LA_PIOVRA: zajimalo by me, jak moc teda pridat jidla, aby tento efekt mohl nastat... ale prijde mi skoro, jak kdyby mluvili o me.
nejvic smutny na tom asi je, ze clovek maka ale jak kdyby nic nedelal, ma strach se najist aby nepribral, cviceni pritom nema prakticky zadny efekt na zvysovani svaloviny, pritom vynechat par dni je zlocin, pac by se mohl zlomit aspon status quo - nehubnu ale nepribiram, a svaly jdou okamzite do kopru...
zajimavy to bylo a navysila sem si diky tomu sacharidy na 150 ze 130 (i poradkyne chtela aspon 150 ale zacit s 130) jen teda nevim, na ukor ceho je zvednout - bilkoviny nebo tuky? takze to su zvedava, co mi rekne poradkyne na dalsim sezeni.
a rika tam ta "holka" co sem rikala ja s prvnim sezenim... kdyz nezabralo nic doted, tak se proste podridim a splnim. i kdyz je tezky jit proti zvyklostem. treba vic regenerovat... proste to jde jakoby uplne proti vsem presvedcenim v mozku. prece na hubnuti musim min jist a kdyz to nema efekt tak musim vic cvicit a kdyz to stale nema efekt tak musim jeste ubrat a jeste vic cvicit...
prislo mi uzasny, kolik shodila (i kdyz to bude i tim silovym treningem) ale dava mi to nadeji, ze se taky muzu z 27% tuku dostat treba na 23%