ARGANNAH: ja byvala vzdy nejtlustci dite ve skole nebo druhy, treri (objektivne sem byla normalni dite, akorat ne kostnate ale proste trosku oplaclejsi ) a mela sem hodne klucici zajmy - auticka, pocitace, stredni nakonec mam techniku a uz ve 13,14 sem opravovala znamym pc, nicila windowsy... kamarafila s klukama a divala se na startrek. vzdycky sem byla skaredy kacatko kterymu se ostatni posmivali za vzhled, za zadek. jako dite sem litovala ze nejsu kluk. pak v "puberte" mi doslo ze je to fuk. ohledne pohlavi sem nikdy nemela nejistotu, spis mi prislo ze nejsu spravna holcicka a to me stvalo. ale dneska muzou holky co kluci v podstate neomezene z hlediska prace, zajmu... takze nevim, jestli prvotni nebylo spis technicke vyuziti mozku k cemuz az druhy pridruzeny byl prave nezajem o oblikani, malovani, holeni, hubnuti do kolonky. moje spoluzacky co cetly bravicko oblikali se a malovali podle me byly tupy kravy, ja rozbijela pocitace, cetla technicky casopisy a bylo mi fuk jak vypadam. objektivne jsem nikdy v zivote nemela nadvahu (dobre, par mesicu na ad mi naskocilo a pak zmizelo 10kg) ale zaroven jsem vzdy byla proste nejtlustci a nejzanedbanejsi holka v celym okoli, pokud model na pomerovani mela byt pohubla spoluzacka ctouci bravo nacesana v sukynce a silonkach... prislo mi, ze kdyz nechci byt prototyp "tupe slepice co se stara jen o vzhled a kluky" tak nemuzu byt spravna holka. dneska vim, ze to je fuk a ze holka starajici se o svuj vzhled, postavu a s rtenkou v kostymku vubec nemusi byt krava, ale zajimava osoba s jinyma preferncema nez ja. mam ale zname, ktere si toto mysli doted o ostatnich zenach obecne. no asi to nakonec nedava moc smysl...