BERUSKA_CA: blby je kdyz nic neslysis...
ja su hodne aktivni, cholerik, porad v pohybu, porad na vylete o vykendu, po praci do mesta cvicit a za kamarady, kdyz su doma aspon cvicit, uklizet, kazdej vikend vandr nevo vylet... vzdycky cca 1x za 2 mesice me to sunda tak, ze musim byt jen doma a valet se u kompu, v podstate nevykonavam ani domaci prace, jinak mam pocit ze nedokazu provest fyzicky ani lehky protahovani... kolem 33 roku veku se mi to zacalo dit, prave v obdobi jak sem byla na vrcholu fyzicky a cvicila sem a chodila sem jako nikdy... tak nasledoval i rychlej pad.
prijdu si jak zdechla a neschopna zena kdyz na vandru plzenskem dam jen 22km a 2018 sem zvladla natezko i 35km v nizkym tatrach a jeste sem na 34.km letela jak ptak...
takze se taky ucim krom laskavosti ke svymu telu v souvislosti se vzhledem a vahou prave i tu schovivavost k fyzicce. snazim se presvedcit mozek ze 20km neni malo ackoli proste poslednich 10 let to byli vzdalenosti co sem chodila jen "s nesportovnima" kamaradkama... a kdyz nejakej dej proste nejde cvicit nebo mam blok jen z predstavy jit do posilovny tak se snazim si to nevycitat do linejch mrch co umrou na kornateni tepen. ale porad mi moc dobre nejde ta psychicka stranka veci byt k sobe mila, schovivava a laskava a pwcovat o sebe s laskou jako by clovek pecoval treba o svou nejlepsi kamaradku