• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ARGANNAHObezita
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Unpopular opinion:

    img-1-1713361470360
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    GALE: vypada, ze ho ma Tesco
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    MAGUMI: Tak ten Eidam je dobrý, že vydrží v lednici a dá se takhle zakrojit, když je potřeba a případně hodit na chleba a vydrží....


    BRUKEV: tak to je jasný, žj....ale zrovna myslím, že Lokál dělá ten jejich smažák z 30%
    MAGUMI
    MAGUMI --- ---
    CMLKA: Dobrá je taky light mozzarela. Na jedno balení má dvanáct gramů tuku a 27 gramů bílkovin, dvě balení se dají sníst jak nic, k tomu samozřejmě rajčata s bazalkou, a máš zdravý oběd nebo večeři.
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    Hodne udela tuk. 45 je chutnejsi nez 30, zatimco 20 je uz diky tuku chutnejsi mene. Pozna se to nejlip u smazeneho syru, tam jedine 45 😉
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    GALE: Ty jo, to vypadá dobře....
    GALE
    GALE --- ---
    MAR_TINA: O víkendu jsem ochutnala tenhle a je nejlepší! Chuťově mi velmi připomíná Madeland 45%.
    Polabské mlékárny, a.s.
    https://www.polabske.cz/tolstejn-protein/
    Mají v Penny Marketu, jinde nevím (sbírám tipy). Koupila jsem hned 5 balení.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    CMLKA: když je dozrálý, je super. Velice často není, vrže to v zubech a vůbec. Klidně zkusím albertí.
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    MAR_TINA: hele já beru normální albertí jejich...jako bloček myslím. ale jestli ti všeobecně nechutná, tak nevím, jestli nějaká značka to zachrání
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    CMLKA: máš typ na nějaký dobrý?
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    Někdo ve fit auditku radil taky hack mít doma eidam 30%, kterej má hodně bílkovin...tak kupuju a kdyz mám hlad, sem tam si zakrojím, sýr miluju a kaloricky to prej není taková tragédie
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    KURE: dodnes vzpomínám (a praktikuju) na večeře ve stylu chléb Moskva + tvarohová/tvarůžková pomazánka + nakrájené vejce na tvrdo + kefír/kyška. Proteinová nálož.
    KURE
    KURE --- ---
    MAR_TINA: ještě abych se zastal chudáků datlí, je to cukr+ vláknina;) ale pochopitelně proti gustu...
    KURE
    KURE --- ---
    MAR_TINA: to je jasný, žádná tyčinka není jídlo do kanclu.


    VALENTINA: na sladko a protein se nevylučuje. Tam vidím přínos toho proteinu bez prichuti. V jogurtu s musli si ho vůbec nevsimnes.
    A tvaroh je proteinova bomba. Stejně tak chlebova mouka a luštěniny.


    KRISKA: pránisté jsou tří druhů. Podvodníci, idioti a mrtvý. Žádná potrava dechem neexistuje a jeden každý šarlatán po přemístění do opravdu kontrolovanyho prostředí pohořel.
    Prosím neupínej se na ezo věci.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    BRUKEV: měla jsem kdysi +/-čerstvé datle odněkud ze severu Sahary, přivezený horzen na stopce a mnohem lepší než ta sušená věc, ale i tak mě nenadchly. Je to fakt cukr na stromech.

    Usušit a slisovat do tyčinky může jen někdo, kdo touží po ztučnění jater všehomíra. :)
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    MAR_TINA: me funguje jako svacina proslazovany ovoce (normalne ho pritom nepozru) s orechama, kdy je pomer spis 50:50, datlovybtyvinky me enchutnaj a je mi po nich blbe a kdyz sem si pred lety na kokosove bombusce o kus neceho vylomila zub,tak uz nikdy:D
    ACKO
    ACKO --- ---
    BRUKEV: tak já si to tahám povětšinou ze zemí původu, ani datle v Řecku nebo Turecku mě při ochutnávce na trhu nenadchly, fíky, to je něco jiného, samozřejmě ty datle ze supermarketu jsou je chudá náhražka za tyhle
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    KURE: souhlasím. Mám doma vždy dva, tři ochucené proteiny, abych se nepřechutil, ideálně od různých značek. A stejně je nutnost doplnit to neochuceným, neparfemovaným pro jeho univerzálnost.

    MAR_TINA: překvapivě dost proteinů mají i ovesné kaše k snídani. Když se to doplní třeba půl odměrkou proteinu, je to už docela významné množství.

    MAGUMI: u mě je vyzoušené těch 1,6 až 2,0 gramů na kg celkové váhy. Ideálně kolem 1,8 gramu. Dva a více gramů už mám hodně problém ujíst, bez toho, abych výrazně suplementoval protejnovým nápojem. Bez problémů jsem to jedl fakt spíš jako mlaďoch, tam mě solidně suplementovaly šejky mléko+protein+banán+tvaroh+vejce. Ještě dnes mám z té doby strije okolo podpaží, jak hezky rychle rostla prsa a ramena :D

    ACKO: datle jsem vždy jedl jen okrajově, když jsme přes vánoce koupili v marketech tu vaničku s takovou bílou plastovou tyčinkou uprostřed. A uplně mě to teda nezaujalo. Pak jsem ochutnal Medjool odrůdu a to je jako porovnávat gothaj s pršutem.
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    Moje rekordní nejhyperglykemičtější psycho, co jsem zažila, byl domácí čokoládový dort, který jsem kdysi upekla podle nějakého super receptu. Byl geniální - kombinace dvou druhů tmavého cukru, 95% čokolády a snad marmelády ještě nebo čím se to promazávalo. Akce manželovi k narozeninám. V životě jsem nezažila takový nával a propad krevního cukru, bylo nám pak úplně zle vyčerpáním. Byl to jeden z nejlepších dortů mého života, úplně nejlepší z vlastnoručně upečených dezertů, ale nikdy víc, fakt. :D
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ACKO: ty miluju čerstvé, sušené jsou na mě moc sladké. Ale čerstvých bych se ujedla.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam