• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ARGANNAHObezita
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    COWBOY: tohle je ale o tobě, ne? COWBOY:
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    ILLUZE: Té holce je 45.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    MONROE: Ja nemám technicky ani nadváhu, ale celá moja rodina v generácii nad je obézna a ja cca od 25 naberám tak ľahko, že ma k obezite delí pár mesiacov nedávania si pozor. Spustím sa na dovolenke a za dva týždne mám 5kg hore.
    VALENTINA
    VALENTINA --- ---
    KOCHANSKA_CH: to se mi líbí, tak to budu dělat:)
    já jídlo miluju a to, že se člověk nemusel nikdy omezovat je trochu limitující v tom, že nemám pevnou vůli...
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    VALENTINA: Užívej i za mne :))

Tuhle má babička jásala, jak má konečně jen něco přes 70 kg. Teď je o něco menší, ne já. Celý život makala na zahradě a kolem rodiny jak soumar.
    Hubne. Je jí 86 let ,-)
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    ILLUZE: Je to tak. Byla jsem vždy hubená a jedla vcelku přiměřeně, né zrovna málo, žádné diety, prasečin ale taky málo. Postavu jakž takž držím, ale krmná dávka je menší a líp poskládaná. Víno piju furt, to mi s hmotností nehýbe.
    Jím ráda. Věk neochčiju. A tloustnout nechcu. Tak už jídlo řeším, aby zasytilo na dlouho. A o to víc si to, co si k jídlu připravím, užiju, pak se nemusím odměňovat a užírat mezi jídly.
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    COWBOY: Ale my se tu nebavíme o mužském těle nebo fungování metabolismu dvaceti či třicetiletého těla.

Můj muž - jsme stejný ročník - si týden nedá večer svůj pytlík brambůrků a má 3 kg dolů. Myslíš, že tohle zafunguje u mne?

Ta 2 kg jsem teď sundávala 5 týdnů.
    VALENTINA
    VALENTINA --- ---
    ILLUZE: v tom případě mám asi dobré geny, jelikož se taky léčím se šž, cvičím sporadicky a čokoládu si dám každý den po obědě, snídám taky sladké. Já se děsím, co přijde po přechodu:)
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    V patnáct hodin mám tak obvykle první příležitost se normálně najíst.
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    NIGHTFURY: Ale blbost. Tohle je klasická nyxi demence. Přečetla jsem jednu větu a vím všechno.
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    ILLUZE: Kilo až dvě nabrat za den není žádný problém a stejně bez problémů jdou zase dolů. Dokazal jsem už nabrat i 4 kila za den a naopak přes 3 kila shodit. To se mi povedlo naposledy teď v neděli. (To hubnutí)
    Když piju hodně (4-5 litrů nealko), tak ta váha jede dolů parádně. Jenže já moc nepiju (na žízeň) :-(
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---

ILLUZE: je máma dvou malých slečen. Co by si ty holky odnesly do života, kdyby máma každý večer nandala na talíře jim a tátovi a sama by okusovala hlávkový salát nebo pila tramín?
    Že úděl ženy je nejíst, aby byla úspěšná ve společnosti. A kolotoč diet přeskočí na další generaci.

A kdyby tam seděl syn, tak by žil v přesvědčení, že je úplně normální, že holky nejedí, aby se mi líbily. A která večeří a je tlustá, je nemožná.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    COWBOY: a zároveň je to jeden z oněch obtížně dodržitelných způsobů udržování váhy. (Nechám na tobě, přemýšlet proč.) Ty jsou taková běžná příčina, proč se člověk vrátí ke starým návykům vedoucím k obezitě. Protože je nenahradil rozumnýma a udržitelnýma.
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    COWBOY: ano, také jsem kdysi jedla jen do 17,00 či 18,00 hod. - dnes to reálné není, snažím se to jakž takž držet do 19,00 hod.
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    COWBOY: Sorry, ale to je alkoholismus jak vyšitej :D
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    ILLUZE: Mám kamarádku, která jí jenom do 15 hodin a pak už jenom pije. Ale klidně i 2 lahve vína. A váhu si drží.
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    MAR_TINA: a tak to máš pravdu, to je taky kapitola sama o sobě ,-)
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    ILLUZE: víno tě odvodní a tělo má pak potřebu zadržet víc vody.
    Co jsem přestala pít alkohol, mám stabilně v průměru o kilo méně, než jsem mívala.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    MAR_TINA: Já jsem si ke třicetinám šla do Erharta pro dortíky a tvářila jsem se, že to mám na oslavu...jakože ve VÍCE LIDECH.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ILLUZE: a jedla si dřív normálně? Já tak od 15 ne.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam