• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ARGANNAHObezita
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    ECLECTICA: No ja takhle normalne ziju :D. Snidam kolem 8h a veceri mivam kolem 17h, je to tak pro me pocitove optimalni.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    ECLECTICA: ehm, objevila jsi Ameriku :D
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    MADIETTA: ja nestacim zirat. pan je galantni protoze chce pustit peknou zenskou sednout, a ty si z toho vyvodis, ze jsi tlusta.. cmon!
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    Nevím, jestli se to bude někomu hodit, ale při obhajobě svých podivných jídelních návyků jsem se jala googlovat a narazila na způsob stravování, vhodný i pro snižování hmotnosti, který tomu odpovídá, v angličtině se mu říká "intermittent fasting" - jedním ze způsobů je, že člověk jí jen po dobu nějakých 6-8 hodin denně, cokoli chce, a zbytek hladoví a pije jen nápoje bez kalorií. Našla jsem i nějaké studie, podle kterých se lidem dařilo tenhle způsob stravování držet snáz než klasickou diet, u obézních to pomohlo se snižováním tlaku apod.

Slyšel o tom někdo něco? Až budu mít po víkendu víc času, mohla bych k tomu něco dohledat.

Jen dodávám, že nemám problém s obezitou a nepotřebuju ani shazovat, jen jsem chtěla zjistit, nakolik je můj preferovaný způsob stravování (jíst od rána do nějakých 12-14 odpoledne a pak šlus) špatný, jak mé okolí vždycky tvrdilo.

ZANNA
    ZANNA --- ---
    MADIETTA: Nemluv tak hnusně o sobě! A to ti říkám jako někdo, kdo k tomu má taky sklony.
    Jsi krásná, ikdyž tomu nevěříš. Ale to, že si vždy dokonale upravená, příjemná a oku ladící :-), to nepopřeš.
    (To břicho bychom shodit mohly, ale no a co)
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    MADIETTA: Já si myslím, že to není o tom investovat víc úsilí. Ale nasměrovat to správným směrem. Jsme co kus, to originál. Proto pro každého je potřeba zvolit jinou, originální cestu. Ale rozhodně doporučuji nejdřív se nechat "zkontrolovat".
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    ILLUZE: já to nemyslela, jako že jsem se urazila, je to prostě fakt, pokud se snažím a furt jsem prasnice, no tak evidentně něco dělám špatně, když jsem jinak zdravá, žejo. Ale jelikož do toho víc úsilí, než dávám, ochotná investovat nejsem (už tak si připadám jak stravou posedlý debil), tak prostě budu i nadále.
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    MADIETTA: ale no tak, nebrala bych si to tak osobně :)

mne třeba jídlo baví a věnuji tomu spoustu času a energie a co, periodicky se vracím do kulatějšího období...
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    COWBOY: Ano, už jsem pochopila, že chyba bude vždycky na mé straně (jak jinak, žejo), ale nejsem ochotná péči o svou stravu podřídit celý svůj život, tak holt budu vepř, no.
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    Nedávno jsme u nás měli mladou holku, sportujici jako že hodně. Zdravá strava, vitaminy, bcaa, ....
    No a je to v podstatě invalida. Jednak klouby, tak i orgány, slinivka, ledviny, játra. Ale hubená je, to zas jo.
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    MADIETTA: No právě. Není důležité jenom to CO jíš, ale i KDY to jíš. A jak často.
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    MADIETTA: Třeba byl jen galantní ;)
    ACKO
    ACKO --- ---
    MADIETTA: aha, tak to bylo asi těsně předtím, co jsem nastoupila a ty sis tak roztržitě upravovala vlasy. Hele já bych si třeba bývala ráda sedla, ale nikdo mi to nenabídl:-)
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    ACKO: V tom případě ano. :))) Nicméně teda v té tramvaji mě jako už mockrát předtím nějaký pán pouštěl sednout a já jsem opět mohla uplatnit svůj pěkný bonmot "děkuju vám, já nejsem těhotná, jenom tlustá", takže "normálně" je zjevně věru relativní pojem. :D
    ACKO
    ACKO --- ---
    MADIETTA: ok moje chyba, byla to středa jeli jste osmnáctkou, patrně se synkem na koncert Foku ve Valdštejnské zahradě ( jsem si překontrolovala datum teda-)
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    ACKO: akorát že ve čtvrtek jsem to rozhodně nemohla být já, kohos tam potkala, bo tam kde teď jsem, žádný tramvaje nejezdí :D
    ACKO
    ACKO --- ---
    ANNIKA: potkala jsem ji ve čtvrtek v tramvaji a vypadá úplně normálně ( madietto sorry, že tě takhle drbu za zády, už to nikdy neudělám:-)
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    ANNIKA: 42 max, vypadá krásně upraveně, má příjemný hlas a krásné nohy.
    ZANNA
    ZANNA --- ---
    ANNIKA: Je krásná, a hrozně šik :-) lehce boubelka :-) mám od ní šaty velikost 42 - 44
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    ANNIKA: Ne-li 42 :o)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam