• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ARGANNAHObezita
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    Nemate treba problem s anemii? Beru ted zelezo a dost se mi snizila unava.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Jo, běh. Kdykoli jsem zkoušela běhat, přišly fáze:
    1. Chcípnu.
    2. Ty jo, asi nechcípnu tak hned.
    3. Ono to docela jde.
    4. Tak ne, nejde, to byl jednorázový exces.
    5. Chcípnu.
    6. Chcípnu už při oblékání.
    7. Chcípnu hned v posteli, abych nemusela ráno vstát a myslet na to, že zas mám jít běhat.

Zkoušela jsem dodržovat všechny, možné rady a tréninkové plány pro úplné začátečníky, abych se jako zlepšovala, akorát že nezlepšuju. Já se dokážu intenzivně hýbat jen tehdy, kdy ten pohyb není samotným účelem. Naštěstí takové možnosti jsou.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    ECLECTICA: Ja mam taky pocit, ze chcipnu, ale uz jsem si na ten pocit zvykla :).
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    MOODYCAT: to nemusí být nadváhou. Běhu jsem zkoušela dát šanci mnohokrát, s mou kondici to ale téměř nehnulo. Posledně jsem i po půl roce běhání obden měla po dvaceti minutách běhu pocity že chcípnu, nebo přinejmenším zkolabuju, byla jsem fialová v obličeji a tep jsem si radši ani neměřila. Druhý den jsem vždycky byla úplně vyřízená. Podle výsledků preventivní kontroly i KO včetně diferenciálu jsem nicméně byla zcela v pořádku. A takovejhle chcípák jsem odjakživa :/
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    MART1NKA: Z kopce to zaclo jit v roce 2020.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    WEWERKA: A kedy/ako dávno si mala túto spokojenú váhu?
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    ja mam s inbody zkusenost pouze v tom, ze nerozlisuje vek na idealni "stav" slozeni tela, vlastne po me v 37 letech chce totozne slozeni jako ve 28letech, nejsu si jista, zda by tam nemelo byt nejaky vekovy zohledneni...
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    MART1NKA: U me je to trosku jinak. Ja mam svaly ve vsech merenych castech tela navysene v rozmezi 11 az 29%. Takze ta spodni hranice odpovida vaze, kterou jsem mela docela dlouho a byla jsem s ni relativne spokojena. Kdyz jsem mela o 3 kg mene, v obliceji jsem byla uz dost kostra. Kdybych nemela ty svaly navic, tak by ta hranice byla o dalsich 15 kg dolu. Za me teda mereni odpovida.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    WEWERKA: To nastavenie inbody s tým, koľko máš ísť dole s tukom je trochu mimo. Ono to je nakalibrované na spodnú hranicu normálnej váhy.
    Mne to ukázalo, že mám schudnúť asi 5kg tuku. Nemám nadváhu. Neviem si vôbec predstaviť, ako by som mohla schudnúť 5kg tuku. Možno keby som si nechala odrezať prsia, tak by mi to ukazovalo, že mám schudnúť už len 3kd tuku.
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    MOODYCAT: Tak jsem si skocila na InBody a najednou mam jen 34,9% tuku misto 46%. Chytra vaha teda silne zanasi :) Navic mi pridava +1 kg na celkove vaze. Bazal 1809 a chytra vaha mi dava 1547, coz je teda hodne velky rozdil. Soucet svalu mi rika 58,49 misto 51,3 z vahy.
    Rozdeleni tuku a svaly na koncetiny je taky fajn. Celkove mi to rika, ze mam jit 15 kg tuku dolu.
    MONROE
    MONROE --- ---
    AIJA: Ja se podvolim, vysetreni taky budou trvat. Stejne v lete nemuzu na slunicko.
    AIJA
    AIJA --- ---
    MONROE:
    Hlavně si nedomlouvej termín na léto.
    MONROE
    MONROE --- ---
    Tak uz jsem psala dr Ciernemu mail, drzte palce. 🙏
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    MOODYCAT: Nejaka Umax chytra vaha. Spoustu veci si dopocitava, to urcite. Treba je divny, ze stejne svalu mam neustale uz vic jak 3 roky.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    WEWERKA: Taky asi zalezi podle ceho to meris, myslim, ze cokoli krome InBody nema cenu, mam hodne vychvalovanou vahu Xiaomi a ukazuje nesmysly.
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    MOODYCAT: S tou vahou napodobne. Vcera jsem dala 75 km za 1902 kcal. Tuky se mi ani trosku nehly, svaly lehce dolu. Dneska cekam, ze me chyti vlci hlad a dozeru se nad puvodni vahu :(
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    WEWERKA: Tak mozna je to taky tim, ze vazim metrak (myslela jsem si, ze kdyz zacnu vic behat, tak treba shodim, hovno, pribiram tempem 5kg/mesic :D), s mym tempem 7-7/30 na km mam prumernou tpovku 155-160.
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    asi si dneska zmerim tepovku pri chuzi :D vubec netusim kolik tepu :D
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    MOODYCAT: Ja mam opacnej “problem”, nad 130 to nevyskoci kdybych se zjancila. Klidovej tep mam tak 65.
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    MOODYCAT: No ja to mam s tou tepovkou podobne. Moje pace je 8:20-9:20 km/h (pred 3 lety naposledy) a tusim, ze pod 140 jsem nesla. Na kole to mam ale uplne jinak. Tam jsem schopna jit na 128 prumer na 170 km treba. Ted po zime mi to spadlo na 144, ale mam jiny kolo (vic do terenu) a taky jsem pribrala, coz je teda hodne znat na rychlosti.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam