GALE: oni mi nedali jídelníček, ale že třeba mám jíst maso bez přílohy zeleninu, ale třeba i dva toasty naplněné šunkou a sýrem, jogurty, tvarohy a a tak.
ARGANNAH: ne, nevzpírám, jsem docela v háji. Po Alence jsem šla strašně nahoru, nikdy se z porodu nevzpamatovala ani fyzicky, ani psychicky, pak se vždycky chvíli snažila, přišly deprese a šel pohyb do háje a já mám hlavně atypické projevy deprese - zažírám to a nadměrně spím. A čím víc jsem ztloustla, tím víc jsem byla unavená. Do toho únava materiálu. Já jsem úplně v řiti - mám 160 kg. Snažím se jíst pestře, ale s pravidelností s mým zaměstnáním a dojížděním to jde do háje, teď třeba, jak nejsou lidi, tak chodíme denně do jednaček s pauzami na oběd deset minut, pak letím domů, někdy, když jsem přesčas, tak si něco sním, ale když mám děti, tak to pádím a pádím a nic nestíhám, natož se najíst, o víkendu to doženu a jsem v tom pořád jak moucha v medu. S pohybem to mám lepší, při této váze zvládnu chodit s turistickými hůlkami a to jsem schopná dát i třicet kilometrů. A to je právě o tom víkendu, kdy jím víc. Tudle jsem si to naházela do tabulek a já ve všední dny sním s bídou 5 000 až 5600 kj a o víkendu 8 000, někdy i 10 000 kj. S týdnem nejsem schopná hnout, leda bych jedla hodně těsně před spaním. Napadlo mě si nakrájet něco na kousky, sýr, šunku, zeleninu a zobat to při nutných činnostech a vytvořit průměr cca 7000 kj?