VALENTINA: ja zadnou morbidni obezitu nemam ale podjedla sem se na +8 km a po 2 letech snahy drzet kaloricky tabulky mam porad problem, ze kdyz nezapisuju tak cca 2 dny vydrzim dzet rezim a po tydnu uz sklouzavam k tomu, ze jim o 1/3 min, nez bych mela... podjedla sem se i tim, ze jak kg pribyvali, tim vic sem cvicila, treba hiit 40 minut 5x tydne a o vikendu 30km vylet a kdyz byl jen 20 tak jeste nejakej hiit na dohnani... a zacala sem pribirat jeste rychleji... jestli sem se podjedla na cca +5kg a pridanim cviceni mi ty dalsi 3kg priskocili snad za 3 mesice... jakoze to jen pomohlo rychlejsimu narustu vahy
tzn. realny to proste je, bohuzel. A nejen realny, ale rekla bych, ze velky % hlavne zen ma problem hlavne s nedostatecnym jidlem.
roky driny prolozeny asi 3 mesicama loni pred vanocema, kdy sem si myslela, ze kdyz 1x nezapisu... ze kdyz tyden nezapisu... celej rok 2020 sem se ucila dostatecnym jezenim z 66kg a navstevama nutricni dosahnout zmeny. Tim, ze sem VYRAZNE skoro 2x navysila jidelak, z 66kg sem se dostala na 63 s tim, ze sem cvicila i mnohem min... pak pred vanoci sem se na to vykaslala a 66.6 byla moje lednova startovaci vaha... 3 kg za 3 mesice kdy sem snadno za 14 dni zklouzla zpet z cca idealnich 8000 na 5500... znova nutricni a znova kolecko. Dneska mam 62kg a VIM ze si muzu nehlidat 1, max 2 dny. A cvicim VYRAZNE min...
takze myslim, ze kdybych to nezacala resit na zacatku roku 2020 kdy mi doslo, ze bez odborne pomoci to nedam, tak dneska muzu mit klidne dost pres 70kg jen tim, ze si "MYSLIM" ze jim dostatecne (mela sem dost energie, nebyla ospala, bylo mi dobre, porad sem dokazala venku uhnat moje muzsky kamarady o par let mladsi nez ja na fyzicce, ze mi nestacili). Jen sem proste nabirala a nabirala z niceho.
a je hrozne tezky dostatecne jist, je mnohem snazsi se omezovat, protoze nase spolecnost je nastavena ze "nezer" takze neco si odeprit je mozku znamy a prirozeny, naopak nebat se jist... je vyvraceny vychovou, okolim, vsim.... a je to fakt hrozne tezky. Je mi 37, a taky to jde... takze mladej organismus na to jiste zvladne reagovat lip, rychleji a treba i kratsi dobu se na nem pachaly skody bez zleho umyslu...