• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ARGANNAHObezita
    rozbalit záhlaví
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    ANNIKA: jj logiku to má...

Ale já tam vidím primárně to, že pokud vidíš že chlap saláty a tohlencto támhlencto...tak to na tebe vytváří určitej tlak. Zatímco když si k televizi nakrájí bůček, tak je horší než ty a je to ok:))

(ve větší nebo menší míře to máme všichni i v jiných aspektech života)
    ANNIKA
    ANNIKA --- ---
    TEKKIT: Tak ono to opticky vypadá líp, no, byt ten menší a krehci :-) Navíc k sobě pár tak nějak ladí a přijde mi, že taky vyvolává min keců než pár výrazně nerovnoměrny (kam oči dal/a, mu/jí to všechno sežere, určitě má bokovku, určitě ji/ho nechá...)
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    MONROE: v mý bublině je tohle naprosto nemožný. Že by někdo takhle hrubě a hulvátsky? To ne...(oni si to teda řeknou pak za tvejma zády:)) Nicméně umim si představit, že třeba ženě řeknu, že tadyta kámoška ztloustla - ale že bych jí řekl do očí ať se sebou něco dělá? Primárně mi do ní a jejího života nic není...
    ANNIKA
    ANNIKA --- ---
    MONROE: To je rozhodně dobrý řešení, ale nácvik se hodí i pro náhodná setkání z restaurací a tak.

Jedna baculata kamarádka spojila dva do jednoho - když do ní někdo stoural, kdy že/jestli budou/proč už nejsou děti, s bohorovnym klidem odpovídala, že si nechce zkazit postavu. Dotyčný zpravidla zalapal po dechu a sklapnul :-D

Prostě mi přijde důležité se tak úplně nedat a blbý kecy vracet.
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    ANNIKA: "Jina zase říká, že chce takovyho, co bude vždycky tlustší než ona, aby se cítila dobře." Nejdřív jsem si říkal wtf, ale pak když jsem na to koukl podruhý, tak si myslim že tohle nebude mezi ženskejma zase tak ojedinělej názor
    ANNIKA
    ANNIKA --- ---
    TAPINA: Vtipný je, že mne se třeba oplacani chlapi strašně nelíbí, a přitom mám co mluvit, že. Vychrtlyho klidně, rozmeklyho klepavyho neeeee. Jestli je to pojistka proti množení sklonum k tloustnuti... Nevím.
    A většina kamarádek to má naopak. Že Kostej Nesmrtelnej ani zanic, jedna s oblibou říká, že má nohy jak hajzlovej pavouk, a to teda ne, chlapa musí být kus, pandero neva, hlavně ne tintitko.
    Jina zase říká, že chce takovyho, co bude vždycky tlustší než ona, aby se cítila dobře. A tak. Ta pestrost je fascinující.
    INDIAN
    INDIAN --- ---
    TAPINA: jojo, chlapi v velkou prdeli neumerne oproti zbytku tela je taky par, to musi bejt taky slusny peklo ... o kozach ani nemluve

ja treba prihodim postreh z jedny oblibeny hospody, kde za barem byla jeden cas holka, ktera byla fakt obezni (jako i na muj vkus, jakoze vseobecne sem spis na boubelky)... mela ale takovy vystupovani a takovej sex appeal, ze sme se vsichni pravidelne srocovali vsichni blizko ni a po zaviracce sme jeste s ni obchazeli dalsi hospody. Ona mela soucasne dost cudnej postoj, nikoho si nepustila k telu (nevim zda-li nebyla na kluky / mela nekoho), kazdopadne bouzel se zakratko prestehovala a k nasi smule uz tam dal nepracovala
    MONROE
    MONROE --- ---
    ANNIKA: Ja to vyresila tak, ze uz je nechci videt. :D

Ale jo, mas pravdu. Diky. :)
    MONROE
    MONROE --- ---
    TAPINA: V puberte asi jo, to mas pravdu. Bracha to mel v sedme tride. V te dobe podlehl online hram a pohyb nula. Ale behem par let to shodil a ted si ten zdravej zivotni styl zamiloval a bere to jako normal. Zdrava strava, posilka. Ok, obcas si da cheat day. :)
    ANNIKA
    ANNIKA --- ---
    MONROE: Tak si něco klidně připrav dopředu. I kdyby to mělo být jen suché "Ale že jsme se zasmáli." Protože si to jen trpne vyslechnout mi přijde děsný, jen ať to autora trkne. Někdo je debil, jasný, ale někomu to prostě reálné nedojde, že tudy ne, přátelé.
    MONROE
    MONROE --- ---
    "Ale Lucko, uz s tou vahou fakt neco delej. Ty tvoje prsa jsou obrovsky a za chvilku se neuneses."

Slovni spojeni "Za chvilku se neuneses." pouziva treba i moje mama. A s velkou radosti!
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Ale bacha, taky občas registruju rozdíl, že když má chlap takovou tu "chlapskou" obezitu, tedy hlavně pupek, tak je to dobrý. Ale běda kdyby mu narostly prsa a zadek, to si vyslechne svoje.
    MONROE
    MONROE --- ---
    ANNIKA: Mne v te chvilce dojdou slova, usmeju se a v hlave uz mi to jede. :D
    Ale stejne nemam duvod chodit nikam do hospody, takze jsem v tomto ohledu v klidu. :)
    MONROE
    MONROE --- ---
    TEKKIT: By ses divil.. :))

Zazila jsem tribunal, kde tri uz znami sedeli a rekli, ze nikdy nezhubnu, ale mam treba peknou dusi.
    ANNIKA
    ANNIKA --- ---
    MONROE: Takovymu bez mrknuti oka odpovídám: "To víte, nemůže bejt každej Adonis/model jako vy, no"
    Je to slušný a hubu to zavře poměrně spolehlivě :-)
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    MONROE: tohle si snad neříkají mezi sebou ani ženský ne?:)) Ale je fakt že já měl kolegu, co si dal k obědu jídlo s osmi knedlíkama a pak se poplácal po břiše jakože to byl super výkon - to si u ženský moc neumim představit:))
    MONROE
    MONROE --- ---
    TAPINA: To sedi! :)
    MONROE
    MONROE --- ---
    Neberu bulvar, beru realitu, co slysim ja.
    Jeste si vezmou trika bez rukavu, nevabne voni a maji tendenci si mastit ego na shamingu zenskejch.
    Podobny veci jsem vnimala i u turistu.. Treba jsme si prisedli a radoby vtipna otazka "Bude ta lavecka pro vas stacit? Hahaha!"

At se mi nikdo nedivi, ze nikam nechodim. :)
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    MONROE: Já bych řekla, že je to tím, že ženy při výběru partnera míň řeší vzhled, než muži. Muži pak na problémy spojené s nadváhou dřív umírají a to se bere jako prostý fakt, který holt je.
    ANNIKA
    ANNIKA --- ---
    VRATENKA: A hlavně ženská je Schrodingeruv tlustoch - když nosí volné oblečení a moc to neřeší, tak je zanedbaná, rezignovaná a šeredná krabice. A když je krásně oblečená má šaty a make-up a hezký vlasy, tak to je taky špatně, protože kdyby místo malování na ksicht a natáčení vlasů radši cvičila, tak už dávno tlustá není. Ale to ne, to si omalovavat hubu je pohodlnější a na to čas je.

Volnost oblečení totéž - volné je krabice a strašák, upnute nemá soudnost, takhle se vymustrovat, proč si nevezme něco min obtazenyho. Nevyhrajete.
    MONROE
    MONROE --- ---
    INDIAN: Ne, nikdy jsem neslysela treba "Ty vole Lado, ty mas taky pupek.".
    Nikdy.
    A to jsem tyhlcety lidi potkavala denne.
    Ale beda, kdyz zenska mela kila navic. To uz milion pohledu, pri nejlepsim septani a krouceni hlavou.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam