• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ARGANNAHObezita
    rozbalit záhlaví
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    AIJA: Tohle taky bylo trochu zbytecne, nemyslis? ;-)
    AIJA
    AIJA --- ---
    MONROE:
    Nenech se otrávit. Je tu spousta ženských, které o tom jen žvaní a vymýšlí proč jim hubnout nejde. Jsi dobrá, že máš výdrž a /i přes občasné fňuknutí/ jsi na dobré cestě. Je občas potřeba si postěžovat, jsou tu ale takové, které tvrdí, že nežerou, cvičí jak zběsilé a jen fňukají vsedě několik hodin denně nad nespravedlností:-) Holt něco dělají špatně a nechtějí si to přiznat.
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    Kolegyně, kolegyně, přestaneme se prosím mlátit tubami s diplomy a důstojně se vrátíme na svá místa v debatním sále, děkuji
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    MONROE: Jakoze si tady mam nechat vulgarne nadavat a pak ti jeste neco ponizene vysvetlovat? Kamo, to se asi nestane :D.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    CORNELA: Ja nevim, jak rikam, ja jsem srac, takze ja uz se nevyjadruju k nicemu, priste bych mohla bejt treba kunda nebo mrdka :D.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    MONROE: Ja jsem srac, me se na nic radsi neptej :D.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    CORNELA: Hm, sraci mi zadny z kolegu jeste nerekl, diky :D.
    TESSS
    TESSS --- ---
    MOODYCAT: ja z toho chapu, ze ma motivaci dle rodinneho vzoru a zároveň se ji od rodiny dostava i podpory.
    Vsichni vzdycky zdůrazňují, ze podpora v rodině je dost zásadní.
    A z monroe mam pocit, te ze fakt snazi
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    Muj trener je zas odpurce sestavenych jidelnicku (z duvodu, ktere mi pripadaji smysluplne), takze mam
    - zafixovany denni prijem kCal
    - zafixovanej minimalni prijem bilkovin
    - radu pokynu, ktere uz maji spis jen charakter doporucujici, nikoli zavazny

Resim zas opacnej problem, vzhledem v frekvenci a povaze zateze a tomu, ze s celkovou hmotnosti jsem spokojen a resim uz jen dlouhodobejsi cil vymenit par kg tuku za par kg svalu, tak mam momentalne i v 10% kalorickym deficitu spis problem to uzrat, pokud dost nejim v prvni pulce dne. Pokud to neudelam, ceka mne spis odpoledni pechovani se ad nauseam nebo polickova lzice a mandlovy maslo.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    ANNIKA: Bud v klidu, ja mam taky na profesionalne sestavenym jidelnicku mega hlad, ale uz se s tim proste smiruju, ze jinak to nejde.
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    ANNIKA: Nevyspaly a vynervovany clovek ma porad hlad, to je normalni. Myslim, ze jsi v dost nestandardni situaci a to se pak nejde divit. A neni to tvoje vina.
    ANNIKA
    ANNIKA --- ---
    MADIETTA: Já teda nyxí fotoauditka nesjíždím, tak nevím, jak vypadáš, ale jako červená nit se diskuzí táhne, že dobře ;o)

