ACKO: Co ji znam, tak se vyhybala normali strave. Jako dite si pamatuju ze nesnidala a vysvetlovala mi, ze nebude veceret, aby nebyla tlusta. Pamatuju si na uchylny diety, to jsem tu nekde vypravela (mozna vedle v Hubenourech?) - bylo vsechno: tukozroutska polivka, jist ob den, primitivni verze keto diety, caje na hubnuti, pilule, koktejly, jist jen do/v urcite hodiny. I nejaky projimadlo jsme v lednici meli. Nikdy to nevydrzela dlouho a cela vytocena z dalsi diety ktera nefunguje se cpala sladkostma. Ale regulerne furt (zazirala depresi a zivot, ktery ji proste nechutnal). To posnidas susenky (“zdrave cerealie”), pred obedem posedela a pak ho nekde stopila, sladka tecka nebyla tecka ale dortik/cokolada a “neco ke kafi”. Nevecerela a furt byla vztekla a unavena a netusila, z ceho to ma. Pak vymyslela, ze kdyz slupne vitaminy z lekarny, tak se to cele vykompenzuje a vlastne pohoda. Akorat zacaly pribejvat choroby a ona se divila jak to - vitaminy ma umele a skoro neji, tak z ceho?
Pricti si odpor k pohybu a je na maler zadelano.
Jako je to extrem, ale vsak taky zacala vysledky sve prace sklizet brzo.
Na mne kouka, jako na zjeveni Panny Marie a nechape, jak muze nekdo jist a vypadat normalne. A kde se ve me bere chut k pohybu, to ji taky neni jasne. Kdybych z ni fyzicky nevylezla, odprisahla by, ze nejsem jeji :))
Pokousela jsem se ji ten mechanismus vysvetlit? Jasne.
Pochopila to? Ne.
To neni o penezich ale o nepochopeni principu.
Ja se odstehovala s jednim kufrem a kabelkou a na uctu jsem nemela nic, protoze jsem ani zadnej nemela. A zvladla jsem se zaridit.
Clovek musi padlovat, to za nej nikdo neudela. A kdyz bude podvadet, tak se to stejne projevi.