• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ARGANNAHObezita
    VALENTINA
    VALENTINA --- ---
    Moje dcera se mi chechta, kdyz reknu, ze jdu do hospody s holkama:)
    Kdyby mi nekdo rekl holka, spis by mi to polichotilo, nez nastvalo:)
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    Škoda zavrhnout pořad o velmi vysoce nadprůměrném obsahu kvůli nesmyslným "triggerům" jako oslovení "holky". Jako mě taky netankuje, že si sportovci třeba tykají a tak, ale holt je to specifické prostředí. A že chlápek není intelektuál, to je z toho taky jasné. Nicméně poslechla jsem si toho dobrou polovinu a mám upřímnou radost, že se ten diskurs "hubnout je jednoduché, stačí hýbat se a nežrat" boří ze všech stran. Jen houšť. Za sebe jen mohu zamáčknout slzu, že takové podcasty nebyly k dispozici před třiceti lety.
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    (nicmene pattern minimalni prijem a (zejmena) kardio do umoru se u holek imho objevuje casteji nez u muzu)
    Muzska kultura pestuje samozrejme take sve ritualy spojene s hubnutim (napr. Presvedceni, ze po zdravem, resp. domnele zdravem, se netlousne/se hubne)
    -----
    Snad se mi podari natrefit na neco bez podobnych neunosnych generalizaci.
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    MADIETTA: ano, tyhle neunosny generalizace.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MADIETTA: aha, nezačnu poslouchat. dík
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    LA_PIOVRA: přestala jsem poslouchat u "každá holka cvičí špatně".
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    RUZOVYKOLOUSEK: asi mas pravdu. Premyslim, jak vnimam odloveni "kluci" a zda je to mozne ve spolecnosti, ktera je pod nadvladou muzu, pomerovat.
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    O (zejmena) holkach co sestrelej kalorickej prijem, cvicej jak nepricetny - a ono to nefunguje.

Jak zhubnout, když to nejde? Holky, probuďte se a začněte jíst!
    https://soundcloud.com/...kavalirpodcast/jak-zhubnout-kdyz-to-nejde-holky-probudte-se-a-zacnete-jist
    VALENTINA
    VALENTINA --- ---
    NICOLLETTE: už teď mají pupky a prsa:(
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    MONROE: ach jo, ti vyžraní mladí kluci...
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    MONROE: Ale víš jak takový palec dolů zvedne náladu? :-)
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    AIJA: Tohle taky bylo trochu zbytecne, nemyslis? ;-)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    RUZOVYKOLOUSEK: já bych se víc styděla, kdybych lhala.
    Je to možná nějaké výchylka mé osobnosti, ale fakt po takovém zjištění ty lidi nedávám.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    RUZOVYKOLOUSEK: mám sloní paměť a jsem citlivá na lež. Lidem, kteří opakovaně vymýšlí, nevěřím.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    RUZOVYKOLOUSEK: To za předpokladu, že Monroe mluví pravdu. Což si za ty roky hubnoucího a jiného bájení pro nyxu nemyslím, nebo spíš nikdy nevím, na čem zrovna jsme.
    AIJA
    AIJA --- ---
    MONROE:
    Nenech se otrávit. Je tu spousta ženských, které o tom jen žvaní a vymýšlí proč jim hubnout nejde. Jsi dobrá, že máš výdrž a /i přes občasné fňuknutí/ jsi na dobré cestě. Je občas potřeba si postěžovat, jsou tu ale takové, které tvrdí, že nežerou, cvičí jak zběsilé a jen fňukají vsedě několik hodin denně nad nespravedlností:-) Holt něco dělají špatně a nechtějí si to přiznat.
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    Kolegyně, kolegyně, přestaneme se prosím mlátit tubami s diplomy a důstojně se vrátíme na svá místa v debatním sále, děkuji
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    MONROE: Jakoze si tady mam nechat vulgarne nadavat a pak ti jeste neco ponizene vysvetlovat? Kamo, to se asi nestane :D.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    CORNELA: Ja nevim, jak rikam, ja jsem srac, takze ja uz se nevyjadruju k nicemu, priste bych mohla bejt treba kunda nebo mrdka :D.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    MONROE: Ja jsem srac, me se na nic radsi neptej :D.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam