ARGANNAH:
MAR_TINA: omfg. To je peklo. S tím jsem se opravdu nesetkal že se "nesluší " aby ženský pořádně (čti dost) jedly. Najednou víc dávají smysl takový ty otravný zvyky, kdy si ona nedá ale pak leze do talíře partnerovi.
ARGANNAH: rozhodně v tom premejšleni nahlas pokračuj, je to super.
Já taky nevím jak to je. :) a prihazuju svoje domenky a zkušenosti. A jak už jsem psal, máte přísnější limity. Rozhodně je snazší udržet postavu robustniho byť oplacaneho chlapka hodně přes 180cm ( tam se těch kilo vejde, než člověk vypadá vysloveně vyžranej), než drobné štíhlé ženy.
Moje youtube zkušenosti s tebou asi souhlasí, historicky se ženy bály silových tréninků, aby z nich nebyly gorily. Ale to se taky mění k lepšímu.
Dieta vs sport.
Imho je zásadní oboje. Když nejíš, hubneš. Když nejíš a cvičíš, hubneš a necháš si svaly. ( velmi zjednodušeně)
Navíc, mi přijde že pohyb, každodenní i třeba nízké intenzity, je naprosto zásadní pro zdraví. Nenahraditelný.
Ale pochopitelně, nezřízene přežíráni se nedá přecvičit.
A ještě když jsi venku v pohybu, nemáš čas ani příležitost uzobavat z lednice. A naopak s plným břichem nemáš náladu se hejbat.
Jako nevím jestli jsou někde počty jestli mezi těma kdo hubnou blbě je víc žen než mužů.