• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ARGANNAHObezita
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    To je konečně dvousečná věc. Jedna věc je ukládání tuku, genetika a metabolismus (a je jakoby dobré si uvědomit, že po většinu dějin byl talent na ukládání tuků evoluční výhoda, proto je těch hubendírů od přírody v populaci menšina) a druhá věc množství jídla. Většina tlustých jí příliš málo a tím si tu tendenci k ukládání tuků v dlouhodobém měřítku ještě posilují. A ještě do toho vstupují odlišnosti mezi mužským a ženským tělem. Takže to, že celoživotně hubnoucí žena, co jí jako vrabec, je tlustší, než její muž, co se cpe bez kontroly, není náhodné neštěstí, ale logický výsledek jejích kontraproduktivních hubnoucích strategií.
    ANNIKA
    ANNIKA --- ---
    TEKKIT: Jo, krásně je na tom vidět "Můžete si za to sami". Muž víc jí, hlavně víc čuňáren stylu arasidy v testicku se ciderem u compu, min se hybe, a nejen, že je štíhlý, on má i fyzičku. Vůbec nesportuje, a když ho pak někde někdo hecne, že se půjdou třeba proběhnout, tak dá 10 km a tak jako zlehka se zapotí. To nechápu úplně nejvíc.
    Jinak teda není pecka z vlastní vůle, ale máme to na pytel s dětmi a opustaky jsou vyjimecne, jinak by (a já taky) byl akcnejsi s velkou chutí.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    TEKKIT: asi byl rýpal a žena mu utekla s někým s břichem :DDDD
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    MAR_TINA: Milan je rozveden, žije sám...proto si přijede třeba pro 6 porcí rizota v sobotu ve 22h:)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    TEKKIT: a pokud je Milan manžel kypré ženy
    1) má ji rád a vybral si ji, protože se mu líbí. Říká jí to. Ona je v tomhle ohledu šťastná a je ráda, že Milan sní všechno, co ona připraví. Žijí spokojeně.
    2) Milan je věčný rejpal, který ženě komentuje každý fald a má kecy, když ona jí (hint : každý musí jíst, tlouštíci také a obzvlášť kvalitně). Žena je nešťastná, dělá tak 3x tolik pro postavu, co žížala Milan, a stejně se trápí.
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    ANNIKA: jo tak tihle lidi serou snad každýho:))

Na okraj: děláme v práci akce. Já jsem provozní. Zbývá mi relativně dost neprodejnýho jídla po akci. Nemám srdce to vyhodit - nic tomu není. Naštěstí kousek bydlí Milan. 55 let a mým odhadem 10% tuku. Přijede, vezme ode mě 10 chlebíčků a deset zákusků a ještě během debaty se mnou jich 5 a 5 sežere...

Totálně hubenej. Dokud jsem nepotkal jeho myslel jsem že chápu jak lidské tělo funguje:)) A metabolismus
    MONROE
    MONROE --- ---
    TEKKIT: Nekdo je holt dobrej terc a vi, ze si na me mohli (!!!) vybit svoje problemy tak, ze poukazou na moje.

Treba "Boze, vzdyt ty sotva chodis!!!" a sama ma obezniho manzela s trojkama prsama, kteryho zboznuje a ani jedno krivy slovo na jeho vzhled nerekne. :) pinda, no.

A ted se bavim o lidech 50+.
    MONROE
    MONROE --- ---
    ANNIKA: Hezky. :D

Ale holt, moje povaha tohle nedovoluje. V restauraci uz ani nejim. Ani vlastne pred nikym. Mam v tom blok.

Tak treba casem, az budu videt nejaky vysledky, tak po kruckach se v tomto budu vracet do zivota. :)
    ANNIKA
    ANNIKA --- ---
    TEKKIT: Chápu a určitě je to tak.

Akorát teda zrovna u nás si ten bůček kraji, chipsy chroupe a gintonicama to zaleva můj štíhlý muž, že. A to už je vůbec nespravedlnost!
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    TEKKIT: Myslím tenhle princip - když má celá třída jedničku a ty ty trojku, tak je to na hovno. Ale když mají všichni trojku a ty čtyřku, tak je to v zásadě pohoda...
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    ANNIKA: jj logiku to má...

Ale já tam vidím primárně to, že pokud vidíš že chlap saláty a tohlencto támhlencto...tak to na tebe vytváří určitej tlak. Zatímco když si k televizi nakrájí bůček, tak je horší než ty a je to ok:))

(ve větší nebo menší míře to máme všichni i v jiných aspektech života)
    ANNIKA
    ANNIKA --- ---
    TEKKIT: Tak ono to opticky vypadá líp, no, byt ten menší a krehci :-) Navíc k sobě pár tak nějak ladí a přijde mi, že taky vyvolává min keců než pár výrazně nerovnoměrny (kam oči dal/a, mu/jí to všechno sežere, určitě má bokovku, určitě ji/ho nechá...)
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    MONROE: v mý bublině je tohle naprosto nemožný. Že by někdo takhle hrubě a hulvátsky? To ne...(oni si to teda řeknou pak za tvejma zády:)) Nicméně umim si představit, že třeba ženě řeknu, že tadyta kámoška ztloustla - ale že bych jí řekl do očí ať se sebou něco dělá? Primárně mi do ní a jejího života nic není...
    ANNIKA
    ANNIKA --- ---
    MONROE: To je rozhodně dobrý řešení, ale nácvik se hodí i pro náhodná setkání z restaurací a tak.

Jedna baculata kamarádka spojila dva do jednoho - když do ní někdo stoural, kdy že/jestli budou/proč už nejsou děti, s bohorovnym klidem odpovídala, že si nechce zkazit postavu. Dotyčný zpravidla zalapal po dechu a sklapnul :-D

Prostě mi přijde důležité se tak úplně nedat a blbý kecy vracet.
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    ANNIKA: "Jina zase říká, že chce takovyho, co bude vždycky tlustší než ona, aby se cítila dobře." Nejdřív jsem si říkal wtf, ale pak když jsem na to koukl podruhý, tak si myslim že tohle nebude mezi ženskejma zase tak ojedinělej názor
    ANNIKA
    ANNIKA --- ---
    TAPINA: Vtipný je, že mne se třeba oplacani chlapi strašně nelíbí, a přitom mám co mluvit, že. Vychrtlyho klidně, rozmeklyho klepavyho neeeee. Jestli je to pojistka proti množení sklonum k tloustnuti... Nevím.
    A většina kamarádek to má naopak. Že Kostej Nesmrtelnej ani zanic, jedna s oblibou říká, že má nohy jak hajzlovej pavouk, a to teda ne, chlapa musí být kus, pandero neva, hlavně ne tintitko.
    Jina zase říká, že chce takovyho, co bude vždycky tlustší než ona, aby se cítila dobře. A tak. Ta pestrost je fascinující.
    INDIAN
    INDIAN --- ---
    TAPINA: jojo, chlapi v velkou prdeli neumerne oproti zbytku tela je taky par, to musi bejt taky slusny peklo ... o kozach ani nemluve

ja treba prihodim postreh z jedny oblibeny hospody, kde za barem byla jeden cas holka, ktera byla fakt obezni (jako i na muj vkus, jakoze vseobecne sem spis na boubelky)... mela ale takovy vystupovani a takovej sex appeal, ze sme se vsichni pravidelne srocovali vsichni blizko ni a po zaviracce sme jeste s ni obchazeli dalsi hospody. Ona mela soucasne dost cudnej postoj, nikoho si nepustila k telu (nevim zda-li nebyla na kluky / mela nekoho), kazdopadne bouzel se zakratko prestehovala a k nasi smule uz tam dal nepracovala
    MONROE
    MONROE --- ---
    ANNIKA: Ja to vyresila tak, ze uz je nechci videt. :D

Ale jo, mas pravdu. Diky. :)
    MONROE
    MONROE --- ---
    TAPINA: V puberte asi jo, to mas pravdu. Bracha to mel v sedme tride. V te dobe podlehl online hram a pohyb nula. Ale behem par let to shodil a ted si ten zdravej zivotni styl zamiloval a bere to jako normal. Zdrava strava, posilka. Ok, obcas si da cheat day. :)
    ANNIKA
    ANNIKA --- ---
    MONROE: Tak si něco klidně připrav dopředu. I kdyby to mělo být jen suché "Ale že jsme se zasmáli." Protože si to jen trpne vyslechnout mi přijde děsný, jen ať to autora trkne. Někdo je debil, jasný, ale někomu to prostě reálné nedojde, že tudy ne, přátelé.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam