sportovat, už to zase stálo. Teď mě tři týdny trápil zánět průdušek, kdy jsem skoro nejedla, protože se mi z kašle zvedal žaludek, jak jsem začala zase jíst vyváženě do 7000 kj, ztloustla jsem opět na 125 kg. Takže vůbec ten mechanismus příjem-výdej nechápu. A do toho vůbec nechápu, co se děje s naším psem po kastraci, snížila jsem mu dávky, běhá stejně, hodně a stejně tloustne a tloustne. Teď jsem teda na radu vedle smísila dietu na struvity, které potřebuje s dietou pro obézní psy a uvidíme, co to provede, granule na obojí jsem nenašla.