• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ARGANNAHObezita
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    RUZOVYKOLOUSEK: Děvče, čtu od nejstaršího příspěvku a reaguji postupně. Takže se může stát, že zareaguji na něco, na co už reagoval někdo jiný.
    Náladu mám od rána výbornou. Ale ty základní pravopisné chyby mi prostě vadí.
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    CORNELA: Tě nebo tobě to vadí?
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    RUZOVYKOLOUSEK: Do kdy jsou to holky? To záleží většinou na nich. Pamatuji si, když mi máma rikala, ze ma na stanici autobusu sraz s holkama. Ty ženy byly tehdy ve věku 45-67 let. Máme bylo tehdy 44. Takže je to o nastavení mysli. Někdo je starý už na střední.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Mne neodradily holky, ale ty generalizace MADIETTA:
    ANNIKA
    ANNIKA --- ---
    RUZOVYKOLOUSEK: Pche. Naše babi chodila s holkama na kafíčko ještě v 80 :-) A bylo jim všem tak nějak podobně.

Tohle už fakt zní jako snaha se urazit/najít pokus o dehonestaci za každou cenu... Osobně bych se už za holku taky neoznacila, ale to už holt věc vkusu, prostředí a případně i bodreho řečníka.
    VALENTINA
    VALENTINA --- ---
    Moje dcera se mi chechta, kdyz reknu, ze jdu do hospody s holkama:)
    Kdyby mi nekdo rekl holka, spis by mi to polichotilo, nez nastvalo:)
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    Škoda zavrhnout pořad o velmi vysoce nadprůměrném obsahu kvůli nesmyslným "triggerům" jako oslovení "holky". Jako mě taky netankuje, že si sportovci třeba tykají a tak, ale holt je to specifické prostředí. A že chlápek není intelektuál, to je z toho taky jasné. Nicméně poslechla jsem si toho dobrou polovinu a mám upřímnou radost, že se ten diskurs "hubnout je jednoduché, stačí hýbat se a nežrat" boří ze všech stran. Jen houšť. Za sebe jen mohu zamáčknout slzu, že takové podcasty nebyly k dispozici před třiceti lety.
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    (nicmene pattern minimalni prijem a (zejmena) kardio do umoru se u holek imho objevuje casteji nez u muzu)
    Muzska kultura pestuje samozrejme take sve ritualy spojene s hubnutim (napr. Presvedceni, ze po zdravem, resp. domnele zdravem, se netlousne/se hubne)
    -----
    Snad se mi podari natrefit na neco bez podobnych neunosnych generalizaci.
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    MADIETTA: ano, tyhle neunosny generalizace.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MADIETTA: aha, nezačnu poslouchat. dík
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    LA_PIOVRA: přestala jsem poslouchat u "každá holka cvičí špatně".
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    RUZOVYKOLOUSEK: asi mas pravdu. Premyslim, jak vnimam odloveni "kluci" a zda je to mozne ve spolecnosti, ktera je pod nadvladou muzu, pomerovat.
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    O (zejmena) holkach co sestrelej kalorickej prijem, cvicej jak nepricetny - a ono to nefunguje.

Jak zhubnout, když to nejde? Holky, probuďte se a začněte jíst!
    https://soundcloud.com/...kavalirpodcast/jak-zhubnout-kdyz-to-nejde-holky-probudte-se-a-zacnete-jist
    VALENTINA
    VALENTINA --- ---
    NICOLLETTE: už teď mají pupky a prsa:(
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    MONROE: ach jo, ti vyžraní mladí kluci...
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    MONROE: Ale víš jak takový palec dolů zvedne náladu? :-)
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    AIJA: Tohle taky bylo trochu zbytecne, nemyslis? ;-)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    RUZOVYKOLOUSEK: já bych se víc styděla, kdybych lhala.
    Je to možná nějaké výchylka mé osobnosti, ale fakt po takovém zjištění ty lidi nedávám.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    RUZOVYKOLOUSEK: mám sloní paměť a jsem citlivá na lež. Lidem, kteří opakovaně vymýšlí, nevěřím.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    RUZOVYKOLOUSEK: To za předpokladu, že Monroe mluví pravdu. Což si za ty roky hubnoucího a jiného bájení pro nyxu nemyslím, nebo spíš nikdy nevím, na čem zrovna jsme.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam