IOM_NUKSO: Ale třeba máš nějaké hýbací sny. Nějaké "co bych dělala, kdybych zhubla." Což může vypadat lecjak. Já mám léta takový seznam věcí, co chci vyzkoušet, na některé jsem si troufla, na většinu (zatím) ne. Tanec milionu druhů, jízda na koni, vodní sporty (plavání, jachting, potápění), taiči nebo čchikung, karate a samozřejmě moje nejmilovanější pěší turistika, kterou roky dělám a budu dělat, dokud nepadnu nebo neskončím na vozejku. Kolektivní sporty naopak z duše nesnáším a všem cyklistům se omlouvám, ale nejvíc nenávidím kolo a odmítám i rotoped v posilce (long story short, jsou za tím nějaké zdravotní důvody).
Člověk někdy přesně ty věci, které by ho bavily, vlastně jako sport nepočítá, protože to je přece pro radost. Tanec, typicky, zvlášť třeba klasika, která se tancuje v šatech a na podpatcích, co je to za sport, žeo. Nicméně ono se to všechno počítá. Jestli jsi ten typ, co nerad chodí sám, a nemůžeš sehnat parťáka, třeba se někdo najde tady, kdo půjde rád s tebou. Nicméně jestli tě nebaví procházky, tak na ně nechoď, a jestli sníš třeba o potápění nebo lezeckých stěnách, tak se potápěj a lez a na obligátní kombinaci chůze a fitka se normálně vykašli.