• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ARGANNAHObezita
    SABATHSASULE
    SABATHSASULE --- ---
    MONROE: In box vzdy připraven;)
    AIJA
    AIJA --- ---
    Znáte někoho kdo by si sundanou váhu ketonovou, cambridge a podobnými třeba koktejlovými nebo krabičkovými dietami, udržel?
    SABATHSASULE
    SABATHSASULE --- ---
    MONROE: Budes se potit a pri zvýšený konzumaci bílkovin ten pot proste smrdi jinak.
    Trochu vyloučeni ze společnosti, ale to se casem naucis se i najist jinde nez doma.

Trochu me mrzelo ze pri zelenino- bilkovinovych dnech mi vaha treba vylezla o 1.5kg takze me malém trefilo, na bilkovinach to zase spadlo.
    Jinak sem jeste jedla vitaminy abych mela živiny a chybělo mi ty prvni 3 mesice ovoce:/ ktery proste dokud nedosahnes svy váhy co chceš nesmis.
    Jinak asi nejlepsi vysledky/cas
    Ted naposledy jsem k tomu jeste makala ve fitku takze super vysledky behem mesice:D
    To ze si umim zhuntovat tělo za mesic a pul jezenim nesmyslu a alkoholem je moje demence :) a muzu si v cervnu zase jen rvat vlasy jaká jsem kráva, ze sem mohla uz bejt twiggy.
    SABATHSASULE
    SABATHSASULE --- ---
    MONROE: 1f 10 dni, max povolena lhůta, vysledky byly za prvni mesic 6 kg, pak behem dalsich dvou 8, final -14kg.
    Přítel tenkrat -25, to jel semnou ale mel vic co schazovat. Prestala, no prisla posledni fáze kdy muzes jist vlastne vse ale drzet jeden den bilkoviny, takze to zacalo postupne nenapadne, a behem 8 mesicu jsem to mela zpatky.... ale to jsem pak posledni 3 zrala jak prase, chlastala a tak:)))
    Takze kdyby clovek nebyl debil tak si to udrzel.
    Opakovala jsem to pak jeste 3x většinou jsem skoncila po 6-8 tydnech vysledky vzdy super kolem tech -8 kg, ale u me to je stres= cpu se.
    Pokud potrebujes schodit a dokazes pak jist dobre dal a sportujes tak asi idealni.
    Ex dodržel vse a tech 25 ma dole do dnes.
    Kamoska taky, ta sundala za stejnou dobu co ja 22kg a taky uz to nenabrala.
    JUPIII
    JUPIII --- ---
    A Keto diet? Nějaké zkušenosti a názory?
    SABATHSASULE
    SABATHSASULE --- ---
    MONROE: Asi 4x...skvělý výsledky, ale neudržitelný pro mě
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    ARGANNAH: Takže když by si člověk průběžně měřil glukózu, zkoumal a zapisoval, tak by si vytvořil ideální jídelníček na míru? Skoro se mi chce s tím zaexperimentovat :o)
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    Zajímavé. Pro skeptiky, podstatně méně kontroverzní, než naznačuje provokativní titulek.

Radkin Honzák - Názory Aktuálně
    http://blog.aktualne.cz/blogy/radkin-honzak.php?itemid=26786
    WERKA
    WERKA --- ---
    KOCHANSKA_CH: To víš, žraloci, co sežrali českou učitelku na Jadranu, už vyšli z módy ;-)
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    Zřejmě je sezóna článků o morbidní obezitě:
    Morbidně obézní chlapec z Indonésie váží v deseti letech 192 kilogramů - iDNES.cz
    http://ona.idnes.cz/...-deti-vychova-hlad-dieta-p9d-/spolecnost.aspx?c=A160629_125919_spolecnost_bib
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    Morbidně obézní žena se živí svým tělem, vydělává 50 tisíc měsíčně - iDNES.cz
    http://ona.idnes.cz/...ika-obezita-stitna-zlaza-1px-/spolecnost.aspx?c=A160630_095901_spolecnost_bib
    VON_PAULUS
    VON_PAULUS --- ---
    MAR_TINA: Jo, to možná jo. Já ale obecně moc nevařim, tak to pak právě řešim, když už se do vaření puatim. Prostě úvahy z nudy nad hrncem.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    VON_PAULUS: řešení takovýhle pí... detailů mi připadá na hranici poruchy
    VON_PAULUS
    VON_PAULUS --- ---
    MAR_TINA: No možná... já se v tom právě nevyznám, tak mě to docela zajímá... protože doma dost diskutujem na téma, co všechno naházet do "kotlíkový číny" (rozumějte: klasiká směs: maso, cibule + co dům dal) tak, aby si z toho tělo vysosalo co nejvíc benefitů...
    Někdo může namítnout, že kotel zeleniny a kvalitní maso je kombinace dost zdravá sama o sobě, já si ale řikám, když už se s tim s... patlám, tak a't to stojí za to, ne.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    VON_PAULUS: to je spíš nějaká všeobecná urban legend, ne?
    VON_PAULUS
    VON_PAULUS --- ---
    CORNELA: No já si chtěl doma šplhnout :-D
    Jinak to taky nehrotím, ale jde mi spíš o ty všeobecně známý "nebezpečný zeleniny" jako brokolice, kedlubny, řapíkatý celer; a o špenát a mangold, který neumím zařadit. :-D
    Každopádně ale díky za názor! :-)
    VON_PAULUS
    VON_PAULUS --- ---
    CORNELA: No to vím... ale bez ohledu na to, jsou prý určité typy potravin (především prý zeleniny) které prostě ŠZ negativně ovlivňují, protože obsahují nějaké látky, které mají negativní vliv na tvorbu hormonů a vstřebávání jodu ...a všechno to, co s tím souvisí...
    Je to fakt? Nebo je to nějaká bio-blbost, co jich je plnej internet?
    SOLEI
    SOLEI --- ---
    MARKYSHA: chlorela mne netrapi, díky své profesi vím co je zač :-). To s vápníkem jsem nevěděla díky, asi bych si ho mohle vzhledem k rodinné dispozici víc hlídat (budu pidimu chodit na oříšky, mliko nezvladam)
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    SOLEI: Cholesterol se hlídá a taky vápník, aby ho nebylo málo. Já mám teba autoimunitní zánět, takže to nemám přehánět ani s jódou, třeba ta propagovaná Chlorela, tu mám zakázanou.
    SOLEI
    SOLEI --- ---
    VON_PAULUS: typy potravin nevím, ale doktorka u toho hlídala i cholesterol - takže za zatěžující bych považovala potraviny zatěžující játra. Seznam najdeš v dietě na mononukleozu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam