• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ARGANNAHObezita
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    HOWKING: vážně si myslíš, že tvůj přístup byl funkční, když máš ta kila zase zpátky?
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    Já vím, že tady je to jako házet hrách na zeď a že všichni tu mají milion důvodů, proč něco nejde, ale já třeba zhubl 15 kg za rok jen tím, že jsem jedl jen jednou denně. Mohl jsem jednou denně sežrat třeba celé prase, ale jen jednou denně. (což mi vyhovovalo, protože mám taky jídlo fakt rád a rád se dobře nažeru) Trávení trvá nějakých 8h (pokud nemám mylné informace) a co člověk nedostane z jídla za tu dobu, tak to prostě nevyužije. další 16 hodin musí fungovat na tukové rezervy. Mě to fakt fungovalo. (a chystám se na to znova - už mám zas 15 kg navíc). Pokud bys tohle vydržela pár let, tak nevěřím, že za 5 let těch 50 kg neshodíš. (a bavil jsem se s jedním sportovním lékařem a tahle dieta NENÍ problém. Jsme jako druh uvyklí na i delší půsty.)
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    ARGANNAH: Tak já nevím. Obětovat svobodu pohybu, kvůli jídla? Co je to pak za život? Dyť ti musí být strašně. Nevěřím, že se to nedá zvládnout.
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    HOWKING: Hrůza, co? Přitom kdybych se jen přestala vymlouvat a zkusila nežrat a cvičit, žejo.
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    ARGANNAH: Asi už fakt dostanu ban, ale to se ti chce tahat celé dny, měsíce a možná roky s 50 kg navíc? Nechtěl bych to nést ani 10m a to jsem chlap. Pytel cementu. Jak se musíš cítit? Už jen zvednout se z židle ....
    INDIAN
    INDIAN --- ---
    … a na me tu jeho zenu 😛
    SUPET
    SUPET --- ---
    Pierce Brosnana na ne na vsechny..

BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    MADIETTA: Tohoto jsem kdysi byla ucastna z druhe strany. Na dovolene jsme se bavili s ceskym parem a ten chlap prohlasil ke sve partnerce presne tohle - proc nevypada jako ja.
    Ovsem uz tehdy me znacne popudil a sprdla jsem ho. Obavam se ale, ze si ty kecy odbyval dal v soukromi. A ano, pan nevypadal jako Brad Pitt.
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    KRISKA: oki
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Klidne si to prohod, ta zena tam byla kvuli poporodni depresi nebo treba stitny zlaze.
    Kazdy doydny ctenar si umi domyslet cokoli pro obe pohlavi.
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    SHEALA: nejde o to, ze osobne, ale myslim, ze stejne jako obezni zeny nejsou liny poziracky zmrzliny a dortu, tak obezni muz nemusi byt linej ozralec. Budeme se v auditku o obezite bavit o body shamingu, znevazovani zen podle vahy a pak je uplne v poradku rict tohle o obeznim muzi? nemyslim si.

anebo sem to spatne pochopila ja.
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    KRISKA: cháp, zaroveň je to tak moc, že je to potřeba brát osobně? (Nevím, chápu, že ti to mohlo něco nabrknout, není třeba vysvětlovat, co)
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    MOODYCAT: Tak já teda mám opravdu o 50 kilo víc, než když jsem se s manželem seznámila. Bůh ví, jestli ne o 60.
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    VON_GILOTINE: asi mi vadi generalizace tohoto typu...
    jako zena muze pribrat jen pokud ma deprese, nesedici AD a blby kortikoidy ale chlap je liny pivarsky prase?
    INDIAN
    INDIAN --- ---
    MADIETTA: Ano, souhlasim, je to v podstate ekvivalent fotoserialu z casopisu Divka z 90.let, svoji cilovku si to najde
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    INDIAN: Nepopsala bych pozastavení nad něčím, co se objeví na netu, jako "nechat se vytrollit". Odpověď, proč jsem se pozastavila, je zde.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    INDIAN: jakkoliv je tvuj point relevantni, bohuzel v dusledku plati to, ze vetsina ctenarstva jej bude vnimat jako realny a tudiz se realnym v dusledku stava.
    zaroven vsichni tak nejak vime ze takto neohrabane neomalenych existenci schopnych svym blizkym takto pod plastikem uprimnosti palit dyky do zad je vic nez dost
    BIRMA
    BIRMA --- ---
    MAR_TINA: Jo, asi to nejstrašnější na tom je, jak je to psané a že tohle stačí k tomu, aby dotyčnou přijmuli do redakce :)
    INDIAN
    INDIAN --- ---
    Ja nevim proc se nechate vytrollit tak okate vymyslenym clankem, stejne pruhlednym jak falesna zakaznicka recenze pod nakym prevratnym produktem :D
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    MOODYCAT: hypoteticky kdyz budes mit poporodni depresi, dostanes stary ADcka co zavodnujou a k tomu ti najdou neco na co nasadi kortikoidy, tak by to jit mohlo.

pokud to je chlap tak je to liny pivarsky prase co rado bucek a tam je asi na miste ocekavat ze to maj oba manzele stejne..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam