• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ARGANNAHObezita
    DELIRIUM
    DELIRIUM --- ---
    INDIAN: Tady asi nejde jen o sociální sítě. Třeba příklad od nás z práce: jedna paní přibrala a skoro každý má pocit, že to musí řešit a nebo se k tomu vyjádřit. Jak to je hrozný atd atd. Když sem poukázala na to, že přes lockdown přibral i jeden kolega a toho nechávají bejt, tak mi bylo řečeno, že tomu nerozumím. Že u chlapů to je v pohodě, ale ženská, ženská má přece nějak vypadat. Tohle je dost těžký odfiltrovat a být vůči tomu inertní.
    Tak nepomůže to, že jo :) ale sdílená bolest, poloviční bolest.
    INDIAN
    INDIAN --- ---
    VRATENKA:
    MONROE: mno dobre damy, ale co je pridana hodnota toho ze tyhle zvratky ze soc.siti budem cist a vubec se s nima zabejvat? mate pocit ze to ma nakej konstruktivni smysl? myslite ze vam pomuze ze si tu budem stezovat na to jak sou lidi zly, atp.?
    to je neco jak kdyz tu na nyx nekdo napise, ze mu ukradli auto a 20.000 lidi do diskse pod tim pise prispevky typu "svine", "sekat ruce", atp, proste pokazdy konstruktivni diskuse
    VRATENKA
    VRATENKA --- ---
    INDIAN: ano, samozřejmě máš pravdu, ale lidi (častěji ženy) jsou v mnoha případech vychovávány v tom, že je důležité, co tomu řeknou lidi, a že mají ostatním dělat radost alespoň svým vzhledem. Nemluvě o tom, že spousta lidí má různý stupně a formy sociálních úzkostí, který jsou leckdy v tom balíku příčin jejich obezity. Tohle je prostě hodně těsně provázaný a kdyby na to fungovalo, se prostě na okolí jednoduše vybodnout, tak podle mě na světě jako mávnutím kouzelného proutku zmizí alespoň třetina obezity.
    MONROE
    MONROE --- ---
    INDIAN: Proc? Protoze nekdo je na to citlivejsi. Nekomu to nejde jen tak hodit za hlavu a cau, jede se dal.

A je to tu dany jen tak, jak si lidi protireci.
    VESTIGIA
    VESTIGIA --- ---
    On to už za mě napsal ID Indian.
    Ale holky, vážně, vyserte se na tyhle anonymní idioty ze sociálních sítí. Chápu, že to člověka zabolí, ale opravdu čestně prohlašuji, že ani v jednom fitku, do kterého jsem kdy chodila - ať už jako trenér, nebo klient - nikdo neřešil, jak kdo vypadá, nedej bože co má na sobě. Jediné, kdy se někdo zasmál bylo, když jsem chodila cvičit v triku s obrázky Pokémonů, nebo Teletubbies a vyletěla z běžeckého pásu do zdi :-) I na svých lekcích mám lidi všemožných tvarů, věku, kondice, národnosti i barvy pleti a opravdu nikdy se tam nikdo nikomu neposmíval (proč taky). Když se cvičí, tak na píčoviny není čas. A to se tady přiznám, že já osobně, se moc ráda podívám v časopise na nereálné modelky s dokonalým poprsím, zadky a obličejem. Beru to jako takovou pohádku pro dospělé. A to samé jsou sociální sítě. Troufám si tvrdit, že ti dementi, co se tam posmívají modelce krev a mlíko, by za její postavu dali obě ledviny.
    INDIAN
    INDIAN --- ---
    me spis zarazi ze to vubec resite // ja kdybych se pozastavoval nad tim jak se na me potencionalne diva okoli, tak bych mel bejt zakonzervovanej nekde ve vakuu
    VRATENKA
    VRATENKA --- ---
    MONROE: Jojo, fascinuje mě, jak se se všem tlouštíkům horem dolem cpe, jak se mají hlavně hýbat, sportovat, vlastně z tý tělocvičny by neměli ani vylézt, dokud nejsou hubený, ale běda, jak se na to chtěj pohodlně, a nedejbože!, pěkně oblíknout. No to jako nee. Kam bychom to přišli, kdybychom dělali sportovní oblečení pro lidi, který by si měli vybudovat kladnej vztah k pohybu? Naštěstí už to některý firmy pochopily, ale komentáře k těm kampaním jsou čistý peklo.
    MONROE
    MONROE --- ---
    DELIRIUM: A cvicit v pytli od brambor!
    DELIRIUM
    DELIRIUM --- ---
    MONROE: Přesně tak! Tlustej člověk by neměl vylejzat ven a už vůbec ne se objevit třeba v reklamě a ještě k tomu s kolem! Taková nehoraznost!
    Hlavně se ohánět zdravotním hlediskem, jako kdyby jen pohledem na ně někdo ztloustl.To, ze se před pár lety vsude propagoval model ultrastihlych modelek, nikomu nevadilo. A přitom to mělo na mnoho žen dost špatný dopad.
    Vážně nechápu, proč sou lidi tak netolerantní...
    MONROE
    MONROE --- ---
    Zapomenme na to, ze jde o Lelosi.

KRISKA
    KRISKA --- ---
    MONROE: ale kdyz to tomu jdes otevrene vstric, tak je vetsi sance nez pasivne cekat:) drzim palce:)
    MONROE
    MONROE --- ---
    KRISKA: Tady je uplne jina mentalita. Nerikam, ze jsou hloupi, ale treba fajn holka se kterou si rozumim v cr moc neni, ani se ji nedivim. :D
    Hodne mych pratel ma problemy s alkoholem. Nabidnou mi pomoc, kterou mi po nejake dobe vyctou jako zneuzivani.
    Kdyz chci resit teda to, co o me napisou, tak se tomu vyhybaji, ignoruji to, a cekaji, az ja sama zase prilezu.
    Ano, rada se s nimi sejdu, ale neni to to, co hledam. :)
    A sama vim, ze ma osobnost je i diky hpo docela slozita, takze lidi jdou do kamatadstvi se mnou "na vlastni nebezpeci". Ale i tak bych se pro ne jeste nedavno rozkrajela.
    Treba to vyjde, treba ne.
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    MONROE: zkusit to klidne muzes, nekdy to vyjde a nekdy ne ale clovek pro to neco dela. skoda, ze nemas asi zadnou ze skoly, ale drzim palce, aby si byla uspesna:) je pravda, ze psychika ovlivnuje hodne veci, i co.by se nam vubec nezdalo
    MONROE
    MONROE --- ---
    Chtela jsem si dat inzerat na to, ze si hledam kamarada, nebo kamaradku. :)
    MONROE
    MONROE --- ---
    MOODYCAT: Jojo, taky by to urcite slo. Kdybych bydlela jinde. Tady je to fakt velky spatny.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    ARGANNAH: Stopro :).
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    MOODYCAT: Ovšem přesto bych se přidržela starého britského přísloví "better alone than badly accompanied." I samota je fakt lepší než někteří lidé.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    MONROE: Reseni neni byt sama, ale vybirat si lidi kolem sebe.
    MONROE
    MONROE --- ---
    INDIAN: Vis jak to byva.. Lehce se to rika, tezce dela. :)

Gratuluji, jestli tobe jde stres minimalizovat.
    U me ma co docineni psychicka choroba, ktera mi to vsecko dokaze pekne zavarit ti povim. Ale budu pokracovat, pujdu dal. Az budu moct, dam si vanu plnou peny a zajdu si na masaz.
    Jen tak!

I kdyz svoje spekaty zada nechci fakt moc vystavovat. :D
    MONROE
    MONROE --- ---
    ARGANNAH: Nestacim se divit. Vsecko vazne souvisi se vsim. Je skvely, co jsi napsala, casto hledam milion duvodu proc jsem selhala a ted je mi to jasny..
    V tomhle jsem na uplnym zacatku cesty, ale zkousim to. Zkousim ruzny veci pro to, abych se citila dobre. Obrovskej krok pro me byla Skincare.
    Pro nekoho vyhozeny penize a blbost, pro me?
    Zvysuje mi to sebevedomi, ukazuje mi to, ze aspon oblicej jsem tak nejak bez stresu prijala a umim si udelat i relax. Kdybych sla vic touhle cestou, urcite stres minimalizuju. Coz by bylo skvely, az pro me divny, protoze takovy pocity, kdyz je vsecko fajn moc neznam. :)
    A rozhodne se jim nebranim!!!
    Veta o Chris Powellovi pobavila, diky. :D
    A diky i za tvuj pristup k tomu vsemu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam