MADIETTA: achjo .) co jsem kde vyvrátila? já opravdu (trvám na tom) při režimu mnoho malých jídel denně příliš času a mylšenek věnuju jídle. to opravdu (trvám na tom) považuju za nežádoucí. ten režim jsem definitivně zavrhla. funguje špatně, neustále je na programu jezení jídla, plánování jídla, shánění jídla. to je špatně. to bych si opravdu nepřála, takto žít. nebo jde o něco jinéího? co přesně jsem měla vyvrátit? žasnu jak lze z čehokoli nadělat takový maglajz, dyť původní sdělení bylo tak jasné. tolikrát jsem ho přeformulovala a doplnila. a na závěr zjistím, že jsme nedospěly vůbe nikam
můžeš mi prosímtě nastínit něco podrobnějšího o pravidelnosti mojí stravy? to mě celkem zaujalo
přípravě jídla věnuju méně času, než kdybych jedla dvakrát tak často. ať je součet jakýkoli, vždy bude nižší, když bude činnost méně četná. když vaříš tři jídla najednou, bude to efektivnější, než když budeš třikrát vařit jedno jídlo. to stejné platí i pro tebe s tvými sekundami (i když zrovna v případě takových výkonů připuštím, že je rozdíl zanedbatelný). (konkrétně tohle turbojezení jsem zatím neměla tu čest poznat, takže tu variantu jsem opravdu zanedbala a beru nově na vědomí)
jo, jestli většinu bdělého času jíš, připravuješ jídlo, plánuješ jídlo a hladovíš, jen řekněme třetinu života jsi sytá, jídlem nezaneprázdněná, soustředící se na ostatní aspekty žití. to je přehnané
pokud jsi nezaznamenala nic o trvalém hladu, projdi si příspěvky na které reaguju před tvým vstupem do diskuze
jsem ráda, že ty hlad nemáš. je to fajn, že? jsou ale tací mezi tlouštíky, co to štěstí nemají
symptom je to obezity na úrovni psychické poruchy
mi připadá zas něco docela jiného, ale proč být osobní, k čemu by to mohlo být dobré
ten důkaz dědou ti brát nebudu, je fajn jak to celé fikaně zmáknul ,)
pocit hladu, pokud je přirozený, fyziologický, upozorňuje nositele těla na nutnost doručit živiny. pokud spořádáš půl selete a tělo ti řekne že má potřebu jíst, nejde o individualitu, pokud nechceme vidět individualitu i třeba ve schizofrenii, jde o poruchu. ty s tím nesouhlasíš? no dobře. v pořádku. obézní lidi jednoduše potřebují jíst více jídla. jejich tělo to poznalo, jejich mysl tomu vyhověla a zřejmě je vše jak má být. gratulki