MADIETTA: aha, to já nakupuju víc, piju čerstvé mlíko a vařím z něj, celý týden bych asi nepokryla. a ani nejsem velký plánovatel, couž
chystám si jídlo asi pomaleji :) vyhovuje mi mít všecko rovnou na stole, pokrojené atd, vteřiny to nejsou jistě nikdy .) nakonec tím možná trávím víc času jak ty! ;) pokud bys třeba tři jídla z těch šesti připravovala vteřiny, jsi dost v plusu. jedno z mých nejmenších jídel, třeba kedluben - nejprv okrojím kůru, pak rozřežu na plátky, pak teprv jím. nebo celer, stejně tak. o něco rychlejší je mrkev, kterou jen myju, nestrouhám, nebo květák, který jenom naporcuju, opláchnu. to jsou nejrychlejší nejmenší jídla, obvykle jednou denně. ale i s nimi pár minut ztratím než otevřu špajz, lednici, vyndám, omyju, očistím, naporcuju, naservíruju, otevřu nyx ;) a cokoli dalšího je teda řádově složitější. možná vstupuje do hry i individuální zdatnost při kuchyňských pracech, to bys mě asi strčila do kapsy
když jsem zkoušela "6* denně" provoz, vybavuju si problémy s přesčasy. byla jsem zaměstnaná a moje práce probíhala dost nepředvídatelně. často jsem uvízla mimo kancelář nebo naopak v kanceláři a byl problém se vůbec zaopatřit, když nebyl žádný obchod poblíž. pufovaný rýžový "chléb" od té doby nepozřu