MAR_TINA: v dobach, kdy sem jedla malo, sem venku nejedla skoro vubec a nemela sem ani chut.
kdyz sem pak zacala jist, tak sem mela venku propady nechutenstvi a pocitu ze bez okamzityho sousta sladkyho na dalsim kroku padnu.
ted uz se mi nestava, ze na dalsim kroku padnu bez neceho a venku jim cca 180% beznyho denniho prijmu. uplne se mi to otocilo. taky mam na 7dni asi 4,5kg jidla:D
ale to nechutenstvi mam uz vyjimecne, takze ven si beru zasadne to, na co mam vzdycky chut a vzdycky mi chutna. ale taky to pro me musi byt porad trochu vzacnost. a musim se na to tesit, ze to v tom batohu je. takovy vzacny, ale dobry chute. do chleba vzdy vajicka, koupit si oblibeny dehydro a syr, na kterej mam chut uz v obchode. ovesmy kase si hodne vybiram (ted sem objevila natural protein - vyjimecne mi chutnaji hotovy + si je domicham dobrotama.
prislo mi, ze telo se naucilo, ze dostane vse co chce a kdyz je restaurace tak poradnou naloz a to nechutenstvi za posledni rok zustalo jen ve vedru...
zajimavy, ze nechutenstvi na vylete sem mela tak do 38 let, ale posledni 2 roky fakt zmizelo... to mi vubec nedoslo... uz mam predevsim pazravost a nekonecnej hlad.