• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ARGANNAHObezita
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    DRAGON: Hodinky ti zadrnčí, že hniješ. Třeba, když dvě hodiny makáš v kuchyní a lidé z tebe pot. :-)
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    Ale hodnotu glykémie si furt, po staru, měřím z bodnutí do prstu, pokud si na triceps nenaprdu senzor za peníze a jednou za půl roku fasuju holter.
    SITH
    SITH --- ---
    FRAKIRA: přes garmin app si můžeš s přáteli dávat krokové výzvy, případně se tam automaticky řadíš do týdenních výzev s lidma se stejným týdenním "nájezdem". Plus další výzvy a soutěže, které mohou někoho motivovat :-) mě tohle poměřování a plnění týdenních questů baví
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    FRAKIRA: Vidím, jak blbě spím, jak se mi zlepší či zhorší VO2max hodnota, zda plním 150 minut intenzivní aktivity týdně, kroky, vystoupaná patra, jak mi alkohol zvedá stres. Pravda, jsou to jen hodnoty generované nějakými algoritmy, ale v horizontu nějakých tří let pozorování musím konstatovat, že to není až tak mimo.
    FRAKIRA
    FRAKIRA --- ---
    (Neni tu nahodou nekdo z Proseka, kdo by se mnou rano nebo po vecerech chodil?)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    SITH: kvůli tomu nepotřebuje hodinky, každý smartphone má v sobě krokoměr. Jako Garminy jsou supr, ale asi ti nenastartují tu rutinu, to chce prostě začít chodit :)
    FRAKIRA
    FRAKIRA --- ---
    ARGANNAH: dik :-D
    No ted se postim (co chapu ze neni uplne optimalni pro obezniho cloveka, ale dela mi to dobre.. navic jsem byla ve stavu, ze jsem se vubec nedokazala ovladat tak, jak bych chtela - a uprimne, ono je mnohem snazsi neco jist nezacit, nez prestat, s pitnym rezimem to taky hodne pomohlo (protoze predstava, ze mi selzou ledviny, je docela slusny motivator)... na navratovku se sice drsne netesim, ta je vzdycky strasna, ale zas to beru jako kvalitni reset.

MART1NKA: partak nehrozi, nikoho takoveho tu neznam.
    DRAGON: praveze jsem zase zklouzla do modu, ze je mi doma lip nez v praci (kde casto zadna prace neni, tak mi vyhovuje, ze doma muzu diablit, zatimco v praci bych browsovala na fb) - takze bych potrebovala i vykopat ven. Zrovna v tomto pocasicku je to fakt bida :-/

KOCHANSKA_CH: co delaji garmin hodinky? Mne iwatch pogratuluji ze jsem ty kroky udelala, pokud je nahodou udelam.. ale ja bych potrebovala neco co se na me bude mracit, pokud ne :-D
    (iwatche za garmin hodinky urcite menit nebudu)
    SITH
    SITH --- ---
    FRAKIRA: kup si garmin hodinky a je k tomu app zdarma
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    DRAGON: Telefon mi přejde do černobílého režimu, tak jdu ležet. :-)
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    FRAKIRA: Garmin hodinky jsou, pro mě, dokonale motivační.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    FRAKIRA: na tohle nejlíp funguje, že pokud například jezdíš do práce mhd, tak zkrátka jed po práci domů a vystup o tři zastávky dřív (atd atd), na to appku nepotřebuješ:)

jinak najít appku, co mě namotivuje jít spát, to je sen každýho insomnika:)
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    FRAKIRA: Strava :) a partaka ktory bude chodit tiez a budete si to zdielat
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    FRAKIRA: Tak vítej mezi námi! (Appku nevím, jsem jen uvítací výbor)
    FRAKIRA
    FRAKIRA --- ---
    Hmm, dalsi klub o kterem jsem nemela poneti a urcite by mi slusel.

Kazdopadne, nevim jestli se tu ptam spravne, ale zkusim to - neni nejaka appka zdarma, ktera by cloveka fakt namotivovala spat a ujit tech 10k kroku denne? Vetsi cile zatim nemam, jsem trosku pochroumana, cviceni mi moc nejde - ale tohle bych fakt rada zmenit a neumim se dokopat. (zdarma, protoze jsem minule vyhodila pres litr za cvicici apku, podle ktere jsem sice nakonec nemohla cvicit, ale nevsimla jsem si, ze ma samoobnovujici subscription.. nejsem v tomto dost dobra, tak bych se takovym vecem rada vyhnula).
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    ELIZHANNAH: 2 kila po pěti týdnech jsou super, zvlášť když hubneš centimetry! A je super, že jíš víc, pořád ubírat není udržitelná cesta.
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    ELIZHANNAH: Super výsledek. Máš to očividně dobře nastavené, abys hubla tuk a ne svaly, takže i když je ten úbytek pocitově malý, je to dost.
    IOM_NUKSO
    IOM_NUKSO --- ---
    ELIZHANNAH: perfektni. Ja si ty kila vzdy ppredstavim jako jedno kilo jedna krabice s mlekem a 2 krabice z tela dolu je celkem hodne :) A kdyz tak pises o tech bilkovinach, to mozna bude problem i u mne, nejim moc, ale jak nemam energii varit, tak jim jen chleba.
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    Dnes jsme v hubnoucím programu dostaly oficiální povolení se po pěti týdnech i zvážit, tak jen koukám na ty výsledky: váhový úbytek -1,9 kg, centimetrové úbytky: pas -4 cm, břicho -9 cm, boky -4 cm, přes prsa -1 cm, pod prsy -3 cm, stehna -1 cm. Prostě jo, nejširší místo břicha je fakt o těch devět centimetrů užší, hmotnost menší jen o necelá dvě kila, což mě tak trochu prudí, ale na druhé straně jsou to skoro dvě kila, takže jo, něco se děje, jdu na to asi dobře :) Jím teda pětkrát denně, daleko víc, než jsem kdy jedla, s důrazem na to, abych měla dost bílkovin (měla jsem málo) a jedla složité sacharidy a potraviny/jídla s nízkým GI a dost vody. Když přidám víc pohybu (moc jsem tomu nedala... jen chůze, cvičení zatím ne) a spánku, tak věřím, že se to bude hýbat dál dolů.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    PISTA1: zajímavý, jak je ten graf podobný tomu mému (začínal jsem teda výš, spadl níž a teď to zase leze pomaličku nahoru), čekám, že to zase začne, tentokrát pomaleji padat někdy koncem roku pokud udržím 2x týdně plavat + denních 10k + nějaké to cvičení mimo to (když jsem nabral víc zátěže, začala váha pomalu lézt nahoru, ale cítím se líp)
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    ELIZHANNAH: Kamarádka si nechala nakreslit čárky na tělo, pak si je nechala manželem překreslit na dveře (má fotku, hak to sedí) a podle toho se vždy postaví a nechá se změřit druhou osobou.
    Prý sami na sobě to měříme různě, a takhle je to přesnější.
    Nevím, nezkoušela jsem to takhle vědecky. Mně přijde, že je na těle občas patrný rozdíl i v denní době, fázi cyklu a mentálním rozpoložení.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam