• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ARGANNAHObezita
    rozbalit záhlaví
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    LA_PIOVRA: zajimalo by me, jak moc teda pridat jidla, aby tento efekt mohl nastat... ale prijde mi skoro, jak kdyby mluvili o me.

nejvic smutny na tom asi je, ze clovek maka ale jak kdyby nic nedelal, ma strach se najist aby nepribral, cviceni pritom nema prakticky zadny efekt na zvysovani svaloviny, pritom vynechat par dni je zlocin, pac by se mohl zlomit aspon status quo - nehubnu ale nepribiram, a svaly jdou okamzite do kopru...

zajimavy to bylo a navysila sem si diky tomu sacharidy na 150 ze 130 (i poradkyne chtela aspon 150 ale zacit s 130) jen teda nevim, na ukor ceho je zvednout - bilkoviny nebo tuky? takze to su zvedava, co mi rekne poradkyne na dalsim sezeni.

a rika tam ta "holka" co sem rikala ja s prvnim sezenim... kdyz nezabralo nic doted, tak se proste podridim a splnim. i kdyz je tezky jit proti zvyklostem. treba vic regenerovat... proste to jde jakoby uplne proti vsem presvedcenim v mozku. prece na hubnuti musim min jist a kdyz to nema efekt tak musim vic cvicit a kdyz to stale nema efekt tak musim jeste ubrat a jeste vic cvicit...
    prislo mi uzasny, kolik shodila (i kdyz to bude i tim silovym treningem) ale dava mi to nadeji, ze se taky muzu z 27% tuku dostat treba na 23%
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    LA_PIOVRA: přestala jsem poslouchat u "každá holka cvičí špatně".
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    O (zejmena) holkach co sestrelej kalorickej prijem, cvicej jak nepricetny - a ono to nefunguje.

Jak zhubnout, když to nejde? Holky, probuďte se a začněte jíst!
    https://soundcloud.com/...kavalirpodcast/jak-zhubnout-kdyz-to-nejde-holky-probudte-se-a-zacnete-jist
    VALENTINA
    VALENTINA --- ---
    NICOLLETTE: už teď mají pupky a prsa:(
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    MONROE: ach jo, ti vyžraní mladí kluci...
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    MONROE: Ale víš jak takový palec dolů zvedne náladu? :-)
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    AIJA: Tohle taky bylo trochu zbytecne, nemyslis? ;-)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    RUZOVYKOLOUSEK: já bych se víc styděla, kdybych lhala.
    Je to možná nějaké výchylka mé osobnosti, ale fakt po takovém zjištění ty lidi nedávám.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    RUZOVYKOLOUSEK: mám sloní paměť a jsem citlivá na lež. Lidem, kteří opakovaně vymýšlí, nevěřím.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    RUZOVYKOLOUSEK: To za předpokladu, že Monroe mluví pravdu. Což si za ty roky hubnoucího a jiného bájení pro nyxu nemyslím, nebo spíš nikdy nevím, na čem zrovna jsme.
    AIJA
    AIJA --- ---
    MONROE:
    Nenech se otrávit. Je tu spousta ženských, které o tom jen žvaní a vymýšlí proč jim hubnout nejde. Jsi dobrá, že máš výdrž a /i přes občasné fňuknutí/ jsi na dobré cestě. Je občas potřeba si postěžovat, jsou tu ale takové, které tvrdí, že nežerou, cvičí jak zběsilé a jen fňukají vsedě několik hodin denně nad nespravedlností:-) Holt něco dělají špatně a nechtějí si to přiznat.
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    Kolegyně, kolegyně, přestaneme se prosím mlátit tubami s diplomy a důstojně se vrátíme na svá místa v debatním sále, děkuji
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    MONROE: Jakoze si tady mam nechat vulgarne nadavat a pak ti jeste neco ponizene vysvetlovat? Kamo, to se asi nestane :D.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    CORNELA: Ja nevim, jak rikam, ja jsem srac, takze ja uz se nevyjadruju k nicemu, priste bych mohla bejt treba kunda nebo mrdka :D.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    MONROE: Ja jsem srac, me se na nic radsi neptej :D.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    CORNELA: Hm, sraci mi zadny z kolegu jeste nerekl, diky :D.
    TESSS
    TESSS --- ---
    MOODYCAT: ja z toho chapu, ze ma motivaci dle rodinneho vzoru a zároveň se ji od rodiny dostava i podpory.
    Vsichni vzdycky zdůrazňují, ze podpora v rodině je dost zásadní.
    A z monroe mam pocit, te ze fakt snazi
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    Muj trener je zas odpurce sestavenych jidelnicku (z duvodu, ktere mi pripadaji smysluplne), takze mam
    - zafixovany denni prijem kCal
    - zafixovanej minimalni prijem bilkovin
    - radu pokynu, ktere uz maji spis jen charakter doporucujici, nikoli zavazny

Resim zas opacnej problem, vzhledem v frekvenci a povaze zateze a tomu, ze s celkovou hmotnosti jsem spokojen a resim uz jen dlouhodobejsi cil vymenit par kg tuku za par kg svalu, tak mam momentalne i v 10% kalorickym deficitu spis problem to uzrat, pokud dost nejim v prvni pulce dne. Pokud to neudelam, ceka mne spis odpoledni pechovani se ad nauseam nebo polickova lzice a mandlovy maslo.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    ANNIKA: Bud v klidu, ja mam taky na profesionalne sestavenym jidelnicku mega hlad, ale uz se s tim proste smiruju, ze jinak to nejde.
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    ANNIKA: Nevyspaly a vynervovany clovek ma porad hlad, to je normalni. Myslim, ze jsi v dost nestandardni situaci a to se pak nejde divit. A neni to tvoje vina.
    ANNIKA
    ANNIKA --- ---
    MADIETTA: Já teda nyxí fotoauditka nesjíždím, tak nevím, jak vypadáš, ale jako červená nit se diskuzí táhne, že dobře ;o)

Plus jak jsi psala, že nějaký doktor měl blbé kecy, když jsi byla štíhlá, tak to bych v tu chvíli vůbec neřešila, leda ve smyslu vytočení, co je to za trotla, případně otázky, jak pozoruhodným výpočtem mu x kg na y cm hodilo obezitu, že to by mě teda zajímalo. A tak.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    ANNIKA: já si nemyslím, že bych měla nerealistická očekávání. Jsem na svoje tělo zvyklá, nikdy jsem nebyla štíhlá a jsem s tím smířená. Úplně by mi stačilo dostat se na horní hranici normálu, klidně i pár kilo nad to, a pak si to udržovat. Zatím to je tak, že si sice udržuju, ale stále podstatnou nadváhu. A to se mi nelíbí, protože už jsem postarší osoba a ráda bych si udržela zdravé klouby a vůbec všechno.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam