• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ARGANNAHObezita
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    KURE: používán Noom. Na spánku jsem velmi zapracovala, se stresem je to horší, tenhle rok byl hodně náročný
    KURE
    KURE --- ---
    KOCHANSKA_CH: trochu strašidelný. A asi už se nikdy nepodívam na zmrzlinu stejně.
    KURE
    KURE --- ---
    LUSINDA: nope. Přijde mi že to prostě nejde, pokud to není jídelníček pro všechny v domácnosti. A i potom to je oser. Mě hrozně baví vařit "náhodný" saláty a polívky. stylem copa se to válí v lednici nejdýl...
    Jsem schopen se držet nějakýho formátu ve stylu 200g protein, 100g přílohy za syrova, zelenina/ovoce.
    Nějaký pečlivý plánování konkretniho jidla mě hrozně vyčerpává a šetřim si to na zvláštní příležitostě, víkendy a věci kterých se udělá 10porcí a pak rozmrazuje dle potřeby.
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    KURE: Zajímavý čtení, že jo? :-)
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    Máte tu někdo napsaný jídelníček který opravdu dodržujte? A i přes to to nejde dolů? Mě by to hrozně zajímalo. Sama teď budu dávat nějaká ta kila dolů ( nebo se zas opět marně snažit) a se zkušenostmi z rodiny kde každý tvrdí jak hrozně moc jí (hahaha ty hubení v tomhle opravdu nemluví pravdu, především ženy)

Naposledy kdy jsem byla opravdu štíhlá mi pomohl jen jídelníček že zeleniny vajec masa tvarohu a ovoce...... žádný pečivo, přílohy nic, cvičit a nejíst po 16:00 což mě osobně přijde prostě docela řehole.
    KURE
    KURE --- ---
    JOPS: ted opravdu nevim, jestli si utahuješ ze mě nebo z kalorickejch tabulek :)
    mě tam třeba chybí nákupní seznam a plánování jídla dopředu.
    JOPS
    JOPS --- ---
    KURE: Všichni používají aplikaci Kalorické tabulky, myslím, že se jen tak něco lepšího vymyslet nedá 🤣
    KURE
    KURE --- ---
    MADIETTA: prosím prosím, do jaký appky si píšeš to jídlo? (pokud už si to tu psala tak se omlouvám a budu to svádět na své šediny)

A jak to máš se spánkem a stresem? tyhle strany zdraví bejvaj často přehlížený. Je jasný že přestat se stresovat tím že se ještě budeš stresovat tím že se stresuješ je trochu jako nemyslet na růžovýho slona, ale na spánku se dá pracovat :)

Jo a přečetl jsem ty Ultrazpracovany lidi a je to hoooodne zajimavy, a podle mě i užitečný.
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    MADIETTA: jak dlouho ses v hubnoucin rezimu a neni to uz moc moc dlouho? jestli by nechtelo zvazit prijem na udrzovani na par tydnu az mesicu a pak se zas vratit k hubnoucimu, mohl by mit i vetsi efekt
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Chtěla bych dát ještě tak 8 kg dolů, ale bohužel, před několika měsíci se to úplně zastavilo. Jedu pořád podle appky, zaznamenávám jídlo (víceméně furt stejný), složení stravy myslím slušné, vyhýbám se přidanému cukru. Denní příjem cca 1700 kalorií, což je podle appkových výpočtů založených na mých údajích na horní hranici weight loss zone, ta spodní je 1320 kalorií, ale mně se fakt nechce chodit tak nízko, připadá mi, že bych se zase propadla do totál obsese, kdy jsem jela na 1000 kaloriích denně a stejně nehubla. Já vím, že jsou období, kdy to nejde, a že má člověk vydržet, ale chytré články říkají, že to období trvá měsíc, max dva, a ne pět měsíců nebo kolik. Je pravda, že kvůli velmi bolestivému tenisovému lokti prakticky nemůžu cvičit, ale snažím se chodit a hýbat přirozeně, a stejně by hlavní roli měla hrát strava. Přemýšlím, co dělat lépe.
    KURE
    KURE --- ---
    MAR_TINA: hustý.
    Já jsem usnul a neudělal nic :(
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    MAR_TINA: Jdou bouřky, kdesi spadlo až 135 mm. Taky doufám, že něco dorazí aj sem na jih.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    KURE: tak to dalo 24 konví cca 8kg na vzdálenost 5 až 20 m :)

Jenom květináče a skleník. Postřikovače a kapka pojedou do noci. To je jak zalévat Arrakis.
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    MAR_TINA: taky malokfy porusim sobe dany slib "dnes, zitra, v utery" budu cvicit, povoleny oddechy sou pouze prescasy - na ukor spanku necvicim nebo kdyz mi je fakt zle nebo je fakt desny vedro, ve vedru teda vetsinou zvladnu aspon kousicek... ale posledni dobou fakt nestiham cvicit ani 2x tydne, urcila sem si 1 den v tydnu, ze mam volny odpoledne jen na odpocinek a pak se to hur kloubi... ale snazim se si to nevycitat aspon a na podzim se to snas zlepsi. ale me teda pohyb i bavi a nabiji a je pro me prirozenej, takze me spis stve kdyz ho nestihnu a asi kdyz nemam ted kapacity ho zaradit, tak se tim nechci zbytecne stresovat a neco si vycitat a to se mi snad i celkem uz dari:)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    KURE: v tomhle jsem já drsná, mě musí někdo hlídat, abych si udělalo volno.
    A musím zalít květináče, hodně květináčů.
    KURE
    KURE --- ---
    MAR_TINA: tak si zejtra povíme, jestli bylo nějaký zvedání nebo kanape? :)
    já si dovolím vás zneužít jako páky sám na sebe abych se tu zejtra nestyděl :D
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    TRISSIE: já můžu jít večer plavat nebo zvedat konve vody, to spíš, a kousek se posunout.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    MAR_TINA: můžem obě snít :-)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    TRISSIE: tak vysoko nemířím. Půlka by stačila
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    MAR_TINA: já bych chtěla její fyzičku s libovolným BMI :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam