Velice prijemna domtorka vam povim. :)
Potkala jsem ji uz na zacatku urazu, prisla jsem v satech a pantoflich o jedne berli. Cesta ke vchodu nemocnice trva cca minutu.
Misto pozdravu hned arogantne rekla, ze budu mit zanet mocovyho mechyre. Tak jsem ji rekla, ze kdyby mi s nohou neco delali, tak by mi museli rozstrihnout kalhoty.
Tak ok.
Dneska kontrola, tak jsem mela pripraveny otazky. Predem rikam, nedelala jsem doktora googla, normalne jsem se ptala rikala jak to boli, co jde, co nejde, jak by mohlo trvat hojeni a tak.
Asi si reknete, ze jsem byla otravna, ale nechtela jsem se zletne ptat na nyxu, kdyz ona ma u sebe rtg a vsecky zpravy.
A proc to pisu?
Ptala jsem se, jestli mi budou delat ct nebo rtg jak rikal pan doktor. Sestra na me vykulila oci a spustila ze neni duvod, ze je logicky, kdyz takhle vypadam a jsem tak mlada, tak blbe dolamana tak nemam diky sve vaze cekat zazraky.
Pak ze proc nosim jednu berli, ze za chvilku u nich skoncim nejen se zadama. Rikam, ze o dvouch me to jde hur, tak mi rekla, ze se neni cemu divit kdyz jsem to nechala zajit takto.
Tak jsem se jen usmala, rekla jsem, ze se zady mam problem od 11let. :)
Tak mi teda s viditelnou nechuti napsali ten rtg, kdyz se ho tak dozaduju (?!). Tak podekuju, usmeju se, jdu. :)
Podepisuju u rtg papir, ze nejsem tehotna.
Lezu na rtg, nese nejakou zasteru. Pry kvuli miminku. :D to uz dostavam mensi zachvat smichu a rikam, ze jsem jen tlusta. Ta se mi hrozne omlouvala, tak rikam, ze v pohode, at mi ji tady na Milana radej necha. :D
Sla jsem si pro vysledek a tak se ptam, jestli budu nekdy behat a tak jako driv, ze me to bavilo. A i to plavani, ze bych se k tomu rada vratila. Sestra si jen odfrkla. Hm, tak budu drzet uz hubu. :D pozadam si tedy o rehabky a dostanu vyhubovano, ze uz jsem je mela davno mit. Ne, mela jsem se domlouvat pri teto navsteve. :) pak tedy chtela ukazat jak hybu nohou. Pro sebe jsem udelala pokrok a od ni jsem jen uslysela "To je vsecko?" tak rikam, ze musim byt trpeliva a ze kdyz jdu pres velkou bolest, tak mi pak neni vubec dobre. Prasky na bolest mi doporucila ibalgin nebo brufen. Ani jedny nemuzu a mam to psany v karte. Tak jsem podekovala, poprala pekny den a snazila se zrychlit krok. :)
Popravde se zatim necejtim nejak blbe.