BERUSKA_CA: ale ja nepisu, ze jim barevny pytliky, jen si kupuju maso a vejce a chleba v albertu... ono kdyz dam za chleba 60 nebo 110 korun, je to dost rozdil... a s masem to samy, zelenkova kruta je proste lepsi, ale taky nestoji 150/kilo... a to chleba kupuju jen vyjimecne, predevsim v akci a vetsinou si ho mazu jen na vylety...
ja jim hodne zakladni potraviny a skoro denne doma varim, nechodim ani nikde na obedy (i kdybych mohla, tak si to nemuzu dovolit casteji, nez treba 1xtydne) a drazsi veci (dehydro) si kupuju na vandry.
Proste mam jen jednu hromadku penez a radsi z ni dotuju svoje konicky, nez aby mi na ne nezbylo. A sice je mi jasny, ze vejce z alberta je asi horsi vejce, ale kdyz stoji 10ks 28kc nebo stoji 10kc domacich vajicek 60kc tak me na ne proste prejde chut uplne... protoze to neni tak, ze kdyz si dam zelenkovu krutu, tak me ji najednou staci 100g, kdyz kurete z alberta snim 200g... to tak u me nefunguje, ze kdyz snim drazsiho masa pulku, ze me to zasyti stejne, jako ta vetsi porce levnejsiho... mozna to chutna lip, ale kdyz mam pak hlad, tak k cemu to je...