MALKE: právě, že je to strašlivý hýbání kily a je mi to divný, třeba jsem schopná zhubnout/přibrat 5-10 kg za deset dní. A to hubnutí se nekoná, když nejím, třeba kvůli angině, že jsem nepolykala nebo kašlání, to váha stála nebo nevím, protože to se ani moc nevážím, to nějak přežívám, takže je možné, že jsem třeba i hubla, ale jak jsem začala jíst předpisově (a to si vážím, počítám kj, hodnoty, všechno), tak jsem prostě hrozně rychle přibrala. A u toho moře jsem za deset dní zhubla deset kilo a to jsem tam sice chodila, ale zase u tý kamarádky jsou zvyklý na opulentní večeře s tučnými francouzskými sýry, těstovinami a tam jsem se přizpůsobovala. Je fakt, že já mám i problémy se štítnou žlázou, která stále není dobrá, zadržuju vodu, jednou za čtvrt roku chodím na sadu lymfomasáží a tam už pravidelně "shodím" 8 kg ve vodě. Ale jídelníček jsem si už nechala zkontrolovat jedním vyžívářem a jednou nutriční terapeutkou a dokonce mi doporučili o 500 kj přidat na dopolední svačině, kterou ne vždy stihnu, s obezitologií mám špatné zkušenosti. Chci zkusit jednoho celostního lékaře, ale moc nadějí v tom nedávám. Podle mě je zatím ta psychika, takže na tu se soustředím nejvíc, plus držím ten jídelníček a sport u mě vyplývá z přirozenosti, mám ho ráda. A valná většina lidi mi ani nevěří, že snažím. Třeba nedávno při kruháči, kde dávám na frak štíhlým chlapům, mi jeden povídá"Promiň, když mě nejdou na rozum ty tvoje špeky, když máš takovou kondičku, to se cpeš v Mac Donaldu nebo co". No jo, no. Já prostě doufám, že se mi to podaří nějak pořešit.