Na mě teda fuguje to "nežrat a hejbat se" ale já jdu dolů ze 150, tak to jde dobře samo.
Jídelníček jsem změnil relativně málo. protože jsem se už předtím díky cukrovce snažil jíst tak nějak relativně zdravě.
Hlavní změna je vtom, že jsem úplně vypustil bílé pečivo, dávám si jen celozrné k snídanii, občas oběd když mám hoňku pak už nic.
Dál pak slaný mňamky,( brambůrky, tyčky ...) ty jsi dám jen třeba někde pár kousků na návštěvě, doma zásadně nekupujem. Když dostanu nezřízenou chuť na slaný, řeším to oříšky.
Sladký sem moc nemusel s tím problém nemám, ale buchtu k snídani si dám bez problémů. V případě nutnosti, kousek čoko se stévií. Umělý sladidlo do čaje sem vyměnil za čekankový sirup.
Hodně jsem ale zmenšil porce.
Dřív nebyl problém posnídat dva konspitze, 10deka šunky, 10 cihly, 15 vlašáčku.
Teď jedu 1 ks pečiva a 10 salámu, 5 sejra. Nebo si klidně dám 15 salátu, nebo ruský vejce, ale jen s tím 1 pečivem.
Na obědy jsem chodil hlavně do hospod. Teď točím rýžový nudle s kuřecím a kebab salát, občas si skočím na něco klasickýco na co mám v tu chvíli chuť. Zrovna v pátek jsem si dal řízek se salátem.
Jediná prasárna který jsem se nezbavil a asi nezbavím je zero cola, vím že je to humáč, ale když bych měl přestat i s ní tak to asi nedám.
Když sem začal, poctivě sem si psal 2 měsíce všechno do kalorickejch tabulek. Přestalo mě bavit psát furt to samý, začnu zas ve chvíli kdy budu 14 dnů stagnovat nebo půjdu nahoru.
Třeba poslední tejden mě přijde, že žeru naprosto srašně, čekal jsem tak kilo nahoře, ale místo toho o kilčo dolů.
Co je divný, tak na sobě nepozoruju žádnou změnu, ani když koukám do zrcadla ani fyzičku. Kancl máme ve třetím patře a nikdy sem neměl problém, ža bych se musel na schodech zastavit a vydejchat to. Jediný co pozoruju je , že jsem už 3x musel zkrátit pásky protože došli dírky a jsou mi 2xl trička který jsem vyřadil protože na mě byly trašně narvaný. To spíš lidi okolo se mě pořád ptají kolik sem schodil.