CORNELA: stacil by asi minimalni, ale ne totalni stagnace... nevim, k cemu bych to prirovnala, asi jako bych dva roky chodila 2x tydne do posilky a zvedala bych skoro stejny vahy jak na zacatku ale moje kamoska zveda uz 3x tolik... pri totoznym cviceni. ona to teda neni totalni stagnace, ale ten posun je skoro neviditelnej, a stve me to, protoze se nekolik let ucim neco, co porad neumim a nemam na to svaly a jiny holky to zvladaj po par mesicich a rychle se jim dari zlepsovat...
a pokud v tom poradu "stacilo" jist vic sacharidu zjednodusene, tak mam nadeji, ze se to treba taky jeste obrati...
MADIETTA: tak me spis stve, ze cviceni, na ktery chodim, tak su jak holky, ktery nikdy necvicili a kdyz prijdou novy, za par mesicu jdou na tezsi veci a ja se porad dokola uz nekolik let placam v tom stejnym, a nejsu schopna to posunout na vyssi obtiznost, coz mi u nekterych cviku, co se holky nauci za pul roku a me to trva 3 a porad ho nezvladnu, prijde fakt tristni...
me kondice pokud, tak stagnuje... doma sem se taky snazila cvicit, ale nejak proste doma to neni to samy co na lekci s lektorkou, pulku si nepamatuju, druhou pulku si nepamatuju jak udelat a pak udelam par veci, co znam, porad dokola a pak me to prestane bavit