ARGANNAH: Jen mě fascinuje, že vždycky když sem někdo přišel s něčím, co (jemu) funguje, tak máš milion argumentů proč je to špatně a hledáš na tom chyby a problémy a "milion nežádoucích účinků"... tak je fajn, že obezita ty "miliony nezadoucich účinků" nemá.
Touha mít normální hmotnost a ne bejt morbidne obézní za mě fakt není porucha příjmu potravy. A nemyslím si, že by to byl jen problém okolního světa - mě třeba aktuálně nikdo neřekl že jsem tlustá a mám zhubnout, ale prostě mi začalo vadit funet do každých schodů a vzbudit se ráno s bolestí nohou. Holt každej má ty měřítka a čím chce a nechce žít jinde, každej má nějaký problémy, který mu tu cestu ztezujou...
Ale když se teda konečně změnil pohled na to, že obezita je chronicka nemoc kterou je třeba chronicky a ideálně doživotně léčit, jsou na to nový leky, který fungujou, hromadě obézních pomohly, tak ty se chytis náhodných tři pankreatid (a krom toho, že incidence pankreatid je jak jsem psala, tak nevíme nic o lidech co to brali, protože dát to třeba u nás na chalupě na vesnici, kde každej chlasta deset piv denně a má zlucnikovy kameny, tak udělám incidenci jistě daleko větší).