Plus jak jsi psala, že nějaký doktor měl blbé kecy, když jsi byla štíhlá, tak to bych v tu chvíli vůbec neřešila, leda ve smyslu vytočení, co je to za trotla, případně otázky, jak pozoruhodným výpočtem mu x kg na y cm hodilo obezitu, že to by mě teda zajímalo. A tak.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    ANNIKA: já si nemyslím, že bych měla nerealistická očekávání. Jsem na svoje tělo zvyklá, nikdy jsem nebyla štíhlá a jsem s tím smířená. Úplně by mi stačilo dostat se na horní hranici normálu, klidně i pár kilo nad to, a pak si to udržovat. Zatím to je tak, že si sice udržuju, ale stále podstatnou nadváhu. A to se mi nelíbí, protože už jsem postarší osoba a ráda bych si udržela zdravé klouby a vůbec všechno.
    ANNIKA
    ANNIKA --- ---
    MADIETTA: Úplně bez urážky, ale přijde mi, že součást celé hubnoucí/udržovací akce musí být nějaká realistická očekávání. Třeba já osobně, ani vychrtlá, nebudu nikdy křehká víla. Mám široký ramena, hrudník, boky, velký prsa, prostě jsem robustní a velká. Navíc mám horší spalování a tendence se přežírat, takže je mi celkem jasné, že na vílu to prostě nikdy nedotáhnu. A je dost pravděpodbné, že ani svoji optimální váhu ne, protože to už bych tomu musela podřídit fakt úplně všechno, což nemůžu, ani kdybych chtěla.

Takže nehodlám mířit ani své váhové minimum a asi ani na optimum, počítám, že nejlepší možný výsledek bude tak optimum + 5, možná i + 10. A jestli se mi to povede, tak se budu tvářit sakra samolibě a budu se sebou hrozně spokojená, i když budu pořád větší a tlustší než víly a štíhlé ženy. A jeslti se mi v tu chvíli bude někdo vysmívat za tloušťku, tak se leda tak uchechtnu, že nemá ponětí, co tloušťka je.

Mířit na barbie by mi přineslo jen trápení, selhání a mizérii, tak proč si to dělat. Každej máme něco, no, a jestli to nejhorší, co se o mně dá říct, je, že jsem tlustá, tak to je ještě moc pěkný skóre :o)

Čímž samozřjemě nechci říct, že jsem strašně šťastná, že jsem tlustá a v ničem mi to nevadí, ale že prostě odtud potud, no. A že by někdo strkal do jednoho pytle holky s pár kilo navíc a morbidně obézní sotva se valící, to jsem fakt nikdy neviděla. A blbé kecy trotlů, pro které je tlustá každá, která má o deko víc než modelka Victoria's Secret (a i ty mají tuhle velký nos a tamhle zase moc velký zuby), v potaz teda neberu vůbec, holt někteří lidi jsou dementi, no.
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    MAR_TINA: Jako ja jsem od malicka celkem dost cvicila, rodice se s tim moc nemazali:) vydrzelo mi to dost dlouho a jestli mne nekdo dokazal spolehlive odradit od pohybu, tak to jsou skolni telocvikarky. Gymnastika a volejbal na tvrdejch parketach. Navaluje se mi jeste ted. Jedinou pricetnou jsem zazila na prvnim stupni zakladky, dovedla mne k atletice a byla skvela. Jedina za 14let na ZS a SS. Nevim jestli maji nejaky specialni semestr na tema - jak znechutit zakum sport, ale jde jim to bajecne.
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    RUZOVYKOLOUSEK: Špatný den?
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    LUCIASHECK: my měli na gymplu tělocvikářku s aprobací tělocvik-němčina a byla to šílená kráva.
    SUMIE_DH
    SUMIE_DH --- ---
    LUCIASHECK:

Presne kvuli podobnemu pripadu ze stredni mam dneska dojem ze jakekoliv cviky nebo ukony ktere neslouzi k nutnemu presunu jsou neco co nepatri k projevum dustojne zijiciho tvora. Nedejboze aby ho u toho nekdo videl!
    Takze dneska uvazuji o tom koupit si behaci pas abych si odkroutila svych par km denne ktere mi ted kvuli HO chybi nekde ve skrytu a nikdo me u toho nevidel. Pomerne dost kynu a moc nevim co s tim nebot muj casovy plan je dost beznadejne vyplnen.

MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ještě horší je FTVS a zmařená kariéra v reprezentaci.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    LA_PIOVRA: tak já chtěl naznačit, že to je fakt jednoduchý absolvovat. u té chemie si tím tak jistej už nejsem, to bud taky ještě další sorta ujetejch tělocvikářů .)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam